Tuvaletten çıkmayan üst komşu!

Ablacim ben komsularima bisey solemedim mudahale etmedm sadece kacak olablrmi su sesi gelio bize surekli dedim bu saygsizca biseyse dicek biseyim yok
Kız başlıkta bile tuvaletten çıkmayan komşu yazmışsın iste nesini inkar ediyorsun şimdi yok şu kaçağı bilmem ne?
Kıvırma bari ))

Ohooo ben yan binada ki adamin öğurmelerini bile duyuyorum iki gunde bi...
Oyle her sese takılmayın,tuvalet yasağı koyamazsınız neticede

Sifon ve ayak sesine tahammulum var oldukca topuklu ayaklabiyla gece gunduz gezior diyorum bunlari sorun etmem

Ablacim ben komsularima bisey solemedim mudahale etmedm sadece kacak olablrmi su sesi gelio bize surekli dedim bu saygsizca biseyse dicek biseyim yok
A a aaa komşularına bişey söylemedin miii ... Keşke baştan yazsaydın yada yazdın ben ve birçok kişi atladıkmı öyle bi yorumlara cvp veriyorsun ki sanki hergün kapıya dayanıyorsunda insanlar seni anlamıyor en baştada yazmışsın taharet musluğunu açıyor kapatıyor açıyor kapatıyor diye sanki gittin hergün kapılarında rica minnet ettinde onlar sana garezine sırayla wcye gidip gidip geliyorlar o psikolojiyi yaşıyor gibi anlattın..beyin yakarsın valla eşinde uyanmıyordunda adam senin maceralarını merak ediyordur komşuya gitmemiş taharet etmesin dışkılamasın çişşş yapmasın çok şey istiyorsun hayattan beklentilerini biraz küçült çok yorulur sun bu hayatta hadi canım buda bi abla tavsiyesi olsun..

Ablacim bastan herseyu yazdim aslinda neye bukdr tepki gosterdiniz anlamadm oysa eminim benim yerimde sizde olsaniz ayni sekilde dusunurdunuz. Esim bazen sabaha kdr oturuorki ses bittikten sonra yatio ben kulaklikla geciriorm . Aslinda cok sey istemiorm komsumun wc de ne yaptigiylada ilgilenmiorm sadece odama budkr ses ve gurultu gelmesine bir cozum ariyorum. Hayattan beklentim saglikli olmaktan baska hicbir sey degil.

tesekkur ederim seviyeme kadar indiginiz icin umarim 43 yasinda sizin kdr bos beles islerle ugrasan biri olmam..
Oh be actigin konunun ne kadar boş beleş olduğunu nihayet anladin
Sabahtan beri herkes anlatmaya uğraşıyor çözümü belli neyini soruyorsun diye hala konuşuyordun ohh..

tesekkur ederim seviyeme kadar indiginiz icin umarim 43 yasinda sizin kdr bos beles islerle ugrasan biri olmam..
milletin tuvalerini taharetini elini yıkadı savrulan savrula yatağına gitti diyen bi kişi 43 yasında sence nerde nasıl olur bak bi önceki yorumumdada söyledim hayattan beklentilerin çok fazla kimsenin dışkısına takılma sorun etme hayat çok zor acımasız ota bo...ka karışma edep birinci sıradaki vazgeçilmezimdir ama komşuların iyi insanmış başka bi komşu olsa poşete sı....ar atar kapına bide bunu düşün mutlu ol en azından kendi pisliğini kendi wcsine yapıyor..43 yasında iyi yerlerde görmek isteriz seni

Bak bi daha ev yalitimindan mi bahsediyorsun yani bizi keriz yerine koymak yerine bi bak yazdıklarına bu evden taşınsan da başka eve gitsen de aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü bunlar insani şeyler sen gündüz çıkarsın onlar gece. Ben de gece kalkarım tuvalete küçük kızım da ne yapalım yatağa mı işeyelim?

Hadi şimdi de şöyle ben yalitimindan şikayet ettim diye :)

A bir de şey yazayım. Çocuk yok galiba henüz. Siz bir hamile kalın, bebe alt kısma doğru baskı yapmaya başlasın hamilelikte. O zaman gecede 363636 kez tuvalete kalktığınızda, hatta kasık ağrısından gecenin bir yarısı evde yürüdüğünüzde bu konuyu hatırlayın olur mu? Kimse keyfinden sabaha kadar tuvalete kalkmaz. İlla birini suçlayacaksanız, ses yalıtımı yapılmayan binada ev tutan kendinizi suçlayın. Uykunuz çok hafif ise araştırıp öyle ev tutacaktınız. Bu konudan da bir sonuç alamazsınız. Ne polis, ne avukat, ne hakim işiyor diye kimseye yaptırım uygulamaz.

Bundan öncede başka evlerde yasadıö herslde işk yasadıgım ev burası degil ilk defa böyle birdeyle karsılastım. Sizin. Yatak odanızds gece sabaha kdr durmadan akan bi su sesi var mı? Böyle kendi evinizin içinden geliomuş gibi olsa ne yapardınız cok mersl ettim. Ayrıcs yazımda komsumu sikayet etmicemi sölemişim öneresi olan var mı demişim sorun nedir?

Allah aşkına nasıl mucizevi bir öneri gelebilir ki buradan size? Tuvalet taşınmaz. Yapılacak tek öneri yatak odanızı başka odaya taşımak ya da komple evden taşınmak. Başka da öneri çıkmaz. Bunları da düşünmemiş olamazsınız diye umuyorum.

Oluyor niye olmasın ki ben banyo sesi de duyuyorum su sesi de biz de bir de alaturka wc de var oraya da giriyorlar ne yapabiliriz ki bizim oturduğumuz bina da neredeyse 15 20 yıllık ama geliyor ve bu konu gerçekten çok saçma çıkacaklar istesen de istemesen de yalıtım da yaptırsan birşey farketmeyek. Ya sen evi değiştireceksin ya da bu seslerle barışık yaşayacaksın.

Oh be actigin konunun ne kadar boş beleş olduğunu nihayet anladin
Sabahtan beri herkes anlatmaya uğraşıyor çözümü belli neyini soruyorsun diye hala konuşuyordun ohh..
Boşsa cevap vermeseydiniz gayet normal cevap veren insanlar var gayet düzgünce kendi basına gelenleri anlatanlarda . Anlasılan siz şu her apartmanda olan herkesi rahatsız eden tiplerdensiniz.. ayrıca bi dip not avrupada gece 12 den sonra sifon bile cekilmez.. medeniyet baska birsey ve siz cok uzaksınız. He dersen git avrupada yaşa ben kendi ülkemdekileri eğitmeyi tercih ediyorum sizin gibi haydi güle güle

Siz atlamışsınız ben mucizevi bi öneride bulundum alın bikaç tane tıpa verin komşuya tıpa taksın demiştim işine gelmedi masraf olmasın dedi zaaar

İnsanlar anlayisli ve sorun cikartmak istemeyen insanlarmis bu yuzden ellerinde olmayan wc gurultusu icin ozur dilemisler. Sizin gibi dusunen insanlardan ozur dilememeleri lazim aslinda kendinizi hakli goruyorsunuz cunku. Cozum evine yalitim yaptir ya da taşin ne olacak baska?

Avrupada sifon cekilmiyormuş, yok siz saygiyi bilmiyorsunuz filan yaziyorsunuz ya millete o cok bildiginiz alistiginiz yerlerde gidin yasayin neden yasamiyorsunuz?

Çok kolay apartman yöneticisiyle konuşup üst kat komsum tuvalete gidio musluğu açıp kapıo demek yerine ses.yalıtımı yaptırma teklifinde bulunun bütün apartman ortaya bir ücret koyun gereken tadilatı yapın.. yani kusura bakmayın ama burda üst kat komşunuzun da bir suçu yok.. siz öyle bir yazdınız ki bilerek isteyerek keyfi bir şekilde yapıyorlar zannediyor insan okuyunca.. ya tuvaleti gelince nereye gidecekler alt kat komşum rahatsız oluyor diye musluğu musluğu sürekli açk tutmak yerine selki açıp kapatıyor ? Napsın insanlar Allah aşkına.. Hiç birşey yapamıyorsanız yatak odanızı değiştirin daha uzak bir odaya gecin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…