Olar gelirim gelmeyi çok isterim ama sen çok uzak oturuyorsun.
Olmaz ben boş elle gelicem yicem kalkıcam
Bahçeli evde mi oturuyorsun kıskandım şimdi seni
yok canım keşke müstakil olsa ne güzel olrdu ama çok güzel bahçemiz var kamelyalı filan. dıştan rezidans gbi görünüyo içi bildiğin apartman :)) çocuklar oynuyo biz yiyip içiyoruz bazen. sen nerde yaşıyordun bga. ya bu arada sen yeter ki gel kız istemem meyve suyu filan ben sana vişne suyu sıkarım ellerimle.
hayatında ideallerine ulaşamamış, bi bk olamamış insanların sözleri bunlar.yok ünv okumamış da kitap elinden düşmezmiş beyinsiz. ayyyy neyse yıldız yok tugba da gelip gitti kutu dedim diye buz da bana kızdı sanırım. yine senle ben kaldık kankigiller olarak.
Yuhhh hastasın galiba gelip sataşan sendin şimdi de üste mi çıkıyorsun?
topıgıne ınsan topluyorum kavga var
yoo benmı bulastım
sakın ol annemmm sakınn
evet aynenn öylee
sen basladın ben mı satastım? verdıgın cevaba bak
sankı ınternet kullanmak bır marıfet? acıpta kıtap okuyacak degılsın ya
bak sayemde topıgının sayfaları artıyor, kaynana cekıstırmek dısında baska konu hakkında yazıyorsunuz, en azından türkce yazabılıyorsun buda bırsey
emınım kaynananın karısında ezıklerı oynuyorsundur ama burada kaynana yok şöyle kötü yok böyle kötü, ona şunu dedım bunu dedım..sankı marıfet gıbı yapılan saygısızlıgı yazıyorsunuz allahım yaa
yurt dısında yasamama ragmen türkceme hayranım ben yaa..masallah bana
üni okumakta aynı sekılde marıfet degılünı okumadım ama kıtapsız bır gün düsünemıyorum
kısır var yermısınız???
kv nedır ya kaynana deyın suna allahımmmm
belli olacanallahım türkceye bakk..neyse daha fazla sınırlenmeden kacıyorum ben
rakıp tanımam dıyorsunuz yanıı hanfendı
tuz dıye nık mı oluır yaa
tuz bebısım yas kac
tebrik edrim arkadaşım saol varollllllllllllha ha haaa engelledim gitti göremiyoruz artık mesajlarını farkında mısın?
Hususi geldi sana sardı ne insanlar var ya açtığı konulara baktım mı hiç?
Açtığğı konulardan belli zaten okuduğu kitaplarda kesin magazin dergileridir
ben ben ben neden yokum kısırıda pek severimbize gel iş çıkışı arkadaşım kısır yapıp getirecek bahçede yiyecez :) mükemmel kısır yapar kendisi. ramazan öncesi son partimizi verelim dedik. elin boş gelme sakın bi meyvesuyu neyim al
Olar gelirim gelmeyi çok isterim ama sen çok uzak oturuyorsun.
Olmaz ben boş elle gelicem yicem kalkıcam
Bahçeli evde mi oturuyorsun kıskandım şimdi seni
ya canım bir gün gelmedim sinirler gerilmiş,bende olaydım tuz (dünkü vaka)yanlış insana sardı ama kelebek gbi hassas arı gibi zehirliyim ben :))))))))))))) bi soktum mu zehrimi afrika dere kurbağası gbi kuma yapışır insan
Şimdi okusun mesajları çıldırsın dursun rahatsız
Yuhhh hastasın galiba gelip sataşan sendin şimdi de üste mi çıkıyorsun?
hiç hayret bişibırak bgacım yazma çeker gider. gitmezse adam değil zaten. insan olan istenmediği yerde durmaz. biz yazışmamızı bölmeyelim.
aman ayol ne muhatap oluyonuz boşverinTepemi attırdı. Hayır korkuyorum bişi dicem banlancaz felan
Zaten şurda sizinle lak lak ederek üç kuruşluk keyfim var olur olmaz insanlar yüzünden onu da kaybetmek istmeiyorum ama tahrik ediyor insanı
aman öyleleri heryerde aynı yapar arkadaşım yaparnasıl insanlar var ya iğreniyorum bazen. sanal ortam olmasa bunu yapabilir mi bakalım saygısız.
ne kadar çok okumuş belliTakma
Sataşmaya gelmiş sanırım baksana.
Egolarını tatmin etmeye yer arrrıyor biz muhabbetimize bakalım
Başta şakalaşıyorsunuz sandım ama sataşmaya gelmiş açtığıı konulardan ne tür kitaplar okuduğu belli mankenler ve modeller dünyanın en aptal insanları.
Çok türkçeye önem veriyorsa be çok kitap okuyorsa modeller hakkında konu açmazdı
aaaaaaaa ben buradayım hiç gidermiyim canımhayatında ideallerine ulaşamamış, bi bk olamamış insanların sözleri bunlar.yok ünv okumamış da kitap elinden düşmezmiş beyinsiz. ayyyy neyse yıldız yok tugba da gelip gitti kutu dedim diye buz da bana kızdı sanırım. yine senle ben kaldık kankigiller olarak.
kıskanmış tatlım çekememiş bizim konuşmamızıesmer sen nasıl bir insansın istenmediğin topikte yazışmak hoşuna gidiyor heralde. senle burada muhabbet etmeyeceksek ne işin var bu topikte ? sataşmak laf atmak bu mudur yani amacın?
İnşallah yalnız hamilemiz doğurdu galiba tuz senin yüzünden
Ne misafirliği basbayağı ev sahibi olmuşsun takip ettim ben seni
Aman aman tuzun nizkine bişi deme en son nick değiştirme faciaydı gene değiştirise yanarız
yok kızz ne dogumu ay daha 6 ay varbgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesiiiiin topik başıma yıkıldı çabuk geeeeel.
yıldızım da doğuma gitti o da gelmediiii..................... alacağı olsun hani ben doğurtacaktım ?
hoşgeldinben de geldim kızlar nabersiniz.
dışarıdaydım. ne sıcak var yaaa
yarın da ramazanın ilk günü
hayılı ugurlu rmazanlar olsun inş
hoşgeldinn...
beşikmi salladın yoruldunn :))
gündüzden iş yaptıysan , yorgunluk olmuştur haliyle
bga bilir dün neden yorulduğumu topik açtım ya söylemesi ayıptır baklava açsam daha az yorulurdum.
attım gitti saygısızı o kiminle dansettiğinin farkına varmadı. tuz var burda pardon yani :)kızlar neden cevap yadınız ki. benim yöntemim kötü insanları kale almamaktır. tınlamayın yazar yazar gider
çoook geçmiş olsun canım benim. miniği öp yerime. şimdi iyiyse problem yok inşallah. gelmeyince merak ettim seni. topik karıştı azıcık ama bga ve ben hallettik.slm kızlarrrrrr nasılsınız ay beni hiç sormayın
gece sabaha kadar kızım istifrar etti gece 03 de acile gittik.
4 serum yedi yavrum ,benimtabi bende agla agla içim dışıma çıktı
akşam geldim eve yorgunluk ,artık mahvaldum,öldüm kızlar
bebegim,prensesim ii çok şükür
sizlerde ne var ne yok ben de bisiteye gireyim de bakayım dedim
duramadım:)
şuan da kimseler yok ama topigim biz yalnız bırakmadım gece
görüşürüz canlar
topigimizi bi dolaşım sayfalar ilerlemiş ben yok ken oh oh hanımanneler saolsun
minnoşum kısıra da gel amanını minnnoş. sensiz kısr mı yerim ben ? senin göbüşünde bebiş var sen gelmesen ben göndereyim vallahi. oruç tutabilecen mi ?tebrik edrim arkadaşım saol varollllllllllll
hıh ne kadar enterasan kişiler var ayol
ben ben ben neden yokum kısırıda pek severim
ya canım bir gün gelmedim sinirler gerilmiş,bende olaydım tuz (dünkü vaka)
boşver aldırma
hiç hayret bişi
aman ayol ne muhatap oluyonuz boşverin
zaten bulaşmak derdi olmasa çeker gider
aman öyleleri heryerde aynı yapar arkadaşım yaparo insanlar ortalıgı karıştırmak için gelmiş
kıskandı tabi gördü böle güzel topigi :26::26:
karıştırmaya geldi
ne kadar çok okumuş bellitürkçeye tamışda kendi türkçesinin farkında deyil
aaaaaaaa ben buradayım hiç gidermiyim canım
kızım çok hastalandı hastane köşelerinde
ben ne oluyorum siz kankagiller ben ne oluyorum ne oluyorum
kıskanmış tatlım çekememiş bizim konuşmamızı
ısırdım ağlıyo şimdi :)) hadi bye byee öpüldün canım.
kızmadım ya. sizin yazdıklarınızı okuyodum cevap yazcaktım ama o ara uyumuşum. şimdi yemek yapıom. gece kalkcaz. sabah iş offf. başka işlerde var malum ...
kızlar neden cevap yadınız ki. benim yöntemim kötü insanları kale almamaktır. tınlamayın yazar yazar gider
slm kızlarrrrrr nasılsınız ay beni hiç sormayın
gece sabaha kadar kızım istifrar etti gece 03 de acile gittik.
4 serum yedi yavrum ,benimtabi bende agla agla içim dışıma çıktı
akşam geldim eve yorgunluk ,artık mahvaldum,öldüm kızlar
bebegim,prensesim ii çok şükür
sizlerde ne var ne yok ben de bisiteye gireyim de bakayım dedim
duramadım:)
şuan da kimseler yok ama topigim biz yalnız bırakmadım gece
görüşürüz canlar
topigimizi bi dolaşım sayfalar ilerlemiş ben yok ken oh oh hanımanneler saolsun
bu kim ayol
nerden geldi ,kavga çıkarmaya mı gelmiş
1 gün gittim ay topigimize virüs bulaşmış
saat 00:49 sineksavar gbi gibi topiği koruma altına aldım. nöbeti terkediyorum. bi kişi de uyanıp tuz ne yapıyo demedi .sahurlukları hazırladım gidip biraz yatayım sabah görüşürüz. allaha emanet.
ya kızlar sahura kalkamadım. son 10 dakika annem tel etti de kalktım. son beş dakika yemek yiyebildik.
bu arada çoklu alıntıyı nasıl yapıosunuz??????
günaydın tuz, aralık, yıldız, dönüşüm ve tüm kızlar ...
nasılsınız, napıyonuz?
biricik kayınvalideleriniz nasıllar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?