Tuvalet sorunu

Psikolojik Deliii

Biz seni görmeden sevdik.Ya Resûlullah🌹
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
5.789
18.830
198
Kedim kakasini evin içine yapıyor...bi iki kere kizdim, bıraktı. Yeniden başladı..ne yapicam bilmiyorum...nasil bir yol izlemeliyim.. birde patisini suya sokup öyle su iciyor,her yer pati izi. Günde 3 4kere ev siliyorum

Kediler su içtikleri kabı beğenmediğinde suyu patisini sokup içermiş diye okumuştum bir yerde. Bir de su uzun süre bekliyorsa karıştırmak amaçlı öyle yapıyor olabilir. Akan taze su içmek istiyorlar çünkü.

Benim kedim de etrafına kakasını yapıyordu. Yavruyken dışardan almıştım ve çok hastaydı. İyileşirken ara ara etrafa kakasını yapıyordu. Tamamen iyileşip ev hayatına adapte olduktan sonra bir daha yapmadı. Kısırlaştırmasını geciktirdiğimde de etrafa işemeye başladı ama o da kısırlaştırmayla bitti.

Bir şeyden rahatsız olduysa bunu belirtmek için etrafa kakasını yapıyor olabilir. Başka bir kedinin gelmesi, evin değişen düzeni, yeterince ilgi görmediğini düşünmesi gibi...

Bu yaramaz yeni ev sahibi canım.. suyunu yeniliyorum,surekli.. su kabini da degistirdim, yok bana mısın demiyo...

su içmesi çok dert değil bir çok kedi o şekilde su içiyor zaten. Mama ve su kabının altına paspas falan koyarsanız patisi ilk ona değer her yerde iz çıkmaz diye düşünüyorum.
kaka konusuna gelince kumunu değiştirdiniz mi? ne sıklıkla temizliyorsunuz? hangi tür kum kullanıyorsunuz bazı kediler kum konusunda seçici davranabiliyor.

Tuvaletine yapiyo ama başka bir sorunu var. Kakasini tutamiyor, çünkü arka ayaklarının dengesini sağlayamiyor.o yüzden kakasini tutamiyor.vet.hekime goturdum ilaç tedavisine başladık... İnşaallah daha iyi olur .

Kumunu begenmıyordur .
Veya kumu pistir kokuyodur .
Benım kedım 2 kere kakasıı yaptı.
1 - yenı kısırlaştırdıgım zaman .
2 - kumunu temızlemeyı unutmuşum o zaman .

Su içme konusuna gelırsek benım kızda öyle yapıyor bence çok tatlı
izimkinde iz kalmıyor çunku su kapı kucuk bır kilimin üstünde..

Benimkinin su kabı halının ustunde,yani su içip 4metre kare halıyı geçip öyle yatağına gidiyor . Ama sorun başkaymis canım.. kakasini tutamiyor, arka ayakalarinin dengesini kuramiyor, dusuyor surekli. Bu sırada dikkat ettim hep kakasindan önce bi sıvı geliyo,cok ugrastikca kalkmak için azcik cisini kaçırıyor. İzler onlarmis..

aaa çok geçmiş olsun .
İlaçla geçebilcek birşeymiymiş?

aaa çok geçmiş olsun .
İlaçla geçebilcek birşeymiymiş?
İnşaallah geçer... Toksoplazma dedi veteriner hekim... ondan kaynaklı olabiliyormus. Bide gelişimini tamamlamamis..7aylik ama küçücük duruyo.. zayıf kemikleri batiyo severken

Merhaba, benim kedim kısırlaştı falan kısırlaştırdıktan sonra da halen etrafa çişini yapıyor bu konudan bilgisi olan var nı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…