hayatında ideallerine ulaşamamış, bi bk olamamış insanların sözleri bunlar.yok ünv okumamış da kitap elinden düşmezmiş beyinsiz. ayyyy neyse yıldız yok tugba da gelip gitti kutu dedim diye buz da bana kızdı sanırım. yine senle ben kaldık kankigiller olarak.
esmer sen nasıl bir insansın istenmediğin topikte yazışmak hoşuna gidiyor heralde. senle burada muhabbet etmeyeceksek ne işin var bu topikte ? sataşmak laf atmak bu mudur yani amacın?
sen basladın ben mı satastım? verdıgın cevaba bak
Yuhhh hastasın galiba gelip sataşan sendin şimdi de üste mi çıkıyorsun?
bırak bgacım yazma çeker gider. gitmezse adam değil zaten. insan olan istenmediği yerde durmaz. biz yazışmamızı bölmeyelim.
Tepemi attırdı. Hayır korkuyorum bişi dicem banlancaz felan
Zaten şurda sizinle lak lak ederek üç kuruşluk keyfim var olur olmaz insanlar yüzünden onu da kaybetmek istmeiyorum ama tahrik ediyor insanı
kaçta bitiyo mesain?
kaçta bitiyo mesain?
Aslında bitti ama işim çok birde eşimi bekliyorum
Nasıl oluyor ki??
bize gel iş çıkışı arkadaşım kısır yapıp getirecek bahçede yiyecez :) mükemmel kısır yapar kendisi. ramazan öncesi son partimizi verelim dedik. elin boş gelme sakın bi meyvesuyu neyim al
Hususi geldi sana sardı ne insanlar var ya açtığı konulara baktım mı hiç?
Açtığğı konulardan belli zaten okuduğu kitaplarda kesin magazin dergileridir
bize gel iş çıkışı arkadaşım kısır yapıp getirecek bahçede yiyecez :) mükemmel kısır yapar kendisi. ramazan öncesi son partimizi verelim dedik. elin boş gelme sakın bi meyvesuyu neyim al
yanlış insana sardı ama kelebek gbi hassas arı gibi zehirliyim ben :))))))))))))) bi soktum mu zehrimi afrika dere kurbağası gbi kuma yapışır insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?