- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Kız başlıkta bile tuvaletten çıkmayan komşu yazmışsın iste nesini inkar ediyorsun şimdi yok şu kaçağı bilmem ne?Ablacim ben komsularima bisey solemedim mudahale etmedm sadece kacak olablrmi su sesi gelio bize surekli dedim bu saygsizca biseyse dicek biseyim yok
Kamyon arkasi yazilara da gectik :) anliyorum sizi gecicek hepsi derin bi nefes alin ve sakin olunYavrum beni bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir ondan dar görüşlü olduğumu sandin..
Daha'da cevap yazip saçmalama istersen
Eee nabza göre şerbet aslında.. ben karşımdakinin anlayacağı şekilde konuşmayı severim.Herkesin seviyesine göre yani..))Kamyon arkasi yazilara da gectik :) anliyorum sizi gecicek hepsi derin bi nefes alin ve sakin olun
Eee nabza göre şerbet aslında.. ben karşımdakinin anlayacağı şekilde konuşmayı severim.Herkesin seviyesine göre yani..))
A a aaa komşularına bişey söylemedin miii ... Keşke baştan yazsaydın yada yazdın ben ve birçok kişi atladıkmı öyle bi yorumlara cvp veriyorsun ki sanki hergün kapıya dayanıyorsunda insanlar seni anlamıyor en baştada yazmışsın taharet musluğunu açıyor kapatıyor açıyor kapatıyor diye sanki gittin hergün kapılarında rica minnet ettinde onlar sana garezine sırayla wcye gidip gidip geliyorlar o psikolojiyi yaşıyor gibi anlattın..beyin yakarsın valla eşinde uyanmıyordunda adam senin maceralarını merak ediyordur komşuya gitmemiş taharet etmesin dışkılamasın çişşş yapmasın çok şey istiyorsun hayattan beklentilerini biraz küçült çok yorulur sun bu hayatta hadi canım buda bi abla tavsiyesi olsun..Ablacim ben komsularima bisey solemedim mudahale etmedm sadece kacak olablrmi su sesi gelio bize surekli dedim bu saygsizca biseyse dicek biseyim yok
Ablacim bastan herseyu yazdim aslinda neye bukdr tepki gosterdiniz anlamadm oysa eminim benim yerimde sizde olsaniz ayni sekilde dusunurdunuz. Esim bazen sabaha kdr oturuorki ses bittikten sonra yatio ben kulaklikla geciriorm . Aslinda cok sey istemiorm komsumun wc de ne yaptigiylada ilgilenmiorm sadece odama budkr ses ve gurultu gelmesine bir cozum ariyorum. Hayattan beklentim saglikli olmaktan baska hicbir sey degil.A a aaa komşularına bişey söylemedin miii ... Keşke baştan yazsaydın yada yazdın ben ve birçok kişi atladıkmı öyle bi yorumlara cvp veriyorsun ki sanki hergün kapıya dayanıyorsunda insanlar seni anlamıyor en baştada yazmışsın taharet musluğunu açıyor kapatıyor açıyor kapatıyor diye sanki gittin hergün kapılarında rica minnet ettinde onlar sana garezine sırayla wcye gidip gidip geliyorlar o psikolojiyi yaşıyor gibi anlattın..beyin yakarsın valla eşinde uyanmıyordunda adam senin maceralarını merak ediyordur komşuya gitmemiş taharet etmesin dışkılamasın çişşş yapmasın çok şey istiyorsun hayattan beklentilerini biraz küçült çok yorulur sun bu hayatta hadi canım buda bi abla tavsiyesi olsun..
Oh be actigin konunun ne kadar boş beleş olduğunu nihayet anladintesekkur ederim seviyeme kadar indiginiz icin umarim 43 yasinda sizin kdr bos beles islerle ugrasan biri olmam..
milletin tuvalerini taharetini elini yıkadı savrulan savrula yatağına gitti diyen bi kişi 43 yasında sence nerde nasıl olur bak bi önceki yorumumdada söyledim hayattan beklentilerin çok fazla kimsenin dışkısına takılma sorun etme hayat çok zor acımasız ota bo...ka karışma edep birinci sıradaki vazgeçilmezimdir ama komşuların iyi insanmış başka bi komşu olsa poşete sı....ar atar kapına bide bunu düşün mutlu ol en azından kendi pisliğini kendi wcsine yapıyor..43 yasında iyi yerlerde görmek isteriz senitesekkur ederim seviyeme kadar indiginiz icin umarim 43 yasinda sizin kdr bos beles islerle ugrasan biri olmam..
Bak bi daha ev yalitimindan mi bahsediyorsun yani bizi keriz yerine koymak yerine bi bak yazdıklarına bu evden taşınsan da başka eve gitsen de aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü bunlar insani şeyler sen gündüz çıkarsın onlar gece. Ben de gece kalkarım tuvalete küçük kızım da ne yapalım yatağa mı işeyelim?üst komşum yüzünden yarım saat bile uyuyamadım. Yeni evlendim ve 1 senedir üst kattakilerden aşırı derecede rahatsızız resmen bütün uyku düzenim mahvoldu. Evde 5 kişi yaşıyorlar ve gece olunca sürekli sabahlara kadar kesilmeyen bi su sesi vardı ilk başta anlamadık ama daha sonra taharet musluğundan geldiğini anladık çünkü hemen arkasında sifon sesi,el yıkama sesi’ ışık kapatma sesi.... inanın ki bu ses gece 12 civarı başlıyor ve sabah 8 9 a kadar aralıksız devam ediyor.
Bundan öncede başka evlerde yasadıö herslde işk yasadıgım ev burası degil ilk defa böyle birdeyle karsılastım. Sizin. Yatak odanızds gece sabaha kdr durmadan akan bi su sesi var mı? Böyle kendi evinizin içinden geliomuş gibi olsa ne yapardınız cok mersl ettim. Ayrıcs yazımda komsumu sikayet etmicemi sölemişim öneresi olan var mı demişim sorun nedir?Bak bi daha ev yalitimindan mi bahsediyorsun yani bizi keriz yerine koymak yerine bi bak yazdıklarına bu evden taşınsan da başka eve gitsen de aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü bunlar insani şeyler sen gündüz çıkarsın onlar gece. Ben de gece kalkarım tuvalete küçük kızım da ne yapalım yatağa mı işeyelim?
Hadi şimdi de şöyle ben yalitimindan şikayet ettim diye :)
Bundan öncede başka evlerde yasadıö herslde işk yasadıgım ev burası degil ilk defa böyle birdeyle karsılastım. Sizin. Yatak odanızds gece sabaha kdr durmadan akan bi su sesi var mı? Böyle kendi evinizin içinden geliomuş gibi olsa ne yapardınız cok mersl ettim. Ayrıcs yazımda komsumu sikayet etmicemi sölemişim öneresi olan var mı demişim sorun nedir?
Oluyor niye olmasın ki ben banyo sesi de duyuyorum su sesi de biz de bir de alaturka wc de var oraya da giriyorlar ne yapabiliriz ki bizim oturduğumuz bina da neredeyse 15 20 yıllık ama geliyor ve bu konu gerçekten çok saçma çıkacaklar istesen de istemesen de yalıtım da yaptırsan birşey farketmeyek. Ya sen evi değiştireceksin ya da bu seslerle barışık yaşayacaksın.Bundan öncede başka evlerde yasadıö herslde işk yasadıgım ev burası degil ilk defa böyle birdeyle karsılastım. Sizin. Yatak odanızds gece sabaha kdr durmadan akan bi su sesi var mı? Böyle kendi evinizin içinden geliomuş gibi olsa ne yapardınız cok mersl ettim. Ayrıcs yazımda komsumu sikayet etmicemi sölemişim öneresi olan var mı demişim sorun nedir?
Boşsa cevap vermeseydiniz gayet normal cevap veren insanlar var gayet düzgünce kendi basına gelenleri anlatanlarda . Anlasılan siz şu her apartmanda olan herkesi rahatsız eden tiplerdensiniz.. ayrıca bi dip not avrupada gece 12 den sonra sifon bile cekilmez.. medeniyet baska birsey ve siz cok uzaksınız. He dersen git avrupada yaşa ben kendi ülkemdekileri eğitmeyi tercih ediyorum sizin gibi haydi güle güleOh be actigin konunun ne kadar boş beleş olduğunu nihayet anladin
Sabahtan beri herkes anlatmaya uğraşıyor çözümü belli neyini soruyorsun diye hala konuşuyordun ohh..
Siz atlamışsınız ben mucizevi bi öneride bulundum alın bikaç tane tıpa verin komşuya tıpa taksın demiştim işine gelmedi masraf olmasın dedi zaaarAllah aşkına nasıl mucizevi bir öneri gelebilir ki buradan size? Tuvalet taşınmaz. Yapılacak tek öneri yatak odanızı başka odaya taşımak ya da komple evden taşınmak. Başka da öneri çıkmaz. Bunları da düşünmemiş olamazsınız diye umuyorum.
Valla oha demediler hatta ozur bile dilediler demekki haddimi asmamisim? Demekki anormal bi durum olmus ki ben insanlarin wc de gecirdigi sureyi sorgulamiyorum benim evime gelen su sesinden bahsediorum. Sesi onleyecek veya azaltacak oneri bekledim. Insanlarin wc ye gitmesini nasil engellerim diye sormadim.
Çok kolay apartman yöneticisiyle konuşup üst kat komsum tuvalete gidio musluğu açıp kapıo demek yerine ses.yalıtımı yaptırma teklifinde bulunun bütün apartman ortaya bir ücret koyun gereken tadilatı yapın.. yani kusura bakmayın ama burda üst kat komşunuzun da bir suçu yok.. siz öyle bir yazdınız ki bilerek isteyerek keyfi bir şekilde yapıyorlar zannediyor insan okuyunca.. ya tuvaleti gelince nereye gidecekler alt kat komşum rahatsız oluyor diye musluğu musluğu sürekli açk tutmak yerine selki açıp kapatıyor ? Napsın insanlar Allah aşkına.. Hiç birşey yapamıyorsanız yatak odanızı değiştirin daha uzak bir odaya gecinEvet burasi dag basi degil koy degil tek basina mustakil evde yasamiosun bu mantikla insan kendi evinde neler yapmazki! Saygili olmak cok zor birsey degil. Ayrica sorun komsu degil binadaki yalitim sesin bana fazla gelmesini onlemek icin ne yapabilirim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?