tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Sende benim gibi düşünüyorsun

Kutu kızmamıştır gelir şimdi

esmer sen nasıl bir insansın istenmediğin topikte yazışmak hoşuna gidiyor heralde. senle burada muhabbet etmeyeceksek ne işin var bu topikte ? sataşmak laf atmak bu mudur yani amacın?

Boşver bırak girme laf dalaşına

bırak bgacım yazma çeker gider. gitmezse adam değil zaten. insan olan istenmediği yerde durmaz. biz yazışmamızı bölmeyelim.

Tepemi attırdı. Hayır korkuyorum bişi dicem banlancaz felan

Zaten şurda sizinle lak lak ederek üç kuruşluk keyfim var olur olmaz insanlar yüzünden onu da kaybetmek istmeiyorum ama tahrik ediyor insanı

ha ha haaa engelledim gitti göremiyoruz artık mesajlarını farkında mısın?

ha ha haaa engelledim gitti göremiyoruz artık mesajlarını farkında mısın?

Hususi geldi sana sardı ne insanlar var ya açtığı konulara baktım mı hiç?

Açtığğı konulardan belli zaten okuduğu kitaplarda kesin magazin dergileridir

bize gel iş çıkışı arkadaşım kısır yapıp getirecek bahçede yiyecez :) mükemmel kısır yapar kendisi. ramazan öncesi son partimizi verelim dedik. elin boş gelme sakın bi meyvesuyu neyim al

Olar gelirim gelmeyi çok isterim ama sen çok uzak oturuyorsun.

Olmaz ben boş elle gelicem yicem kalkıcam

Bahçeli evde mi oturuyorsun kıskandım şimdi seni

Hususi geldi sana sardı ne insanlar var ya açtığı konulara baktım mı hiç?

Açtığğı konulardan belli zaten okuduğu kitaplarda kesin magazin dergileridir

yanlış insana sardı ama kelebek gbi hassas arı gibi zehirliyim ben :))))))))))))) bi soktum mu zehrimi afrika dere kurbağası gbi kuma yapışır insan

bize gel iş çıkışı arkadaşım kısır yapıp getirecek bahçede yiyecez :) mükemmel kısır yapar kendisi. ramazan öncesi son partimizi verelim dedik. elin boş gelme sakın bi meyvesuyu neyim al

yanlış insana sardı ama kelebek gbi hassas arı gibi zehirliyim ben :))))))))))))) bi soktum mu zehrimi afrika dere kurbağası gbi kuma yapışır insan

Sen forma girmeye başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…