tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

deseydin allah aşkına 4 tane değil 1 tane yap da göreyim. erkeklere deney amaçlı suni doğum sancısı vermişler hepsi bayılmış biliyor musun? g...t ister kolaydı öyle doğurmak.

eşimle de geçen gün lohusalık depresyonunu konuşuyoruz. sen neydin öyle yaaaaa , niye öyleydin , ama çok sabrettim ben seni çok seviyorum ondan çok sabrettim yaptıklarına diyor.
dedim ki o öyle bi depresyon kii: kadınlar cinnet geçirip bebeğini camdan aşağı atıyor, dakikalar ,saatler sonra ne yaptığının farkına varıyor. sen ne diyosun. !!! densüüüüüz bre gaaafiiiiil!

deseydin allah aşkına 4 tane değil 1 tane yap da göreyim. erkeklere deney amaçlı suni doğum sancısı vermişler hepsi bayılmış biliyor musun? g...t ister kolaydı öyle doğurmak.

benimki varya hiçç bişeyi takmaz
benim gibi deyil hiç
eger kadın olaymış anası gibi çatır çatır dogururmuş

gece durmuş çok tıslıyon niye hızlı nees alıyon
dur dedim karnına yastık koyayımda taşı dedim
aman yok ben taşıyamam nefes alamam sıtkım daralır
noldu dedim
konuşmak kolaymış dimi didim
he en kolay işmiş diyo

zora gelince de çamura yatıyorlar. karşımdakini bi anlayayım yaaa ne kadar zor 2 can taşımak akıllarına geliyor mu acep?

ben çıkayım yeğen!
pc ye bakmaktan gözlerim böyle valla. sende çok bakma oğluşun benim kuzuş gibi elektronik manyağı bişey olur sonra.

........................................

Son düzenleme:
ben çıkayım yeğen!
pc ye bakmaktan gözlerim böyle valla. sende çok bakma oğluşun benim kuzuş gibi elektronik manyağı bişey olur sonra.

oy kuzuma benim oyoyoy
akşama yimek yapacan daha görüşürüz çigerim öptm sultanını öp benim için

oy kuzuma benim oyoyoy
akşama yimek yapacan daha görüşürüz çigerim öptm sultanını öp benim için
yok kıssss yimağım vaaar. arada yemek yapıp buzluğa koyarım hazırda bişeyler olur hep. bugünde onlardan yaptım. gidip yavrumu uyandırayım da oyun oynayalım.
bu arada erkeklerin hamuru............ neyse başlarım hamurlarına şahtı şahbaz olasıcalar
hadin öpüldünüz yavrular.....

yirim yirim sizi.............

[video=youtube;SsFqAxyew28]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SsFqAxyew28[/video]

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
selam canlar nasılsınız
bugün giremedim öglen
gezmeye gittim kızımı okula koyunca
kızımı okuldan aldım eve geldim
kızlar nördü didim ve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…