tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

canım biliyorum o banyo setleri markasını, bende çok beğeniyorum. peki sen karar mı veremedin? ondan mı paylaştın? banyon ne renk halılar ve seramikler?

canım biliyorum o banyo setleri markasını, bende çok beğeniyorum. peki sen karar mı veremedin? ondan mı paylaştın? banyon ne renk halılar ve seramikler?

Banyom beyaz ıkı yerde karşılıklı siyah ıcınde gullu fayans

eden paylaştım beğendııım modeli göstericem evledniğimden beri ilk defa bu kadar gereksiz yere harcama yapıcam

Banyom beyaz ıkı yerde karşılıklı siyah ıcınde gullu fayans

eden paylaştım beğendııım modeli göstericem evledniğimden beri ilk defa bu kadar gereksiz yere harcama yapıcam
aaa tam sana göre bi model var o zaman orda ; bakalım tsahmin ettiğimi mi paylaşacan.
yap yap boşver arada yapmak lazım, para senden kıymetli değil. o kadar sıkıntı çekip ev sahibi oldun, bu da gereksiz değil sefan olsun....

Ohh sefam olsun değil mi?

Kaynanam için yorum yapmadın??

Kokiçenin resimlerini ne zman gorurum

kötü değil aslında ama şahane de diyemem.daha güzelleri de var.
fiyatları nasıl? bi takım toplamda ne kadara geliyor?

Valla iki aydır bakıyorum onu beğendim e hafifte çingenelik olunca böyle oluyor çok alakasız ama napim eşim dalga geçti kahve takımı gibi diye.

200 lira

primanova da baktım oda o civarda

esencia da var tam benım banyo ya göre ben bunu beğendimm

Ohh sefam olsun değil mi?

Kaynanam için yorum yapmadın??

Kokiçenin resimlerini ne zman gorurum
valla kıss sefan olsun. allah bana da nasip etsin inş.bu arada ben ev yenileme işini erteledim şimdilik.
kaynanan için değil sırf herkes için. sende olan başkasında yoksa herkes seni kıskanır bu annen bile olsa bazen öyle oluyor malesef. o yüzden sen evine işine bak, eski bir elz. atasözünü yapıştırmak istiyorum şuraya ''oynar gelin güveği dıngılar eldeki deli demişler
yarın msn den görürsün olmaz mı , burada paylaşmayayım şimdi.

Kahve modeller genelde güzel ama benım banyoyla çok alakasız olur.

Zaten siyah beyaza zıt renk bakıyordum kırmızı felan göstersın dıye nedense beğendim bunu. Aman zaten benim gibi sakar hemen kırar onu da neyse özendim işte.

Allah sana kat kat iyilerini güzellerini versin. Bence iyi yapmışsın ev alma olayınız felan olursa o zaman değiştirirsin bana göre.

Burdan paylaşma zaten geçen bir konuda okudum. Ev resimleri paylaşıyorlar ya hepsini facebookta açılan bir siteye yüklemişler şikatet etmeye kalkınca da tınmamış siteni sahibi.

Yarın öğleden sonra gelicem. öğleden sonra gelirsen msn den seve seve bakarım cadı kokiçeye.

Sn hangisini beğendim diye tahmin ettin.

günaydııın. misafirlerime hazırlık yapıyorum ben, bi gireyim dedim. ımmmmmm bidee hastanın durumu iyidir umarım kokoşum. bideeee bgam 20. sayfalarda bi tane var ya ağaçlı altınsarısı, onu beğendin sanmıştım bide siyah beyaz bi tane vardı onu. öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…