tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

kokoşum bi oğlum olursa onu arnavut ya da bulgaristan göçmeni bi kızla evlendirecem ben unutursam hatırlat.
aboww o ne yemekler ...aklım başımdan gittiii tv de izliyorum şimdi....
benim karşı komşu bulgar göçmeni aboww bi yemekleri var
tuz varya kanıma giriyon sen
biz yan yana gelmeyelim ikimizde pis bogaz oluruz ki 100 kilo abbow
aklıma gelmişken tuzum sen bi kontrole falanmı gitsen test mestmi yaptırsan hamiş olmayasın

senin ağzının konuştuğuyla kulağının duyduğundan utanmıyo musun? ben kulak olsam utanırdım

kulagımda kulaklık vardı algılayamadı
:125::125::125::125::125::125::118::118::118::118::118::118::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:

ya şüphe var da daha test yaptırmadım bi 15 gün olsun ondan sonra

şaka yaptım şaka şakaaaa ben hep böyleyim be yavrum. herzaman canımın istediği bişeyler vardır.
bi göçmen bulsam şimdi offf
huuuuu göçmen duyuyon mu?
işe daldı galiba:26:

Yok bilmiyordum iiyi hayırlı olsunelki bnde evde sıkılaştırma egzrsızlerıne başlarım dıyorum. Her akşam 1 saat yürüyorum ama onu da yapayım dıyorum bakalım kısmet

Yok gormedım saçlarından başka bişi görmedım ben bana göstermıyon kustummm

kokoşum bi oğlum olursa onu arnavut ya da bulgaristan göçmeni bi kızla evlendirecem ben unutursam hatırlat.
aboww o ne yemekler ...aklım başımdan gittiii tv de izliyorum şimdi....

Arnavuların yemek kültürü geniştirdir de bulgarista göçmenlerinin yoktur öle yemek kültürü

ayrıca tebrik ederim bulgarıstan göçmeni diyerek ifadeyı doğru kulannan ender insanlardan birisin

senin ağzının konuştuğuyla kulağının duyduğundan utanmıyo musun? ben kulak olsam utanırdım
katılıyorum

Duydum duydum ama cevapta yazdım yoktur bizim öle çok geniş yemek kültürü hep öyle derlerde yoktur daha yukarıda olanalrın vardır ama bizde yok

Duydum duydum ama cevapta yazdım yoktur bizim öle çok geniş yemek kültürü hep öyle derlerde yoktur daha yukarıda olanalrın vardır ama bizde yok
anam benim eski evde arnavut komşum vardı çok da samimiydik, o bana yemek sorardı. yalnız bana babannesinin yaptığı tatlıdan getirmişti offffffff hayatımda yediğim en güzel x tatlısıydı..

ya şüphe var da daha test yaptırmadım bi 15 gün olsun ondan sonra

şaka yaptım şaka şakaaaa ben hep böyleyim be yavrum. herzaman canımın istediği bişeyler vardır.
bi göçmen bulsam şimdi offf
huuuuu göçmen duyuyon mu?
işe daldı galiba:26:
oh oh maşallah gerçek sandımdı bi an

aralık eltimin kınası için koymuştum kırmızı elbise ile kızımda önde duruyodu ben gördün sanıyorum:26:

anam benim eski evde arnavut komşum vardı çok da samimiydik, o bana yemek sorardı. yalnız bana babannesinin yaptığı tatlıdan getirmişti offffffff hayatımda yediğim en güzel x tatlısıydı..

Yoktur gerçekten ama arnavutlarda bize göre daha fazladır ama bızde gerçekten yoktur

bana yol göründü anacım hadin byby

dur bi tanem dur nereye üstü kapalı yazıyorum... bak x datlusu kokoş datlusuuu
annemle bebiş için bişeylere bakmıya gidiyoz çigerim şaka yaptım
gece 12 de taksim önünde bekliyorum
öptüm ikinizide görüşürüz

oh oh maşallah gerçek sandımdı bi an

aralık eltimin kınası için koymuştum kırmızı elbise ile kızımda önde duruyodu ben gördün sanıyorum:26:

Kızını hatırlamıyorum Kokoşum bı ara foto koyarsan bır göreyım cımcımeyı

bana yol göründü anacım hadin byby

annemle bebiş için bişeylere bakmıya gidiyoz çigerim şaka yaptım
gece 12 de taksim önünde bekliyorum
öptüm ikinizide görüşürüz

By görüşürüz

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış, sincap da ormana küsmüş, akrep desen kafasına göre.. Bu hayvanlar cidden manyaklar.

bende biraz istirahat edeyim bgam. sende de iş yokmuş boşuna samimiyet kurdum , ben balkan mutfağını da zengin sanıyordum.

hadi çoook çok öptüm sarı pişom.

Yok be nerde yemek kültürü yoktur oralarda dün bir denetçi de aynısını dedi bende yok bizim dedim ama ikna olmadı.

Bende öpüyorum seni ve minik kızını by.

Yok be nerde yemek kültürü yoktur oralarda dün bir denetçi de aynısını dedi bende yok bizim dedim ama ikna olmadı.

Bende öpüyorum seni ve minik kızını by.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…