- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
Yakalarina yapismadim zaten bende fikir amacli sizlere sordum. Siz gece uyumaya calirken tepenizde 6 saat su akarsa siz rahat birakirsiniz..
Hahshs yaa ben uyuyamiyorumm diye degil of beHanimefendi siz uyuyamiyor rahatsiz oluyorsunuz diye insanlar sicmasin mi?biri beni bu konuda sikayet etse burnundan getiririm. Kimene benim girdigim tuvaletten. Asdhm
Shshshdjsh nedir ya??Okdr aciklamadan bunlari anlayan biri mi bana anlayis yoksunu diyo shshhshshsjsjsh komiksiniz cidden suan komsularimla yazdiklarinizla egleniyoruz tsklerr
Şu an oturduğum eve 27 Nisan'da taşındım, binamız yeni yapıldı, ses konusunda beynini yedik yapan mütehatin, alttan üstten ses duymuyorum, duvarlar gayet iyi ancak ebeveyn banyosunda bahsettiğiniz sesleri bende alıyorum, havalandırmayı kapattım, gündüz açıyorum, bir nebze hafifledi ama tamamen kesilmedi, ilk bir hafta çok kafama taktım sonra dedim ki şükret haline, burası senin evin ve alış bazı şeylere, şimdi takmadan uyumayı öğrendim. Üstümde yeni ve ebeveyn banyosunu aşk alanı sanan bir çift var, bazen katılıyoruz eşimle gülerken, konuşuyorlar duş alırken töbe yarabbim :))))
Belliyse cevabi sabahtan beri nie destanlar yaziosun cevap verme hadii by
Shshshdjsh nedir ya??
Ergenmisin sen?Birde komşularıyla okuyup eğlenmiyormuş boş insan..oturda komşularınla egleneceğine birlikte çözüm bulun soruna..şikayet ediyorum seni.Hadsiz.
Evet burasi dag basi degil koy degil tek basina mustakil evde yasamiosun bu mantikla insan kendi evinde neler yapmazki! Saygili olmak cok zor birsey degil. Ayrica sorun komsu degil binadaki yalitim sesin bana fazla gelmesini onlemek icin ne yapabilirim dedimAltlarına etsinler bu nasıl bir mantık ya.. Şikayetçi olduğun konu o kadar saçma ki onlar tuvaletlerini biryere taşıyabileceklerini hiiççç zannetmiyorum.. İnsan kendi evinde s*çarken bile düşünecek demek ki ..
Oturuluyorsa bu bir hastalıktır siz rahatsız olun diye sabaha kadar tuvalete beklemiyorlardır.. Çok rahatsız oluyorsanız zırhlı eve geçin hastalık bu ya ne yapsınlar ne bekliyorsunuz insanlar ne kadar tahammülsüz oldular anlamıyorum ben !!!Ben tuvalete gitmesinler mi dedim? Ayrica hepimiz tuvalte gidioruz ama gece 12 den sabaha kdr taharet muslugunu acip orda oturmuyoruz di mi?
Simdiki evler kagit gibi bende cok cekiyorim . Ust komsum osuruyor ben evden duyuyorum o bicim. Alt komsunun ergen cocuklari var dustan cikmiyolar sabaha kadar. Ama napcan sikaye etsen gulerler. Bosver gul gec sendeHahshs yaa ben uyuyamiyorumm diye degil of be
Şükür öyle komşularım yok üst kat komşumun çocukları evde paten bisiklet kullanıyorlar napıyım kafesmi alıyım komşuma çocukları koysun içine diye hiç te rahatsız değilim işte bunu anlamadım taharet sesi el yıkama sesi taaaa nereleri duyuyorsun bide çözüm arıyorsun kim bilir aile sırlarınada müdahilsindir..Allah aşkına burada bilmeyenlere de yardımcı olurmusunuz anlatın nasıl oluyor bu işler oturup sabaha kadar sinsi sinsi nasıl bekliyorsunuz küçük diye girdi wc ye büyük yaptı elini sabunladı taharet yaptı yok yok iyice yapamadı tekrar yaptı yıkadı elini şöyle bi saçlarını savurdu aynaya baktı ellerini kurulayıp melül melül günün yorgunluğu ile yatağına çekildi pesss yaaa ben çok safımmmm valla bu kk sayesinde gözüm açılıyorHimmmm bak buda bi oneri iste demekki yapanlar varmis tesekkurler sizde ise yaradiysa denerizz
Zaten sıkıntı bu taraftaAnca anlarsın diye düşündüm zira hem anlayış yoksunu hemde ukalasin.
Baktımda tek bir nazik cevabını görmedim.Bu üslupla asıl komşularına Allah sabır versin.
Hanimefendi ses cok fazla esim uyku agir oldugu halde uykusunda uyanior bende oyle yani bizd ruh hastasi degiliz bu dediklerinizi yapalim di mi demekki orrtada asiri bir durum var. sabaha kdr beklememize gerek yok cubku sabaha kdr uyumuyoruz. Hadi ben manyagim esimdemi evime gelenlerdemi manyak. Allaha sukur saglikliyim duyuyorum napiyim duyuorm die kendimimi oldurucem simdiŞükür öyle komşularım yok üst kat komşumun çocukları evde paten bisiklet kullanıyorlar napıyım kafesmi alıyım komşuma çocukları koysun içine diye hiç te rahatsız değilim işte bunu anlamadım taharet sesi el yıkama sesi taaaa nereleri duyuyorsun bide çözüm arıyorsun kim bilir aile sırlarınada müdahilsindir..Allah aşkına burada bilmeyenlere de yardımcı olurmusunuz anlatın nasıl oluyor bu işler oturup sabaha kadar sinsi sinsi nasıl bekliyorsunuz küçük diye girdi wc ye büyük yaptı elini sabunladı taharet yaptı yok yok iyice yapamadı tekrar yaptı yıkadı elini şöyle bi saçlarını savurdu aynaya baktı ellerini kurulayıp melül melül günün yorgunluğu ile yatağına çekildi pesss yaaa ben çok safımmmm valla bu kk sayesinde gözüm açılıyor
Yazdık ya onların da diyeceği buydu diyorum oturun bunu konusun diyorum anladin?Hani cozumu yoktu ya ? Sen cok dolu oldugun icinmi tanimadigin birine laf yetistiriosun ? Hadsiz senin gibilere denir
Her aynaya baktiginda alasini goruosun ya o nolucak ?Yazdık ya onların da diyeceği buydu diyorum oturun bunu konusun diyorum anladin?
43 yaşında kadının kaç yıldır şu siteye uyeyim senin gibi gerizekalısini görmedi bu gözler..banlanacagim ama değer ohh be ))
Yazdık ya onların da diyeceği buydu diyorum oturun bunu konusun diyorum anladin?
43 yaşında kadınım kaç yıldır şu siteye uyeyim senin gibi gerizekalısini görmedi bu gözler..banlanacagim ama değer ohh be ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?