tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

geliyor mu seninki de. tur düzenleyemedi galiba.

Anı senin hissetttiğini hissediyorum. Tur eşimden veto yedi. ama geldiğinde bir maşallah çekmedi. O güzelmiş bu güzelmiş bundan bende ıstıyorum şundan bende stiyorum o bunu da değiştirmiş a bunu da almışşşşş

Yaklaşım böyleydi.

Bu ev ayrı güzelmiş kızının evi ayrı güzelmiş onun evi ayrı güzelmiş

Ya çirkin olsa ne olur ev işte br deprem gelse yerle bir bir hastaık gelse ne önemi var hey Allahım ya hep böylee

ya allah korusun allah sabır versin
ben böle haberlerin çok etkisinde kalıyorum ya çok kötü oluyorum hamileliktenidir sanırım çok hassaslaştım eşim bile diyo

yaaaa allah korumuş anneyi. ya o da zehirlenip....
biliyorum çok üzülmüştür ama kötünün iyisi bu
allah sağlıklısından versin inşallah. bi daha göstermesin.

Aminn

Ben bilmem hani neden olur sonuçları neler olur ama çok istiyordular onu biiyorum. Birde çocuk isteyen biri olarak daha da kötü oldum ama Rabbim böylesini uygun görmüş.

Son düzenleme:
demezler canım sen ben 1 maşallah , allah sağlıkla oturmayı nasip etsin diye dua bekleriz ama nerdeeeee

o güzel bu güzel ama benim içim güzel değil

demezler hiç canım derlermi
derse eger dişi kitlenir emin ol

demezler canım sen ben 1 maşallah , allah sağlıkla oturmayı nasip etsin diye dua bekleriz ama nerdeeeee

o güzel bu güzel ama benim içim güzel değil

Zaten artık hasetlik yapmaya da başladı Tuz deişmiydim bimiyorum ben mal mülk sahibi olunca başlar hasetliğe diye başladı

Hepsi boş en önemlisi sağlık Allah sağlık versin hepsi boş sağlık olmayınca içbirşeyin önemi kalmıyor

Yıldız özür dilerim yazmamalıydım bir an düşüncesizliie geldi.

Takılma lütfen. Çok özür dilerim.
yok canım ya ne özür dilencek bişey deyil canım benim
benim bi arkadaşımında öle olduda çok üzüldüm ya
anneye üzülüyorum ben 9 ay taşıyosun hazırlıklar yapıyosun allah kimseye yaşatmasın
evlad acısı çok zor kokusunu çekemeden
rabbim saglıklı sıhhatlisinden versin inş böle acı yaşatmasın birdaha

Son düzenleme:
ne yazdın ne sildin çabuk de hele? sen o konulara takılma yahatım, senin tosun paşan olacak bize burdan foto paylaşacan. acep o da maviş mi olur ki?
biraz önce yazdıgım mesaj iki defa çıkmış onu sildim mesaj tekrarı oldu canım yani
inş canım dua edin çok bana rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş
kimseye de yaşatmasın
bilmem ki dur bakalım büyük ihtimalle sarışın olur esmer olursa dna testi yapmak zorunda kalırız

demezler hiç canım derlermi
derse eger dişi kitlenir emin ol
yaaaa ben bunu şuan farkediyorum. ben bi ytek benimki böyle sanıyordum demek ki: hepimizin k.si aynıymış bakın üçü de aynı huydalar.

tabiki canım allah canlarımızı sağ etsin. boşver takılma bgam kim ne ederse kendine eder. herkes yaptıklarıyla kendi değerinden düşürür...

amin. benim de bi arkadaşım var bu şekilde olan .bende kendi hamileliğimde duydum bunu. çok etkisinde kalmıştım...

esmer olursa bilmem de kumralsa kesin bana çekmiştir. şunca zaman hergün konuştuk yani o kadar olur demi cocoshum.

Amin amin

Amin Yıldızım amin

Bende sizden duyunca farkediyorum. Ee aynı huyda olmaları normal oğulları ek kızlarına harcıyor paraları kendi kızlarına olunca ama daha fazlası olsun hep yapsınlar o zaman hiç gözlerine batmıyor doymuyorlar bile.

Ama el oğlu kızlarını rahat ettiriyor belki ana kapısına gördüğünden de fzla. Ama oğulları el kızlarına yapınca işte hasetlik başlıyor

esmer olursa bilmem de kumralsa kesin bana çekmiştir. şunca zaman hergün konuştuk yani o kadar olur demi cocoshum.
olabilir kuzum teyzesine de benzeye bilir
zaten senin prenses gözümün önünden gitmiyo dogsun fotosunu çeker koyarım siz karar verin artık
al birini vur ötekine
100 yıl geçse kaynana herzaman kaynanadır

enişte nasıl sizin gibi sarı mı? yoksa çatı rengi mi ?
asıl sarılıgın kökü ondan geliyo zati
çocukken eşim şu bildigin kaş kirpik sarı olurya aynen öleymiş şimdi allahtan öle deyil
kızı gibi aynı hatta kızının saçlarından daha açık sarı

eee enişte bildiğin kıvanç tatlıtuğmuş iştee!
yok yok o olamaaaaaaz o bekardı.

eee enişte bildiğin kıvanç tatlıtuğmuş iştee!
yok yok o olamaaaaaaz o bekardı.
aynen öle ogluşda junior kıvanç olacak
ama tek farkla benim kocacım daha yakışıklı:78::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

aynen öle ogluşda junior kıvanç olacak
ama tek farkla benim kocacım daha yakışıklı:78::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
vallah mı?

hani diyolar ya kıvanç mı kenan mı ?
ne kıvanç ne kenan varsa yoksa benim kocam anacım ...
yok kız kıvanç kıvanç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…