- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Busra___mustafa___
-
Ay inşanlah cnm ya çok moralimi bozuyo çünkü teşekkür ederim yorumun içinHamilelikte oluşan tüyler eğer almaz san doğumdan sonra dökülüyor canım sabretmeye çalış. Benim de ilk 3 ay gobegim tuylenmisti fakat sonrasında azaldı inşallah seninki de azalır. Hamilelikten sonra da dökülür merak etme
Bebeğin cinsiyeti belli mi erkek bebek olunca kullanma artıyor diye duymuştum canımSelam kızlar 15 haftalık hamileyim. Çok fazla tüylenmem oldu yüzümde boyunumun altında göbeğimde zaten vardı pcodan dolayı ama çok daha arttı ve aşırı derecede sivilce çıkıyo kocaman kocamanlar kendimi çok çirkin hissetmeye başladım çok kötü hissediyorum ne zamn geçecek bilmiyorum almak istemiyorum tüyleri daha çok çoğalır diye ama gözle görünür halde resmen kıl olmuşlar.dogumdan sonra tüylenme bitermi yaşayanlardan yorum bekliyorum Yoksa devam edermi
Yok cnm bu cuma öğrenmeye gidicem ama nubcular erkek dedi hayırlısı artık başa çıkmaya çalişicam bu tüylerle:/B
Bebeğin cinsiyeti belli mi erkek bebek olunca kullanma artıyor diye duymuştum canım
Bn zannetmiyorum göbegimin dökülecegini daha öncedende vardı çünkü yüzümdekiler gitse yeter bana,lazere güvenip gidememde belki dogumdan sonra dökülmezse bnm için bi çözüm olabilir lazer. Teşekkür ederim yorumun için cnm :)Benimde yuzumde gobegimde cikmisti. Dogimdan sonra dokulutor yuz onemli. 3 ay bittikten sonra nir kere lazere gittim dokuldu daha cikmadi . Benim ikinci gebeligim erkek buda. Ilk aylar killarim cok yavas uzadi. Yuzumde bir iki cikti. Tiylenme ile cinsiyetin ilgusi yok . Bende bu gebeligimde daha yavas uziyor. Gobek bolgesi haric. Lazerin ilk uc aydan sonra zarari yok .bide son aylar yapmayin yaziyir. Zaten bir kere yaptirdim. Gobekte dokuldu.
Ay bende bir bilsem12. Haftadayim inanilmaz derecede gobegimde cikti tuy neden bilmiyorum...
Selam kızlar 15 haftalık hamileyim. Çok fazla tüylenmem oldu yüzümde boyunumun altında göbeğimde zaten vardı pcodan dolayı ama çok daha arttı ve aşırı derecede sivilce çıkıyo kocaman kocamanlar kendimi çok çirkin hissetmeye başladım çok kötü hissediyorum ne zamn geçecek bilmiyorum almak istemiyorum tüyleri daha çok çoğalır diye ama gözle görünür halde resmen kıl olmuşlar.dogumdan sonra tüylenme bitermi yaşayanlardan yorum bekliyorum Yoksa devam edermi
Selam kızlar 15 haftalık hamileyim. Çok fazla tüylenmem oldu yüzümde boyunumun altında göbeğimde zaten vardı pcodan dolayı ama çok daha arttı ve aşırı derecede sivilce çıkıyo kocaman kocamanlar kendimi çok çirkin hissetmeye başladım çok kötü hissediyorum ne zamn geçecek bilmiyorum almak istemiyorum tüyleri daha çok çoğalır diye ama gözle görünür halde resmen kıl olmuşlar.dogumdan sonra tüylenme bitermi yaşayanlardan yorum bekliyorum Yoksa devam edermi
İnşanlah cnm teşekkür:)Benim yüzümde hep vardı tüy ama gobegimde tek tük vardi hamileyken erkek göbegı gibi olmuştu dogumdan sonra kendiliginden kayboldu yine tek tuk olanlar var rahatsız edici degil sizinde dökülür merak etmeyin
Bilmiyorum cnm artık bu cuma gidicem cinsiyet için inşanlah bnmkide dökülür. Allah güle güle kucağımıza almayı nasip etsin inşanlah15 haftalık hamileyim aşırı derecede tüylenmem var, ilk oglum da da oolmuştu ama geçmişti sonradan, şimdi yine bebegim erkek. muhtemelen senin ki de erkek canım
Valla aynı durumdayım aynaya bakmak istemiyorum bide bnde şu piskolojide başladı eşim bni artık begenmiycek piskolojisi kiloda alıcam daha çirkin olacam gibi düşünceler hep aklımda allahım bize yardım etsin inşanlah bir an önce atlatırım bu durumuda hamileligimin tadını çıkarrım:/benimde ilk hamile kaldığımda yaklaşık 25. haftama kadar boynuma kadar tüylenme ve sivilcelerim olmuştu, aynaya bakmak bile istemiyordum, çok çirkin hissediyordum, ama şuan 28. hafta ve sivilceler kendini kırmızı lekelere bıraktı, en azından pudra ve fondotenle kapatabiliyorumda daha iyi hissediyorum, bide şu burnum büyümese
Kuzum benim hamileyken bianda bütün tüylerim döküldü. Aaa bundan sonra çıkmaz diyodum ki doğumdan 2 gün sonra maymun gibi heryanım kıllandı ve inanılmaz bir hızla uzadı. Eski halime geri döndüm. Tüysüzlük sevincim kursağımda kaldı. Dert etme o yüzden geçer o tüyler.Selam kızlar 15 haftalık hamileyim. Çok fazla tüylenmem oldu yüzümde boyunumun altında göbeğimde zaten vardı pcodan dolayı ama çok daha arttı ve aşırı derecede sivilce çıkıyo kocaman kocamanlar kendimi çok çirkin hissetmeye başladım çok kötü hissediyorum ne zamn geçecek bilmiyorum almak istemiyorum tüyleri daha çok çoğalır diye ama gözle görünür halde resmen kıl olmuşlar.dogumdan sonra tüylenme bitermi yaşayanlardan yorum bekliyorum Yoksa devam edermi
Ahh cnm ya keşke öyle tüysüz kalsaydın:) bnmkilerde Doğumdan sonra dökülür inşanlah :))Kuzum benim hamileyken bianda bütün tüylerim döküldü. Aaa bundan sonra çıkmaz diyodum ki doğumdan 2 gün sonra maymun gibi heryanım kıllandı ve inanılmaz bir hızla uzadı. Eski halime geri döndüm. Tüysüzlük sevincim kursağımda kaldı. Dert etme o yüzden geçer o tüyler.
Bilmiyorum cnm yarın ögrenmeye gidicezbebis kizmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?