tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

kokolatam eminim canım hamiş değilim merak etme sen. demiştim ya ben hep böyleyim diye yengem bana derdi ki: ''millet dokuz ay sen hergün hamilesin canın hergün bişey istiyo ''

kokolatam eminim canım hamiş değilim merak etme sen. demiştim ya ben hep böyleyim diye yengem bana derdi ki: ''millet dokuz ay sen hergün hamilesin canın hergün bişey istiyo ''
tam çıkaydum tuzum ya aklımdan seni geçiriyodum saat 12 oldu diye
hoşgeldide benim kızımı uyutmam lazım halen ayakta prenses uyutum geleyim
muhabbete devam edelim gitmezsin deyilmu:26:

bak benimki odadan bagırıp duruyo
gidiyom ben sen sakın ayrılma bi yere
15-20 dk dan geliyorum

Sen naptın hamilelikte de o kadar az kilo aldın anlat bakem. Ben akşamları 1 saat yürüyorum ama daha bir kg veremedim.

tam çıkaydum tuzum ya aklımdan seni geçiriyodum saat 12 oldu diye
hoşgeldide benim kızımı uyutmam lazım halen ayakta prenses uyutum geleyim
muhabbete devam edelim gitmezsin deyilmu:26:
aşkitom ben seni dün gece bayağı bekledim baktım yazmıyorsun ondan çıktım. demek ki sistemde bi problem vardı yazdıkların geç geldi. bizim kuzu da dün çok geç uyudu onu yatırayım derken bende dalmışım canım.

Sen naptın hamilelikte de o kadar az kilo aldın anlat bakem. Ben akşamları 1 saat yürüyorum ama daha bir kg veremedim.
ben mi sabah kahvaltıda peynir (2 ayda 4,5 kg yemiştim :) yeşil çay kavrulmamış badem, ceviz ,siyah kuru üzüm, kuru kayısı, az tereyağında yumurta.
öğlen: et ,tavuk, bakliyat ne varsa ondan küçük bir porsiyon hiç ekmek yok, yarım kase çorba
üstüne 2 saat sonra meyve
akşam :sebze yemeği istediğim kadar ekmeksiz
bide gece yemeği yerdim acıkırdım

Son düzenleme:
eee ne düşünüyorsun beslenme düzenim hakında? keşke şu an da öyle beslenebilsem gayet fit olurdum.

Ya çok süper keşke bende oyle yapabilsem bn zayıftım son 6 ayda bırden aldım ya alamadım sımdıde veremıyorum dıyorum hamıle kalana kadar vereyim çok alırım gibime geliyor ama veremiyorum

Peki kormadınmı ya bebeğe birşey olursa az yetersiz beslersem diye

hamiş olabilirsin dikkat et. seni çok zorluyorsa uyku ve her zaman böyle değilsen hamiş olabülün

Bugn çok zorluyor anlatamam ama sabahtan da çok yoruldum.

Ya zaten aklıma takıldı ben sintigrafi çekildim singrafi öncesi HCG değerine bakalım dediler. AMa testi yapmamışlar bana sonra da regl oldum ormal reglim yani. Sintigrafiye gitttğimde test yok ben su an regliyim dedim tamam ozaman soru yok dediler hamile olup insan nprmal regl olabiiyor mu dünde çok bulantım oldu bugünde çok uykum var eğer öyleyse bebe yedi radyasyonu

hayır canım niye yetersiiz besleneyim aç kalmadım ki. hamile olunca 2 kişi doyacak kadar beslenmeye ne hacet?
bana yarayacak btün besinleri günlük düzenli bir şekilde alıyordum zaten ne kalsiyum ne de demir eksikliğim oldu hem çok rahat hemde problemsiz geçirdim hamileliğimi
bebek doğunca da herhangi bir eksikliği olmadı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…