Tuvaletten çıkmayan üst komşu!

Su tesisatından gelen sesi ne kadar engelleyebilirler ki?
Siz rahatsız oluyorsunuz diye sürekli açmak yerine açıp kapatıp kullanmayı bile deniyorlar baksanıza.

Onların da elinde değildir.

Ebeveyn banyolu evlerde olabiliyor ne yazık ki. Ben de duyuyorum sifon çekilme sesi, duş sesi. Hatta vasistas açıkça konuşma sesleri geliyor. Ben tuvaletteyken biri “annneeee diyor” mesela. Tam efendim diyeceğim, anlıyorum ki alt kattaki kız kendi annesine sesleniyor.

Rahatsız olmamayı deneyeceksiniz. Kulak tıkacı kullanacaksınız. Ya da ev değiştireceksiniz.

Evler de süzgeç misali oldu .
Koşma bağırma çağırma sesi olsa bir nebze önlenebilir de
Yaşlı Dede varmış, benim kayınpederim de beş dakikada bir lavaboya gidiyor , prostat rahatsızlığı var.
Ellerinden bir şey gelmez
Benim üzerimde irice bir köpek var . Tüm gün ve gece ritmik hareketlerle koşuyor , ne diyebilirim ki? Hayvan ve çocuklar yaşlılar bari evin içinde özgür olsunlar

Şaka gibi ya. Benim de önceki oturduğum evde hapşırsam yan komsu duyardı nerdeyse . Papaz olmuştuk baya. Sonra taşındık. Bu binada öyle birsey yok. Hic ses duymuyorum hatta
Ust kata yeni bir köpek almışlar bikac kez onun havlamasını duydum ve mutlu oldum zaten benimde köpegim var. Bence simdiki evler cok dandik. Kâğıt gibi. Tasincaksin baska çare yok. Bende 9 aylik evliyken taşındım.

Ben tuvalete gitmesinler mi dedim? Ayrica hepimiz tuvalte gidioruz ama gece 12 den sabaha kdr taharet muslugunu acip orda oturmuyoruz di mi?
Vala keyfinden yaptığını sanmıyorum . Keyifli bir aktivite degil çünkü .
Ama insanlar yaşlı oldukları zaman gece çok tuvalete kalkarlar. sizde yaşlı olacaksınız şimdiden bilin de o zamana kadar müstakil ev alın bari.

Yakalarina yapismadim zaten bende fikir amacli sizlere sordum. Siz gece uyumaya calirken tepenizde 6 saat su akarsa siz rahat birakirsiniz..

Emin olun hobi olsun diye yapmiyorlardir. Belki bir rahatsizliklari vardir. Malum yasli insanlarmis..

Galiba algilamada bir sorun var ben sebebini bilmedigimiz icin sadece bi kere uyardik sebebini ogrendikten sonrada zaten yasli oldugu icin sikayet etmeyecegimi soyledim. Eger buraya kadar anlayabildiyseniz buraya yazma sebebim fikir alisverisi belki kendimce bi cozum uretmek icin. Mustakil ev alinirda bazi seyler sonradan alinmaz. Sevgiler

Cidden kagit gbi sanki hep beraber ayni evde yasiyoruz

Dan dun ayak vuruyorlarsa haklısınız o konuda.
Ama su sesi, wc sesi,... bunların size gelmesi komşuların suçu değil. Duvarlarınız kağıttan yapıldıysa millet ne yapsın... İnsan isterse sabaha kadar yıkanır, sabaha kadar wc kullanır. Kimse keyfinden gece yarısı tuvalete gitmiyor, bunun sorgusu olmaz zaten. Bunlar kimseye zararı olmayan, insani şeyler bir de. İnsanlar özür bile dilemiş. Kesik kesik taharet açmakla da muhtemelen gürültüyü azaltmaya çalışıyorlar hala. Boşu boşuna şikayetlerle milletin huzurunu bozmayın daha fazla. Oradan taşının daha iyi.

Hanimefendi kanunlarimiza gore eger mustakil bir evde oturmuyorsaniz apartman, site tarzi biyerde yasiyorsaniz gece saat 11 den sonra ses ve gurultuye neden olacak seyler yapamassiniz. Bunun para cezasi bile vardir. Kaldi ki ben durumu bilmeden sikayet ettim ogrendikten sonra zaten etmeyecegimi soledim bu durumda kimsenin huzurunu bozuyo olmuyorum. Ben sesi engelleyecek bir oneri sordum varsa fikir verebilrisiniz yoksa sizin bu solediklerinize benimde aklim basio heralde

Hanımefendi hangi kanunlarda wcye banyoya kısıtlama var, bir gösterir misiniz?
Toplu konutlarda yasak olan gürültü çeşidi bellidir. Yüksek ses müzik, bağırma, krıma, dökme vs. Kimse kimsenin evindeki tuvalette geçirdiği zamanın hesabını soramaz. Oha derler. Haddinizi aşmışsınız, olan bu.

Ben tuvalete gitmesinler mi dedim? Ayrica hepimiz tuvalte gidioruz ama gece 12 den sabaha kdr taharet muslugunu acip orda oturmuyoruz di mi?

onlarin da boyle bir zevki yoktur heralde. sapiklar mi sabaha kadar tuvalette dursunlar. demekki hasta ki surekli tuvalet ihtiyaci var. odanizi degistireceksiniz yada tasinacaksiniz. baska yapabileceginiz bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…