tahmin ettim bgam küser miyim hiç.Tuz işe daldım ben untttum seni küsme bana
canım biliyorum o banyo setleri markasını, bende çok beğeniyorum. peki sen karar mı veremedin? ondan mı paylaştın? banyon ne renk halılar ve seramikler?
aaa tam sana göre bi model var o zaman orda ; bakalım tsahmin ettiğimi mi paylaşacan.Banyom beyaz ıkı yerde karşılıklı siyah ıcınde gullu fayans
eden paylaştım beğendııım modeli göstericem evledniğimden beri ilk defa bu kadar gereksiz yere harcama yapıcam
aaa tam sana göre bi model var o zaman orda ; bakalım tsahmin ettiğimi mi paylaşacan.
yap yap boşver arada yapmak lazım, para senden kıymetli değil. o kadar sıkıntı çekip ev sahibi oldun, bu da gereksiz değil sefan olsun....
kötü değil aslında ama şahane de diyemem.daha güzelleri de var.Sayfa 55 teki pembe takım nasıl sence
kötü değil aslında ama şahane de diyemem.daha güzelleri de var.
fiyatları nasıl? bi takım toplamda ne kadara geliyor?
valla kıss sefan olsun. allah bana da nasip etsin inş.bu arada ben ev yenileme işini erteledim şimdilik.Ohh sefam olsun değil mi?
Kaynanam için yorum yapmadın??
Kokiçenin resimlerini ne zman gorurum
valla kıss sefan olsun. allah bana da nasip etsin inş.bu arada ben ev yenileme işini erteledim şimdilik.
kaynanan için değil sırf herkes için. sende olan başkasında yoksa herkes seni kıskanır bu annen bile olsa bazen öyle oluyor malesef. o yüzden sen evine işine bak, eski bir elz. atasözünü yapıştırmak istiyorum şuraya''oynar gelin güveği dıngılar eldeki deli demişler
yarın msn den görürsün olmaz mı , burada paylaşmayayım şimdi.
bgam topik topik geziyorum, beni fark et diye....Tuzum ben geldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?