- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
bipppppppppppppppppppppppppppppppppppppanladım anladım....
ona görgüsüz diyen asıl......
aynı şekilde devam o zaman ,, şu doğum bi geçsin ondan sonra görüşürsünüz.ay bizi bi arıyo bi arıyo bi gör(edebiyatı katliyam bu olsa gerek onasıl türkçe arkadaş)
eşimi beni ama bakmıyoz biz
küçük kıyametimizin yaklaştıgını hissediyorum:18:
abdalla malum olurmuş
doguma kalmaz merak etmeaynı şekilde devam o zaman ,, şu doğum bi geçsin ondan sonra görüşürsünüz.
bi<imkiler de haftasonu gelecek heralde
p.tesi anlatmaya başlarım yine :26:
doguma kalmaz merak etme
abbowwwwwww allah yardımcın olsun bacımmmm kalbim çarptı birden:18::18:
pöfffff boynuma ip atılıyo o gelecek diye. 2 aydır doğru düzgün görüşmedik özledim yaaaaw!!
bu erdil yaşaroğlunun karikatürlerine bayılıyorum.
ya ya canımmmvayyyy yavrummmm eminol oda seni çok özlemiştir
noldu ki? sağdan soldan gelmesinler de tek soldan gelsinler. narlar geldi ya aklına ondandır belki. üzüm düşün şimdilik o da tane tanebugün bana soldan soldan geldilermi noldu anamadım:84::119::118:
karnım aç ondanmı
kuzum bide bize yoolla elinde fazla varsabu erdil yaşaroğlunun karikatürlerine bayılıyorum.
yalnız bizim şatonun etrafında dere yok olsa timsah değil ağzından alevler saçan bi dinozor getirecem
espiriler havada uçuşuyo sanırım kaynanatör etkisi çıkınca böle oluyoya ya canımmm
noldu ki? sağdan soldan gelmesinler de tek soldan gelsinler. narlar geldi ya aklına ondandır belki. üzüm düşün şimdilik o da tane tane
kuzum bide bize yoolla elinde fazla varsa
yaaa haftasonu o gelmeden psikolojidsi beni bozmaya yetti. sanki gelse nolacak.... hıh!espiriler havada uçuşuyo sanırım kaynanatör etkisi çıkınca böle oluyo
yaaa haftasonu o gelmeden psikolojidsi beni bozmaya yetti. sanki gelse nolacak.... hıh!
yani öyle her geldiğinde laf koyan biri değildir ama kırgınım ya kızgınım bu da gerilmeme yetiyor.
hım vavi mi olsaki yok kı ateşde atacak kırmıdı olsun benimkiolmaaa mııı.? 2 tane var vavi mi olsun kırmıdı mı?
düşünsene gerçekten olduğunu apartman girişine koymuşuz dinoyu. o geliyor.....
car car car
car car car hayvancağızın ateşi sönüyor canından beziyor
tamam teyze buyur geçççç...
zaten insan niye stres yapıyo yapılanlar göz önüne geliyoda ondanyaaa haftasonu o gelmeden psikolojidsi beni bozmaya yetti. sanki gelse nolacak.... hıh!
yani öyle her geldiğinde laf koyan biri değildir ama kırgınım ya kızgınım bu da gerilmeme yetiyor.
geliyor mu seninki de. tur düzenleyemedi galiba.Aynı bende öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?