gaz senin olduğundan problem yok yıvrıııım
maşallah sana bacım zaten güzelsin bırak ölen ölsün; olmadı sürünsünler.
hatta ve hatta bizi çekemeyen anten taktırsın.
yaaa kadife dedin de benim de evde biri mor diğeri siyah iki tane kadifem var bişey diktiremedim gitti
siyaha düz bi elbise diktirsem nasıl olur acep? mora ne gider sence?
tam çıkaydum tuzum ya aklımdan seni geçiriyodum saat 12 oldu diyekokolatam eminim canım hamiş değilim merak etme sen. demiştim ya ben hep böyleyim diye yengem bana derdi ki: ''millet dokuz ay sen hergün hamilesin canın hergün bişey istiyo ''
,
o konu biraz iki ucu b...lu değnek bgam benim gibi 9 kilocuk alsan bebeğin küçük doğacak derler; 100 kilo alsan sen beslendin çocuk beslenmedi derler... ama sen sen ol 10 kiloyu geçme canım yırtılırsan bi daha dönüşü olmuyor.
aşkitom ben seni dün gece bayağı bekledim baktım yazmıyorsun ondan çıktım. demek ki sistemde bi problem vardı yazdıkların geç geldi. bizim kuzu da dün çok geç uyudu onu yatırayım derken bende dalmışım canım.tam çıkaydum tuzum ya aklımdan seni geçiriyodum saat 12 oldu diye
hoşgeldide benim kızımı uyutmam lazım halen ayakta prenses uyutum geleyim
muhabbete devam edelim gitmezsin deyilmu:26:
ben mi sabah kahvaltıda peynir (2 ayda 4,5 kg yemiştim :) yeşil çay kavrulmamış badem, ceviz ,siyah kuru üzüm, kuru kayısı, az tereyağında yumurta.Sen naptın hamilelikte de o kadar az kilo aldın anlat bakem. Ben akşamları 1 saat yürüyorum ama daha bir kg veremedim.
tam 3 kg doğdu canım. bebek 1 aylıkken ben eski kiloma kavuşmuştum bile.Kızın kaç kilo doğdu peki
sen cevap yazmayınca yoğunsun sanıp çıktım pişom. :18:Offf
İyiki geldin Tuz
Çok canım sıkılıyordu zati.
eee ne düşünüyorsun beslenme düzenim hakında? keşke şu an da öyle beslenebilsem gayet fit olurdum.Yoksun sandım
Notlarıma bakıyordum bende
hamiş olabilirsin dikkat et. seni çok zorluyorsa uyku ve her zaman böyle değilsen hamiş olabülünYok
Çalışamıyorum bugun
Çok uyk basırıyor anlamadım neden
eee ne düşünüyorsun beslenme düzenim hakında? keşke şu an da öyle beslenebilsem gayet fit olurdum.
hamiş olabilirsin dikkat et. seni çok zorluyorsa uyku ve her zaman böyle değilsen hamiş olabülün
hayır canım niye yetersiiz besleneyim aç kalmadım ki. hamile olunca 2 kişi doyacak kadar beslenmeye ne hacet?Ya çok süper keşke bende oyle yapabilsem bn zayıftım son 6 ayda bırden aldım ya alamadım sımdıde veremıyorum dıyorum hamıle kalana kadar vereyim çok alırım gibime geliyor ama veremiyorum
Peki kormadınmı ya bebeğe birşey olursa az yetersiz beslersem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?