- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
benim karşı komşu bulgar göçmeni aboww bi yemekleri varkokoşum bi oğlum olursa onu arnavut ya da bulgaristan göçmeni bi kızla evlendirecem ben unutursam hatırlat.
aboww o ne yemekler ...aklım başımdan gittiii tv de izliyorum şimdi....
senin ağzının konuştuğuyla kulağının duyduğundan utanmıyo musun? ben kulak olsam utanırdım
ya şüphe var da daha test yaptırmadım bi 15 gün olsun ondan sonrabenim karşı komşu bulgar göçmeni aboww bi yemekleri var
tuz varya kanıma giriyon sen
biz yan yana gelmeyelim ikimizde pis bogaz oluruz ki 100 kilo abbow
aklıma gelmişken tuzum sen bi kontrole falanmı gitsen test mestmi yaptırsan hamiş olmayasın
dün yaptığım egzersizler mahvetti beni, eğilip yerden bişey alacağım zaman çığlık atıyorum o derece yani.
bgamın haberi yoktur kick box a başladım bgam. kardiyo yapıyorum.
iiyz kuzum oruçluyuz, o da yanımda hamiiş smileyine bakıp bu annesi diyor.:)))))))))
ooooo onunkini bi görsen maşallah! boncuk boncuk. benimki kara onunki mavi boncuk
ya tuzum o dedigini giydim çok kapalı oldu şöle göbişi havalı bişey istiyorum
o...h..a........yok artık çoştum eşim beni bi güzel...................................................................:104:
aralıgım bir resmini koymuştum görmemiştinmi:26:
kokoşum bi oğlum olursa onu arnavut ya da bulgaristan göçmeni bi kızla evlendirecem ben unutursam hatırlat.
aboww o ne yemekler ...aklım başımdan gittiii tv de izliyorum şimdi....
katılıyorumsenin ağzının konuştuğuyla kulağının duyduğundan utanmıyo musun? ben kulak olsam utanırdım
anam benim eski evde arnavut komşum vardı çok da samimiydik, o bana yemek sorardı. yalnız bana babannesinin yaptığı tatlıdan getirmişti offffffff hayatımda yediğim en güzel x tatlısıydı..Duydum duydum ama cevapta yazdım yoktur bizim öle çok geniş yemek kültürü hep öyle derlerde yoktur daha yukarıda olanalrın vardır ama bizde yok
ya şüphe var da daha test yaptırmadım bi 15 gün olsun ondan sonra
oh oh maşallah gerçek sandımdı bi anşaka yaptım şaka şakaaaaben hep böyleyim be yavrum. herzaman canımın istediği bişeyler vardır.
bi göçmen bulsam şimdi offf
huuuuu göçmen duyuyon mu?
işe daldı galiba:26:
aralık eltimin kınası için koymuştum kırmızı elbise ile kızımda önde duruyodu ben gördün sanıyorum:26:Yok bilmiyordum iiyi hayırlı olsunelki bnde evde sıkılaştırma egzrsızlerıne başlarım dıyorum. Her akşam 1 saat yürüyorum ama onu da yapayım dıyorum bakalım kısmet
Yok gormedım saçlarından başka bişi görmedım ben bana göstermıyon kustummm
Arnavuların yemek kültürü geniştirdir de bulgarista göçmenlerinin yoktur öle yemek kültürü
ayrıca tebrik ederim bulgarıstan göçmeni diyerek ifadeyı doğru kulannan ender insanlardan birisin
katılıyorum
anam benim eski evde arnavut komşum vardı çok da samimiydik, o bana yemek sorardı. yalnız bana babannesinin yaptığı tatlıdan getirmişti offffffff hayatımda yediğim en güzel x tatlısıydı..
bana yol göründü anacım hadin bybyanam benim eski evde arnavut komşum vardı çok da samimiydik, o bana yemek sorardı. yalnız bana babannesinin yaptığı tatlıdan getirmişti offffffff hayatımda yediğim en güzel x tatlısıydı..
dur bi tanem dur nereye üstü kapalı yazıyorum... bak x datlusu kokoş datlusuuubana yol göründü anacım hadin byby
annemle bebiş için bişeylere bakmıya gidiyoz çigerim şaka yaptımdur bi tanem dur nereye üstü kapalı yazıyorum... bak x datlusu kokoş datlusuuu
taksim diyooo yaaa gitti hatun hemde 12 de. bence o saatte beyoğlundan bile geçme.....annemle bebiş için bişeylere bakmıya gidiyoz çigerim şaka yaptım
gece 12 de taksim önünde bekliyorum
öptüm ikinizide görüşürüz
oh oh maşallah gerçek sandımdı bi an
aralık eltimin kınası için koymuştum kırmızı elbise ile kızımda önde duruyodu ben gördün sanıyorum:26:
bana yol göründü anacım hadin byby
annemle bebiş için bişeylere bakmıya gidiyoz çigerim şaka yaptım
gece 12 de taksim önünde bekliyorum
öptüm ikinizide görüşürüz
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış, sincap da ormana küsmüş, akrep desen kafasına göre.. Bu hayvanlar cidden manyaklar.
bende biraz istirahat edeyim bgam. sende de iş yokmuş boşuna samimiyet kurdum , ben balkan mutfağını da zengin sanıyordum.
hadi çoook çok öptüm sarı pişom.
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış, sincap da ormana küsmüş, akrep desen kafasına göre.. Bu hayvanlar cidden manyaklar.
bende biraz istirahat edeyim bgam. sende de iş yokmuş boşuna samimiyet kurdum , ben balkan mutfağını da zengin sanıyordum.
hadi çoook çok öptüm sarı pişom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?