• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

önemli bişey değil canım yaa eski bir türk sanat müziği parçayı paylaştım, onu dinliyordum da.
nasıl gidiyor iş güç ev işeri filan herşey yoluna girdi mi?

Çok şükür evde herşey rayına oturdu bir iki eksik ve tamir işi kaldı ama hallederız zamanla çok yorulmuştum artık bayrak tatili iyi geldi

İş te ise herşey yoğun çok yoğun

Çok şükür evde herşey rayına oturdu bir iki eksik ve tamir işi kaldı ama hallederız zamanla çok yorulmuştum artık bayrak tatili iyi geldi

İş te ise herşey yoğun çok yoğun

ben acaip anlarım tamirden sen söyle yapılacakları ben haftasonu gelip yaparım.
valla bayram seyran - güz işler,i alınacaklar, yapılacaklar beni de çok yıprattı.
bugün de misafirim var haftasonu bende yemek yapıp koydum dolaba, uzandım şimdi yorgunluktan bittim bitim....

Son düzenleme:
ben acaip anlarım tamirden sen söyle yapılacakları ben haftasonu gelip yaparım.
valla bayram seyran - güz işler,i alınacaklar, yapılacaklar beni de çok yıprattı.
bugün de misafirim var haftasonu bende yemek yapıp koydum dolaba, uzandım şimdi yorgunluktan bittim bitim....

Ooo Allah kolaylık versin yatılı misafir kolay gelsin şimdiden.

Ben çalışıyorum diye bana pek gelen giden olmaz.

Kokiçe napıyor cadı ısır onu bacakalrından kollarından teyzesının yerıne

Ooo Allah kolaylık versin yatılı misafir kolay gelsin şimdiden.

Ben çalışıyorum diye bana pek gelen giden olmaz.

Kokiçe napıyor cadı ısır onu bacakalrından kollarından teyzesının yerıne

sağol canım ısırırım teyzesi. uyuyor şimdi.

bugün biraz daha iyi çok şükür. yaaaa çok tv izliyor ne yapsam bilemiyorum, evdeyken başka çare yok.

sağol canım ısırırım teyzesi. uyuyor şimdi.

bugün biraz daha iyi çok şükür. yaaaa çok tv izliyor ne yapsam bilemiyorum, evdeyken başka çare yok.

İzletme kapat tvyı bence bir uzmandan dınledım mınımuma ındırın tv olayını dıoyr başka şeylerle oyala puuzlle felan

ooo iyi hadi istediğin oldu. abisiyle görüşmüşler mi peki?

Abisi onu aradı

Bu arada tamir işlerimi 6 genın yarısı şeklideki balkonuma korniş balkonumun ekeltrık tesısatı felektrık kablolarının duvara silikonlanması

Ama ben sana kıyamamkııı

sen bana oturmaya gel

puzzle filan yüzüne bakmıyor. dün gel hadi oyun hamuruya oynayalım diyorum. biraz oynayıp sıkıldı anne sen yap ben tv izleyip gelecem diyor. gülsem mi ağlasam mı şaşırdım.:emir_bebek: ben en iyisi onun izlediği tv yi bozayım, bozuldu diyeyeim ama nereye kadar bazen sıkıntıdan patladığında evi çok dağıtıyor, o zaman tv izlemesi benim için bulunmaz bir nimet oluyor.

oyy bu tamir işleri beni yiyip bitirdii. hiç mi bitmez yaaa. sürekli elimiz üstünde eski de değil evimiz ama kırılan döküleni tamir ettirmek usandırıyor. sen balkona perde mi takacaksın bgam? kapalı mı balkonun açık mı?

puzzle filan yüzüne bakmıyor. dün gel hadi oyun hamuruya oynayalım diyorum. biraz oynayıp sıkıldı anne sen yap ben tv izleyip gelecem diyor. gülsem mi ağlasam mı şaşırdım.:emir_bebek: ben en iyisi onun izlediği tv yi bozayım, bozuldu diyeyeim ama nereye kadar bazen sıkıntıdan patladığında evi çok dağıtıyor, o zaman tv izlemesi benim için bulunmaz bir nimet oluyor.

oyy bu tamir işleri beni yiyip bitirdii. hiç mi bitmez yaaa. sürekli elimiz üstünde eski de değil evimiz ama kırılan döküleni tamir ettirmek usandırıyor. sen balkona perde mi takacaksın bgam? kapalı mı balkonun açık mı?

İşte annelerin yaptığın bir hata o aman tv ızlesınde oyalansın yapma bence bir uzmandan dınledım.

Evet perde istiyorum eski evin perdeleri yeni onu takaım dıyorum napcam onu tutcam tutcam atcam sonra hıç değilse kullanayaım istiyorum. Aslında briz çubuğa takılan perdelerden ıstıyordumda altıgen olunca balkon cak cam var çok ıs cıkarcak bana kornıs olursa hıç deılse rahat ederim

selam kızlar bakıyorum bensiz bensiz kaynatmışınız :63:
aşk olsun meşk olsun alıcanız olsun(buda nedemekse):63::79::27::27:
bugün ogluşumu görmeye gittik oyy paşa paşa olmuş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yavrum benim kuzum elin kızları gelip seni alacakmı vay anası nedcez bizzzzzz:52:
1464 kg olmuş dogum ttarihi 18 ocak dedi dr hiç bir hazırlgım yok nedcem ben ya
oda yok:52:
şeker yok sebet yok arka yok baş yok allahım yaa:52::52::52::52:
nasıl olacak bilmeme :35:
tam 10 haftam kalmış oluyo oyyyyyyyyyyy :53::52:
işte böle bizden sizler nasılsınız neler ettiniz bensiz:26:

selam kızlar bakıyorum bensiz bensiz kaynatmışınız :63:
aşk olsun meşk olsun alıcanız olsun(buda nedemekse):63::79::27::27:
bugün ogluşumu görmeye gittik oyy paşa paşa olmuş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yavrum benim kuzum elin kızları gelip seni alacakmı vay anası nedcez bizzzzzz:52:
1464 kg olmuş dogum ttarihi 18 ocak dedi dr hiç bir hazırlgım yok nedcem ben ya
oda yok:52:
şeker yok sebet yok arka yok baş yok allahım yaa:52::52::52::52:
nasıl olacak bilmeme :35:
tam 10 haftam kalmış oluyo oyyyyyyyyyyy :53::52:
işte böle bizden sizler nasılsınız neler ettiniz bensiz:26:

sana kaç defa dedik kızım ''böyle tatlı olma yaaa!!!'' anaaaaaaaaaaaaaaaa anası böyl kimbilir yavruları nasıl tatıdır bunun.
oğluşun doğar büyür bigün buluşuruz inşallah severim bende... bizim ufukta bebek mebek görünmüyor ama küçük bebek sevmeyi çokkk özlerdim benn.!

kızımı aşılamaya başladım (sanki şimdi olsa çok bakabilecem de - hiç gücüm yok çünkü)) evimize bebk gelsin mi onu sever misin diye
bana diyo ki: '' anne böyle çüçücük ayakları oluy çoyapları oluuuuy''

daha 10 hafta varmış be kuzucan sen çok şişmeden oda işini hallet de içi dışı nasıl olursa halledilir. odayı alırken nevresimlerini filan da aradan çıkart ama. ona ayrı gezme.

haaaaaaaa bide alınca burda paylaş merak ederim ben.
bugün arkadaşım evini boyatmış ona bakmaya gittim oğlunun odasına bordür çektik beraber nefis oldu, böyle mavi mavi ayıcıklı bordür....

sana kaç defa dedik kızım ''böyle tatlı olma yaaa!!!'' anaaaaaaaaaaaaaaaa anası böyl kimbilir yavruları nasıl tatıdır bunun.
oğluşun doğar büyür bigün buluşuruz inşallah severim bende... bizim ufukta bebek mebek görünmüyor ama küçük bebek sevmeyi çokkk özlerdim benn.!

kızımı aşılamaya başladım (sanki şimdi olsa çok bakabilecem de - hiç gücüm yok çünkü)) evimize bebk gelsin mi onu sever misin diye
bana diyo ki: '' anne böyle çüçücük ayakları oluy çoyapları oluuuuy''

daha 10 hafta varmış be kuzucan sen çok şişmeden oda işini hallet de içi dışı nasıl olursa halledilir. odayı alırken nevresimlerini filan da aradan çıkart ama. ona ayrı gezme.

haaaaaaaa bide alınca burda paylaş merak ederim ben.
bugün arkadaşım evini boyatmış ona bakmaya gittim oğlunun odasına bordür çektik beraber nefis oldu, böyle mavi mavi ayıcıklı bordür....
ya canımın içi inş tabikide görüşmeyi çok istiyorum bende
okaaadar heyecan bastıki anlatamam :18:
hayırlısı ile bi dogsun ogluş inş.:nazar:
nasıl yetişecek bilmiyorum
oy allahım senin o kızını varya alırım varya çıtır çıtır yerim
kçükken başka tatlı oluyolar ya konuşmalarıyla
benim kızımda şimdi ay anne şu oglan bi dogsada makyaj yapsak ,topuklu ayakkabı giysen diyip duruyo
oyy yavrularım benim
darısda sana ikinci bebişide tatdırsın rabbim bga ya da inş annelik needemek o tekmeleri yemek nasıl bi duygu rabbim yaşatsın inş:17:

ya canımın içi inş tabikide görüşmeyi çok istiyorum bende
okaaadar heyecan bastıki anlatamam :18:
hayırlısı ile bi dogsun ogluş inş.:nazar:
nasıl yetişecek bilmiyorum
oy allahım senin o kızını varya alırım varya çıtır çıtır yerim
kçükken başka tatlı oluyolar ya konuşmalarıyla
benim kızımda şimdi ay anne şu oglan bi dogsada makyaj yapsak ,topuklu ayakkabı giysen diyip duruyo
oyy yavrularım benim
darısda sana ikinci bebişide tatdırsın rabbim bga ya da inş annelik needemek o tekmeleri yemek nasıl bi duygu rabbim yaşatsın inş:17:

ayy inşallah bga ya da nasip olur, böyle tekme üzerine tekme yer :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: (görende beddua ediyorum sanır):52:

ooo minikkuşun da senin topuklu ayakkabı giymeni özlemiş. demek makyaj yapacakmış vay cadııııı. benimki far fırçasını eline almış '' anne sürebilir miyim'' dedi sür dedim... sürerken yüzünün aldığı şekli bi görmeliydin yıldız sanki çok önemli bişey yapıyor bide mutlu oluyor kokana yaaaaaaaaaaaaa :12::12::12::12:

zaten diyolardı hamileyken senin kızın olursa senin gbii süslü olur diye; oldu valla :28:

kızın tadını aldık gerçekten kız anne- babası olmak çok özel bi duygu ;illa erkek çocuğum olsun demem ama rabbim hayırlısıyla versin ne verirse
ben kızcıyım .... babamız da kız çocuklarını daha çok sever.

Günaydın kızlar

Ben bugün çalışıyorum haftaya denetim avr çok yoğunum.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Allah herşeyi gönlünüze göre verisn

günaydın canım seni haftasonu görmeye alışkın deyilim degişik oldu:1::1:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim... naber canlarım?

bga sen haftasonları çalışmazdın? yıldızımm naber? benim bugün çok işim var hadi bi cevap yazın da çıkayım..

Back
X