tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

kokoşum şimdi taç konusunda fikirlerimi söyleyeyim seninkinin geniş keçe kısmında yazmak istedğin yazı yanında da biberonlu bebek ama battaniyesi mavi değil beyaz emziği de mavi keçeden bi yuvarlak olabilir.
bak yazdıktan sonra nette de buldum....
sen sadece bebek şekerinin aynısından 1 tane tacına monte edeceksin battaniyesi mavi de olabilir tabi keçen bebek mavisiyse. koyu mavi ise keçen, battaniyesini beyaz yapsan daha şık olur.

Eklentiler

• $4pse5kb2pph71173oel58n.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 17
bebek şekerlerini de rengarenk yapmanı tavsiye etmem, onda orjinal resme sadık kal bence ...
abla tacı için de bunu buldum hem yapması da kolay . orjinal renkleri sen istediğin gibi değiştirebilirsin ters renkler bu taçta kendini gösterir. sakın harflerin her birini ayrı renk yapma ama.

Eklentiler

• $aHR0cCUzQSUyRiUyRjIuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLWcyMUJNSDlQRVBVJTJGVDZPTXhpdmgtZkklMkZBQUFBQUFB...webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 19
abla tacına rengarenk çiçekler ekleyebilirsin; keçeden kuş yapımı da çok kolaymış...o da olabilir. hepsinde dikkat etmen gereken tek şey ;: çok renk, kafa karıştırır ve dikkat bütünlüğünü bozar o yüzden aldığın keçelerin hepsini kullanmamanı tavsiye ederim arkadaşım. sabah görüşürüz inş. öpüldünüz...

bebek şekerlerinde açıkmavi kullanımış
ve burada hiç tek renk satılmıyo
10 renk koymuşlar tek pakete
ondan karışık renk oldu
işte bende renkleri ayırdım pembe ve mor dan taç yapmayı
geri kalan açık renklerdekinide bebek şekeri gibi yapmayı düşündüm ama olmaz diyosun ölemi:26:
evt güzel olur dedigin
yarın çalışmaya başlayım bakalım nasıl olcak
kızımın tacını böle düşünüyorum abla deyilde ben abla oldum diye yazayım diyorum

off ya kafam karman çorman oldu ancak varya başına geçip yaptıktan sonra sanırım karar kesinleşir:18:

eşim diyoki bu resimlerin aynısı gibi yap diyo
ben abla oldum diye yazma sadece abla yaz diyo
seninkindede aynısı gibi yap şehzadenin annesi diye yaz diyo
enişten dedi tuzum nasıl olurmu?
görüşürüz buarada sabah öptüm
sabaha kadar kafandan tasarla bakayım nasıl olacak

tabi canım olur , yazılar sana kalmış.. sen istediğini yaz.
sadece renkleri fazla karıştırma.

canlarım topiğimize bi bakayım dedim . ben biraz rahatsızım,haberiniz olsun. gerçi önemli bişey değil ama şuan yazışacak durumda olmadığım için çıkmalıyım. öptüm ikinizi de...

canlarım topiğimize bi bakayım dedim . ben biraz rahatsızım,haberiniz olsun. gerçi önemli bişey değil ama şuan yazışacak durumda olmadığım için çıkmalıyım. öptüm ikinizi de...
hayırdır canım neyin var
benim kızımda hasta okula gitmedi öglenden sonra dr gitcez
çok geçmiş olsun canım yat dinlen bolbol

hayırdır canım neyin var
benim kızımda hasta okula gitmedi öglenden sonra dr gitcez
çok geçmiş olsun canım yat dinlen bolbol
sağolasın kokoşum yaa, üzüm yedim sabah ondan oldu sanırım.
Bulantı ve karın ağrım vardı. şimdi daha iyiyim çok şükür... Kuzunun neyi var grip mi yoksa?

sağolasın kokoşum yaa, üzüm yedim sabah ondan oldu sanırım.
Bulantı ve karın ağrım vardı. şimdi daha iyiyim çok şükür... Kuzunun neyi var grip mi yoksa?
geçmiş olsun canım
kızımıda dr götürdüm geldim faranjit olmuş
bir poşet ilaçla eve geldik

Kızlaar ve kızların kuzuları

Geçmiş olsun size noldunuz siz? Acil şifalar diliyorum.

Kokoşum kızının adı neydi merak ettim. Öpüyorum fıstığı tez zamanda iyileşr inşallah.

geçmiş olsun canım
kızımıda dr götürdüm geldim faranjit olmuş
bir poşet ilaçla eve geldik

oyyy allah yardım etsin o illet bende de var canım yaa.belki dr. söylememiştir: soğuk - sıcak yiyip içmesin hep ılık olacak dikkat et. bide spreyi çok uzun süre ve sürekli kullanmayın bağımlılık yapıyor. çok öptüm kuzuyu.

bgam sağolasın ciğerim. kızının adı ''mübehermiş'' benden duyma. babannesinin adı..

söyledi canım odası bile çok sıcakta deyil çok sogukta olmayacakmış
benim kızda var zaten bildigimiz için
ama okul olunca işte böle sürekli hastayız

kızımın adınada bayıldım bu arada eger 3. doguracak olursam koyacam mutlaka

......................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…