• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalete gitim de küçük idrarım kahve mi desem kanımsı desem öyle bir şey olarak geliyor hamilelik düşünüyorum

bilmemkiimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Tuvalete gitim de küçük idrarım kahve mi desem kanımsı desem öyle bir şey olarak geldi bugün hamilelik düşünüyorum bununla alakalı bir şey mi yoksa başka bir şey anlayamadım korktum biraz açıkçası bilgisi olan var mı bu konuda kızlar?

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz doktora gitmelisiniz.
3 hafta önce aslında gittim detaylı bakinıldım birşey yok dedi altan fitil verdi yinede kulandim hata ilaç baya etkiliydi 1 hafta önce son buldu ilaç enfeksiyonum şuan yok önceden geçirdim için enfeksiyonun nasıl oldunu biliyorum o yüzden değil

Tuvalete gitim de küçük idrarım kahve mi desem kanımsı desem öyle bir şey olarak geldi bugün hamilelik düşünüyorum bununla alakalı bir şey mi yoksa başka bir şey anlayamadım korktum biraz açıkçası bilgisi olan var mı bu konuda kızlar?
dün veya bugün pancar yediniz mi?

3 hafta önce aslında gittim detaylı bakinıldım birşey yok dedi altan fitil verdi yinede kulandim hata ilaç baya etkiliydi 1 hafta önce son buldu ilaç enfeksiyonum şuan yok önceden geçirdim için enfeksiyonun nasıl oldunu biliyorum o yüzden değil
Geçmemiş olabilir bilemeyiz ki. Bulgular onu gösteriyor

Siz bence tekrarı beklemeyin gidin. Fitil vajinal enfeksiyon içindir, bahsettiğiniz idrar yolu enfeksiyonuna benziyor. İyice ilerlemeden ilaca başlarsıHer
Siz bence tekrarı beklemeyin gidin. Fitil vajinal enfeksiyon içindir, bahsettiğiniz idrar yolu enfeksiyonuna benziyor. İyice ilerlemeden ilaca başlarsınız.
Bu sabah yine aynı şey oldu haklısınız sanırım gitmem lazım

Back
X