- 31 Mayıs 2019
- 131
- 81
- 13
Evet evlerde yalıtım iyi olsa en ufak bir ses gitmezdiEvler de süzgeç misali oldu .
Koşma bağırma çağırma sesi olsa bir nebze önlenebilir de
Yaşlı Dede varmış, benim kayınpederim de beş dakikada bir lavaboya gidiyor , prostat rahatsızlığı var.
Ellerinden bir şey gelmez
Benim üzerimde irice bir köpek var . Tüm gün ve gece ritmik hareketlerle koşuyor , ne diyebilirim ki? Hayvan ve çocuklar yaşlılar bari evin içinde özgür olsunlar
Burada terslediginiz üyelere istinaden sordum da. Idrak edemiyor falan. Biraz ayıp olmuş bence. Insanlar size yardimci olmaya çalışıyor.Herkese agresif cevap vermedim niye oyle anlasildi ki
Valla oha demediler hatta ozur bile dilediler demekki haddimi asmamisim? Demekki anormal bi durum olmus ki ben insanlarin wc de gecirdigi sureyi sorgulamiyorum benim evime gelen su sesinden bahsediorum. Sesi onleyecek veya azaltacak oneri bekledim. Insanlarin wc ye gitmesini nasil engellerim diye sormadim.Hanımefendi hangi kanunlarda wcye banyoya kısıtlama var, bir gösterir misiniz?
Toplu konutlarda yasak olan gürültü çeşidi bellidir. Yüksek ses müzik, bağırma, krıma, dökme vs. Kimse kimsenin evindeki tuvalette geçirdiği zamanın hesabını soramaz. Oha derler. Haddinizi aşmışsınız, olan bu.
Birinden fazlasıyla hoşgörülü ve sabırlı muamele görünce, alttan alınınca haksızken kendini iyice haklı sanıp üste çıkan tipler vardır ya... konu sahibi bunlardan. İki saat milleti çekiştirmiş burada, yorumlar hoşuna gitmeyince buradakilerin algısına hakaret ediyor şimdi de...
Siz yatın kalkın dua edin de çok hoşgörülü insanlara denk gelmişsiniz.
Benim kapıma evimdeki tuvalette geçirdiğim zamanın hesabını sormaya gelen adam ağzının payını alır, defolur gider mesela. Eminim birçok insan da alttan almaz böyle bir şeyi. Var mı böyle bir şey ya? Şaka gibi. :))
Valla oha demediler hatta ozur bile dilediler demekki haddimi asmamisim? Demekki anormal bi durum olmus ki ben insanlarin wc de gecirdigi sureyi sorgulamiyorum benim evime gelen su sesinden bahsediorum. Sesi onleyecek veya azaltacak oneri bekledim. Insanlarin wc ye gitmesini nasil engellerim diye sormadim.
Sicmasin mi insanlar:) kendinize kulak tıkacı gibi şeyler alabilirsinizArkadaşlar merhaba sabahın köründe yazıyorum çünkü üst komşum yüzünden yarım saat bile uyuyamadım. Yeni evlendim ve 1 senedir üst kattakilerden aşırı derecede rahatsızız resmen bütün uyku düzenim mahvoldu. Evde 5 kişi yaşıyorlar ve gece olunca sürekli sabahlara kadar kesilmeyen bi su sesi vardı ilk başta anlamadık ama daha sonra taharet musluğundan geldiğini anladık çünkü hemen arkasında sifon sesi,el yıkama sesi’ ışık kapatma sesi.... inanın ki bu ses gece 12 civarı başlıyor ve sabah 8 9 a kadar aralıksız devam ediyo. Ayrıca evde ki hanımefendi geceleri topuklu ayakkabıyla tepemizde dolaşıyo ki topuksuz haliylede topuklu kadar gürültü yapıyo. Bir insan ayağı ne kadar fazla ses çıkartabilir her gün yeniden öğreniyoruz. Neyse hanımlar görevliye şikayet ettik. Evde yaşlı babaları olduğunu hasta olduğunu söylediler özür dilediler falan daha sonra 1 hafta dikkat ettiler ama sonra tekrar şimdide taharet musluğunu acıp 5 10 saniye kapıyo sonra tekrar acıp tekrar kapıyo ve sinirim daha cok bozulup çünkü tam yatak odamın üstünde. Tekrar şikayet etmek istemiyorum çünkü hasta ve yaşlı dendi ama diğer yandan da çok fazla rahatsız oluyoruz. Daha yeni evli olduğum içinde taşınmak istemiyorumsiz olsanız napardınız bana bi öneriniz var mı?
Burada terslediginiz üyelere istinaden sordum da. Idrak edemiyor falan. Biraz ayıp olmuş bence. Insanlar size yardimci olmaya çalışıyor.
Evet teşekkür ederim heralde ben anlatamadım kendimi dedim çünkü hala insanlar wc ye gitmesin mi yani yazanlar var :) oda degısımı olabılır son care olarak :)ya ama konu sahibi konuyu açarken zaten fikir sormuş, millet de yüklenmiş de yüklenmiş. Yani evet ben de olsam sürekli ses gelse rahatsız olurum, istemsiz bir biçimde uyuyamam. bu benim huyum mesela, etraf sessiz olmayınca uyuyamıyorum. bu karşı tarafın bize kötülük yaptığını düşündüğümüzden kaynaklanmıyor ki, ses geliyor ve uyuyamıyor bu kadar basit bu konu.
Maalesef yapılacak tek şey oda değişimi. Yatak odasını başka bir odaya taşıma imkanınız yok mu?
Acizin kelime anlamı şu an sizsiniz.Hayır kendimce bi cözüm üretmem için belki fikir verebilirsiniz diye konu açtım ama boş yorumlara ve okuduğunu anlamaktan aciz olanlara tahammül seviyem çok düşük
:) öncelikle komşuma ‘gık’ dedim ama kendileri hasta ve yaşlı insanlar olduğu için aldıgım terbiye ve vicdanım daha ilerisine müsade etmedi.. konunun silahla vs ne ilgisi var anlamadım? Ben sesi önlemek için neler yapabilirim dir sordum komşuma ne yapabilirim diye değil.. ayrıcaaa herkes mantık çercesinde öneri sunmuyor herkes insanlar wc ye gitmesin mi bilmem ne yazmış .. arkadasım ses diyorum ses bildiginiz bir yöntem var mı veya daha önce tecrübeniz var mı die sordum öylede yazdım. Önce okuduğunuzu anlayın sonra yorum yazarsınız.Acizin kelime anlamı şu an sizsiniz.
Üst komşunuza gık diyecek kapasite yok gelmiş buraya kadınlar fikrini söylüyor diye deli oluyorsunuz.
Tamam öyleyse gidin çekin silahı vurun ! Bunu mu söyleyelim ?
İnsanlar mantık çerçevesinde öneri sunuyor. Herkes aynı şeyi yazıyor da siz hala “amannn cahillerle uğraşamam” diyorsanız, orada sıkıntı sizdedir.
Konu sahibi burası KK, burada konu sahibi taşlandığı anda diğerleri de saldırıya geçer:) öncelikle komşuma ‘gık’ dedim ama kendileri hasta ve yaşlı insanlar olduğu için aldıgım terbiye ve vicdanım daha ilerisine müsade etmedi.. konunun silahla vs ne ilgisi var anlamadım? Ben sesi önlemek için neler yapabilirim dir sordum komşuma ne yapabilirim diye değil.. ayrıcaaa herkes mantık çercesinde öneri sunmuyor herkes insanlar wc ye gitmesin mi bilmem ne yazmış .. arkadasım ses diyorum ses bildiginiz bir yöntem var mı veya daha önce tecrübeniz var mı die sordum öylede yazdım. Önce okuduğunuzu anlayın sonra yorum yazarsınız.
Ben konunun hepsini okudum. Hanımefendiler size öneri de bulunuyor , kim ne yazarsa tersliyorsunuz. Bence siz oturun bir cevapları okuyun.:) öncelikle komşuma ‘gık’ dedim ama kendileri hasta ve yaşlı insanlar olduğu için aldıgım terbiye ve vicdanım daha ilerisine müsade etmedi.. konunun silahla vs ne ilgisi var anlamadım? Ben sesi önlemek için neler yapabilirim dir sordum komşuma ne yapabilirim diye değil.. ayrıcaaa herkes mantık çercesinde öneri sunmuyor herkes insanlar wc ye gitmesin mi bilmem ne yazmış .. arkadasım ses diyorum ses bildiginiz bir yöntem var mı veya daha önce tecrübeniz var mı die sordum öylede yazdım. Önce okuduğunuzu anlayın sonra yorum yazarsınız.
Kimse durduk yere kızmıyor ama.Konu sahibi burası KK, burada konu sahibi taşlandığı anda diğerleri de saldırıya geçer
Komşumuza 6 7 saat boyunca su sesi geldiğini borularda veya tesisatta bi kacak mı var die sorduk. Uyarı dediğim buydu sonra konu cözüldü zaten. İnsanlar wc ye gitmesin mi? demek bir öneri değildir. Israrla anlamadıgınız sey komşunun wcye gitmesi değil.. konu su sesi gelmesi.Ben konunun hepsini okudum. Hanımefendiler size öneri de bulunuyor , kim ne yazarsa tersliyorsunuz. Bence siz oturun bir cevapları okuyun.
Ayrıca komşunuza wc ye gitmeyin mi dediniz ? Nasıl bir uyarı yaptınız cidden merak ettim .
Bakın üstte de yazdım zaten . Eğer memnun değilseniz yalıtım yaptıracaksınız ama o masraflı bir durum. Dublekse taşının diyeceğim ama bu sepetende taşınılmaz . Buna kimse bir öneri veremez bence.Komşumuza 6 7 saat boyunca su sesi geldiğini borularda veya tesisatta bi kacak mı var die sorduk. Uyarı dediğim buydu sonra konu cözüldü zaten. İnsanlar wc ye gitmesin mi? demek bir öneri değildir. Israrla anlamadıgınız sey komşunun wcye gitmesi değil.. konu su sesi gelmesi.
Gayet öneri verenler oldu merak etmeyin. SürüKimse durduk yere kızmıyor ama.
Önerisi ne olabilir diye düşündüm . HİÇ bir şey geldi aklıma.
Yalıtım yaptırsınlar diyeceğim o da bir sürü masraf.
Kira ise taşınsın diyeceğim peki ya gittiği ev de daha başka bir sorun olursa. En güzeli aslında dublekste oturması. Böylelikle ses falan duymaz.
Sürü psikolojisi :) anlamadan dinlemeden bilmeden kim ne derse peşine gitmek..Konu sahibi burası KK, burada konu sahibi taşlandığı anda diğerleri de saldırıya geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?