- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
haydeee işimiz var bizim bunlarla valla.kendi kendine uyurmu kuzum
bizimki uyumuyo ya kendi kendine şimdi bebek geliyo diye yatagında bile yatmıyo
anladım anladım bi problem olduğunu, normalde bu kadar geç kalmıyorsun.bu arada in.ve pc bugün takılıyo ve çok yavaş 10 dk anca yazılıyo mesaj
havalandırmadan çekti demek. tüüüh!! 1kasecik yapmıştım ben be kuzum. sende de ne burun varmışinsan bizede verir bi tabak ohh yap mis gibi kapı komşuna verme oh valla
bende didim bu bizim evdeki koku nedir diye dimek aşure yaptın
oy ben onu yirim ya resmi gözümün önüne geldi bıcırıkhaydeee işimiz var bizim bunlarla valla.
yok uyumaz nerdeeee!
bende yanına yatıyorum , bide her ama her gece ışığı kapatıp yatağa yatarız ''anne su'' der. ölsem de gidip getirecem o suyu
dün de kardeşimdeydim, anemle dışarı çıktık o da teyzesiyle sitenin parkına gitti ...
parkta altına kaçırmış , teyzesi de eve getirip bebeğe alıan iç çamaşırı takımı vardı onu giydirmiş...
ne yaptıysak çıkarmadı... su içerken üzerine döktü suyu
'' aaaa bebenin atleti ıslandı'' diyo bide yaaaaa eççek!
havalandırmadan çekti demek. tüüüh!! 1kasecik yapmıştım ben be kuzum. sende de ne burun varmış
neyse sana da yarın gelir artık bi yerlerden.
(ben yine pot kırdım demi?) inşallah aşermezsin hakkını helal et valla.
yaa doğur da kurtulalım diyecem , bunun bi de emzirmesi var. yok arkadaş kurtuluş yok bu yemek mevzuundan
o kadar da dikkt edeyim diyorum taş patlasa 3 gün sürüyo. ama napiyim bende de biraz pisboğazlık var.
amin canım yaaa, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...oy ben onu yirim ya resmi gözümün önüne geldi bıcırık
bizimde öle su,wc gitcem,hikaye oku
istersen yapma bakalım
bide tutturmuş ''ben yatagımda yatmıcam senin koynunda yatacam ''
oy kurban olsun anası
bebk olunca kızım acaba üzülürmü,ezilirmi diye okadar düşünüyorumki
tuzzum biliyomusun nekadar müthiş bişey bu annelik rabbim isteyen herkeze taddırsın inş.
güzel olmadı ki zaten böğğk(yok çiğerim annem ,komşuları yapmışlar bana getirdiler )(afiyet bal şeker olsun senin göbişde bebiş dolsun)(nasıl ama)
hemde ne burun kapı komşum yapar bana getirmez eh tuz alıcan olsun bende yapacam sanada vermiyecem ohhh canımda degsin
benden kurtuluş yok anıcan
kocacıgım ne hayaller kuruyo sormaamin canım yaaa, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
evlat oluyorsun, kardeş oluyorsun, eş oluyorsun amaaa anne olmak bi başka....
Allahım yavrularımızı bize bağışlasın.
bebek doğunca da üçünüz yatarsınız artık. sonra baba kanepeye gider bi süreliğine.
sonra herkesi odasına kışkışlar kocişini alırsın..............
niye öle diyon kıs nekadar güzel olmuştur eşin artık ne sevinmiştirgüzel olmadı ki zaten böğğk
evet yamulmuyorsam öyle olur, çünkü bu işler MÖHÜM işlerkocacıgım ne hayaller kuruyo sorma
ama ben zannetmiyorum biri uyur biri kalkar büyük zaten görümcem benim tamm ohhh kocacık hayaller suya düşer
coco rahat rahat keyif yapar yavru kuşlarıyla
sana bişy diyim mi hani kv buzluğa bi hamur atmıştı ya sonra sen ondan yemek yapmıştın. benim canım o yemekten istiyo kaç gündür. netten resimlerine baktım ayyy bi canım çekti sorma.... yoğurtusunu da dün yaptımniye öle diyon kıs nekadar güzel olmuştur eşin artık ne sevinmiştir
benim ki yazık görsen bi hayaller kuruyo
gecen teyze kızına gittik diyoki :
ben dükkan açıcam sadece mantı ve börek çeşiti olacak
teyze kızıda diyoki:
vay coco yazık yemek yemiye yemiye ne hayaller kurar olmuş bırak yemeyi dükkan açacak adamcagız
bide bizim için daha möhüm oldu yazık garibim 7 aydır bana kanka diyoevet yamulmuyorsam öyle olur, çünkü bu işler MÖHÜM işler
çocukların uyku düzeninin yerleşmesi biraz zaman alıyor.
bende bu yüzden cesaret edemiyorum ya...
sana bişy diyim mi hani kv buzluğa bi hamur atmıştı ya sonra sen ondan yemek yapmıştın. Benim canım o yemekten istiyo kaç gündür. Netten resimlerine baktım ayyy bi canım çekti sorma.... Yoğurtusunu da dün yaptım
bi de bugün kick box ve kardiyo yapmaya başladım daha da yiyemem... Zaten heryanım ağrıyo
haftada 3-4 gün temizlik desem de hemen hergün elimde bezle geziyorumsorma benim canımda çok istiyo ama kim yapacak
hayallerimde
eşim onu çok severki nasıl hastası öle yesek
maşallah evde spormu ohh okadar işin arasında
nasıl yapacağımı bilmiyorum bile, netten tarifine bakımsorma benim canımda çok istiyo ama kim yapacak
hayallerimde
eşim onu çok severki nasıl hastası öle yesek
maşallah evde spormu ohh okadar işin arasında
bende anlamıyorum canımlafım meclisten dışarı bu erkek milleti niye bu kadar merak eder ki kadınların ne yazdığını da ,buraya kadın ismiyle üye olurlar, boncuk kadar aklıllarıyla kimi kandıracaklasa?
hakketten ha koy bigün merak ettimhaftada 3-4 gün temizlik desem de hemen hergün elimde bezle geziyorum
sonracığıma bizde 2 günlük yemek olmaz hergün taze pişer kocişi filan bırak ben asla yemem kalmış yemeği
kuzumun döküp saçtığını daha hiç saymıyorum bile.....
bide evdeki eski tv de kızım hep çigifilm izliyordu hiç kalkmaz oldu tv başından, onu engellemek için televizyonun bozuldu diyip kapattım akşama kadar oyun oynuyoruz.
bu ara çok da yağlandım
2-3 aya kadar sana karnımın baklava dilimlerinin fotoğrafını koyarsam şaşırmazsın artık.
ben vererim sana tarif has yillisi varken int ne gerek teessüf edrimnasıl yapacağımı bilmiyorum bile, netten tarifine bakım
ama sen anlatırken mayalı hamur demiştin maya filan yoktu tarifinde güvenemedim
içindeki kıyma da kavruluyormuş... büyük büyük yapılıyor onu biliyorum
yok yok bi ara yaparım ben onu da ne zaman.dayanamam çünkü
olmadı 3 tane yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?