dimek yimege gidiyon hıııtuuuuuuuuuuz yarın yemekte ne var
sağol canım senden naber?eweeeeet yarın yemekteyiz ablişimeee ama menüde ne var inan bilmiyorum aklıma gelmişken sorayım dedimdimek yimege gidiyon hııı
ni yapacak acep evsabuuuuuuuuuuuuu
oy oy allah kolaylıklar versinsağol canım senden naber?eweeeeet yarın yemekteyiz ablişimeee ama menüde ne var inan bilmiyorum aklıma gelmişken sorayım dedimhamişlik iyi ama mide sinyalleri gönderiyo yavaş yavaş napacaz bilmiyorum
gottik var yiyecen mi?tuuuuuuuuuuz yarın yemekte ne var
avsaabu diyen ağzını yirimmmmmmmmmm yirimmdimek yimege gidiyon hııı
ni yapacak acep evsabuuuuuuuuuuuuu
aynen katılıyorum sana sarı pişom.:13:Cocohsum naber
Ben iyiyim öff alışamadm senin bu kokoşa ben sana Yıldız demek istiyorum
Söyle bakalım Tuzzz
Bizi çağırmadın zaten yemeğe
vurun abalıya vurun.:104::104::104:oy oy allah kolaylıklar versin
artık taze tize neler yapmazki
(aramızda kalsın söylemecanın ne isterse, istemese bile yaptır nazlan iyice tadını çıkar )
kıs sen bilmiyon tuzun misafir gelecek diye 3gün didinir 1 gün hazırlanır... sonra daaaa ta ta ta taaaaaaaa misafir gelir gider tuz perişankıs tuz nirelerdesin sen
misafir gelecek diye mi yoksun günlerdir
hadeeee gellllllllllll
vurun abalıya vurun.:104::104::104:
kıs sen bilmiyon tuzun misafir gelecek diye 3gün didinir 1 gün hazırlanır... sonra daaaa ta ta ta taaaaaaaa misafir gelir gider tuz perişan
anca yapıyorum kokoşum yaa ... fix mönüyü anlatmadım dikkat edersen ; hamiş halinle uçaklara da almazlar ya seni çıkıp gelemezsin sen.
özledim zuzu seni gelende bi şarışsak senlegottik var yiyecen mi?misafir umduğunu değil.............
avsaabu diyen ağzını yirimmmmmmmmmm yirimm
aynen katılıyorum sana sarı pişom.:13:
hoşgördük jujuuuuuu . unutmuştum bu juju lafını. ünv deyken favorimizdihoşgeldin zuzuuuuuuuuuuuu
daha iyi şükür 2 yıl sürekli kullanması gereken ilaçları varhoşgördük jujuuuuuu . unutmuştum bu juju lafını. ünv deyken favorimizdi
ee naber görüşmeyeli? biz sen yokken bga ya banyo takımı aldık. sen ne yaptın hastanın durumu nasıl?
iyi çok şükür.daha iyi şükür 2 yıl sürekli kullanması gereken ilaçları var
oh iyi yapmışınız
pepenin konusunu gördüm, cevap yazmıştım sonra onu dengesizi kipledim o da ceza almış
bende iyi olacagım inş,oglumun hazırlıklarını bitirmeye çalışyorum işte
sen naptın agırladınmı :26:misafirlerini
minik nasıl
daha oda gelmedi canım ya gelince mutlaka paylaşırımiyi çok şükür.
neler aldın oğluşuna hiç paylaşmıyon. biz kendimize çorap alsak paylaşıyoz hım??
oda aldınız mı bebeğe ?
ağırladım çok şükür; dün sabah bi enerji içeceği içtim herşeyi atom karınca gibi hallettik tabi annem de vardı o da yardım etti sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?