Tuvaletten çıkmayan üst komşu!

Evet evlerde yalıtım iyi olsa en ufak bir ses gitmezdi

Valla oha demediler hatta ozur bile dilediler demekki haddimi asmamisim? Demekki anormal bi durum olmus ki ben insanlarin wc de gecirdigi sureyi sorgulamiyorum benim evime gelen su sesinden bahsediorum. Sesi onleyecek veya azaltacak oneri bekledim. Insanlarin wc ye gitmesini nasil engellerim diye sormadim.

Tekrar yazmayayım dedim.
Konunuzu tekrar okuyun bence. Konuda insanların wc saatine, dakikasına, taharetini ne kadar kullandığına kadar sıralayıp öfke saçmışsınız. Başlık bile onları suçlama. Sizin daha ne yazdığınızdan haberiniz yok. Ya da eleştiri gelince hemen " eee ben çözüm için açmıştım". Yemezler.

Sicmasin mi insanlar:) kendinize kulak tıkacı gibi şeyler alabilirsiniz

Burada terslediginiz üyelere istinaden sordum da. Idrak edemiyor falan. Biraz ayıp olmuş bence. Insanlar size yardimci olmaya çalışıyor.

ya ama konu sahibi konuyu açarken zaten fikir sormuş, millet de yüklenmiş de yüklenmiş. Yani evet ben de olsam sürekli ses gelse rahatsız olurum, istemsiz bir biçimde uyuyamam. bu benim huyum mesela, etraf sessiz olmayınca uyuyamıyorum. bu karşı tarafın bize kötülük yaptığını düşündüğümüzden kaynaklanmıyor ki, ses geliyor ve uyuyamıyor bu kadar basit bu konu.
Maalesef yapılacak tek şey oda değişimi. Yatak odasını başka bir odaya taşıma imkanınız yok mu?

Evet teşekkür ederim heralde ben anlatamadım kendimi dedim çünkü hala insanlar wc ye gitmesin mi yani yazanlar var :) oda degısımı olabılır son care olarak :)

Geceden sabaha kadar komşudan su sesi gelse feci sinirim bozulurdu herhalde. Tamam onların bir derdi var bu üzücü ama benim uykusuz kalmam da büyük bir sıkıntı, ben uykusuz kalırsam eyvah çevremdekilerin haline

Konu sahibi benim eski evde her sesi duyardık sizin kadar olmasa da, şimdiki evde sanki sadece biz yaşıyoruz. Bence ev değiştirin

Hayır kendimce bi cözüm üretmem için belki fikir verebilirsiniz diye konu açtım ama boş yorumlara ve okuduğunu anlamaktan aciz olanlara tahammül seviyem çok düşük
Acizin kelime anlamı şu an sizsiniz.
Üst komşunuza gık diyecek kapasite yok gelmiş buraya kadınlar fikrini söylüyor diye deli oluyorsunuz.
Tamam öyleyse gidin çekin silahı vurun ! Bunu mu söyleyelim ?
İnsanlar mantık çerçevesinde öneri sunuyor. Herkes aynı şeyi yazıyor da siz hala “amannn cahillerle uğraşamam” diyorsanız, orada sıkıntı sizdedir.

Siz zaten herşeyin farkındasınız adam yaşlı ve belliki hasta. Allah yardımcısı olsun.Ben olsam senem dolunca taşınırım evimde bukadar huzursuz olamam. Yok taşınmam derseniz ki ozaman iç cehpe yalıtımı vs düşünün elin evine gereksiz masraf bence buda. Ya da Oda değiştirin .

Topuklu ayakkabıyla geziyorsa haklısınız ama sanmıyorum açıkcası siz abartıyorsunuz gibi geldi. Ayrıca siz rahatsız olacaksınız diye millet s.çmasın mı? Her su tesisatından gelir o sesler.Rahatınıza o kadar düşkünseniz, müstakil eve çıkacaksınız.Ayrıca yeni evli olmanızın konuyla bağlantısını kuramadım.

:) öncelikle komşuma ‘gık’ dedim ama kendileri hasta ve yaşlı insanlar olduğu için aldıgım terbiye ve vicdanım daha ilerisine müsade etmedi.. konunun silahla vs ne ilgisi var anlamadım? Ben sesi önlemek için neler yapabilirim dir sordum komşuma ne yapabilirim diye değil.. ayrıcaaa herkes mantık çercesinde öneri sunmuyor herkes insanlar wc ye gitmesin mi bilmem ne yazmış .. arkadasım ses diyorum ses bildiginiz bir yöntem var mı veya daha önce tecrübeniz var mı die sordum öylede yazdım. Önce okuduğunuzu anlayın sonra yorum yazarsınız.

Kadın zaten yaşlı oldukları için çok fazla tuvalete çıktıklarını anlatmış su sesi bana geliyor nasıl engelleyebilirim diye sormuş. Verilen bir öneri yok ha gayret adam yaşlı tuvalete de mi gitmesin , adam belliki hasta , adam keyfi yapmıyor herkes farkında zaten cidden mantıklı yorumlar yapmıyoruz bazen.

Konu sahibi burası KK, burada konu sahibi taşlandığı anda diğerleri de saldırıya geçer

Ben konunun hepsini okudum. Hanımefendiler size öneri de bulunuyor , kim ne yazarsa tersliyorsunuz. Bence siz oturun bir cevapları okuyun.
Ayrıca komşunuza wc ye gitmeyin mi dediniz ? Nasıl bir uyarı yaptınız cidden merak ettim .

Konu sahibi burası KK, burada konu sahibi taşlandığı anda diğerleri de saldırıya geçer
Kimse durduk yere kızmıyor ama.
Önerisi ne olabilir diye düşündüm . HİÇ bir şey geldi aklıma.
Yalıtım yaptırsınlar diyeceğim o da bir sürü masraf.
Kira ise taşınsın diyeceğim peki ya gittiği ev de daha başka bir sorun olursa. En güzeli aslında dublekste oturması. Böylelikle ses falan duymaz.

Komşumuza 6 7 saat boyunca su sesi geldiğini borularda veya tesisatta bi kacak mı var die sorduk. Uyarı dediğim buydu sonra konu cözüldü zaten. İnsanlar wc ye gitmesin mi? demek bir öneri değildir. Israrla anlamadıgınız sey komşunun wcye gitmesi değil.. konu su sesi gelmesi.

Bakın üstte de yazdım zaten . Eğer memnun değilseniz yalıtım yaptıracaksınız ama o masraflı bir durum. Dublekse taşının diyeceğim ama bu sepetende taşınılmaz . Buna kimse bir öneri veremez bence.
Çünkü sizlik bir durum değil. Üst komşularını da epey bir kalabalık. Sinir bozucu anlıyoruz ama size herkes şu an yardım etmeye çalışıyor.

Gayet öneri verenler oldu merak etmeyin. Sürü
Sürü psikolojisi :) anlamadan dinlemeden bilmeden kim ne derse peşine gitmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…