tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

bak sayemde topıgının sayfaları artıyor, kaynana cekıstırmek dısında baska konu hakkında yazıyorsunuz, en azından türkce yazabılıyorsun buda bırsey

emınım kaynananın karısında ezıklerı oynuyorsundur ama burada kaynana yok şöyle kötü yok böyle kötü, ona şunu dedım bunu dedım..sankı marıfet gıbı yapılan saygısızlıgı yazıyorsunuz allahım yaa

kuzu iyidir ablası kendi videolarını izliyor narsist insan :)) beze geri dönüş yaptık ; mutluyuz huzurluyuz. sende ne var ne yok ?

Alıştıramadın mı?

Ama daha yeni başlamamış mıydın?

Sende çabuk sıkılmışsın sankim?

Ben yoğunum ya çok yoğunum bir de bu iş yoğunluğu para yoğunluğuna etki etse

eminim bütün klasikleri bitirip bestselleri okumuş 2 üni. bitirmişsinizdir. tarzı sataşmak olan biri için yeteri kadar cevap yazdım. izninizle..

üni okumakta aynı sekılde marıfet degıl ünı okumadım ama kıtapsız bır gün düsünemıyorum

Alıştıramadın mı?

Ama daha yeni başlamamış mıydın?

Sende çabuk sıkılmışsın sankim?

Ben yoğunum ya çok yoğunum bir de bu iş yoğunluğu para yoğunluğuna etki etse

çok sıkıldım valla haklısın. inatlaşma döneminde bi çocuğu tuvalete alıştırmaya yeltenmek biraz cesaret istiyor ama bende yok 4 günde bitti.

nasıl insanlar var ya iğreniyorum bazen. sanal ortam olmasa bunu yapabilir mi bakalım saygısız.

nasıl insanlar var ya iğreniyorum bazen. sanal ortam olmasa bunu yapabilir mi bakalım saygısız.

Takma

Sataşmaya gelmiş sanırım baksana.

Egolarını tatmin etmeye yer arrrıyor biz muhabbetimize bakalım

Başta şakalaşıyorsunuz sandım ama sataşmaya gelmiş açtığıı konulardan ne tür kitaplar okuduğu belli mankenler ve modeller dünyanın en aptal insanları.

Çok türkçeye önem veriyorsa be çok kitap okuyorsa modeller hakkında konu açmazdı

Son düzenleme:
boyunun ölçüsünü yeterince aldı :)) edelim canım yemek yok yine bugün bizde eşim kursta zaten.

Başta şakalaşıyorsunuz sandım ama sataşmaya gelmiş açtığıı konulardan ne tür kitaplar okuduğu belli mankenler ve modeller dünyanın en aptal insanları.

Çok türkçeye önem veriyorsa be çok kitap okuyorsa modeller hakkında konu açmazdı

sonradan bunları da yazmıştım.

Aman boşver koy önüne karpuz peynir yesin bu sıcakta yemek mi olur

hayatında ideallerine ulaşamamış, bi bk olamamış insanların sözleri bunlar.yok ünv okumamış da kitap elinden düşmezmiş beyinsiz. ayyyy neyse yıldız yok tugba da gelip gitti kutu dedim diye buz da bana kızdı sanırım. yine senle ben kaldık kankigiller olarak.

esmer sen nasıl bir insansın istenmediğin topikte yazışmak hoşuna gidiyor heralde. senle burada muhabbet etmeyeceksek ne işin var bu topikte ? sataşmak laf atmak bu mudur yani amacın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…