ben yaşamadım ama olduğunu duydum, yani hamileliğin ilk ayında regl olunabiliyormuş nadiren. ayy allah koruasun yaa !Bugn çok zorluyor anlatamam ama sabahtan da çok yoruldum.
Ya zaten aklıma takıldı ben sintigrafi çekildim singrafi öncesi HCG değerine bakalım dediler. AMa testi yapmamışlar bana sonra da regl oldum ormal reglim yani. Sintigrafiye gitttğimde test yok ben su an regliyim dedim tamam ozaman soru yok dediler hamile olup insan nprmal regl olabiiyor mu dünde çok bulantım oldu bugünde çok uykum var eğer öyleyse bebe yedi radyasyonu
ben yaşamadım ama olduğunu duydum, yani hamileliğin ilk ayında regl olunabiliyormuş nadiren. ayy allah koruasun yaa !
kokolatam da gelmiiiş!! gel bebeem böceemdün gece bekle dedim taksimde niye beklemedin? baktım gelmiyorsun travestilerden korktumeve döndüm bende
canım ben oglumda da kızımda adet olmuştum özelliklede oglumda çok kanamam olmuştu hemde sancılıBugn çok zorluyor anlatamam ama sabahtan da çok yoruldum.
Ya zaten aklıma takıldı ben sintigrafi çekildim singrafi öncesi HCG değerine bakalım dediler. AMa testi yapmamışlar bana sonra da regl oldum ormal reglim yani. Sintigrafiye gitttğimde test yok ben su an regliyim dedim tamam ozaman soru yok dediler hamile olup insan nprmal regl olabiiyor mu dünde çok bulantım oldu bugünde çok uykum var eğer öyleyse bebe yedi radyasyonu
canım ben oglumda da kızımda adet olmuştum özelliklede oglumda çok kanamam olmuştu hemde sancılı
bende bebek düştü sandım gece 9.30 dr gitmiştik oda koşarak gelmişti saolsun
olabilir yani
tamam bu gece tarlabaşında buluşuruz o zaman (tövbeeee!)selam hatunlar
tuzum dün akşam sen gelince hemen cevaplar yazdım ama sen çıkmışın
benim de açık kalmış zati sultanım la ugraştım durdum
ogluşun kıyafetlerini dagıttı tüm agıt nizah onunla ugraştık zarzor uyuttuk sana cevap yazdım sende çıkmışın
nise olur böle vakalar
bu gece buluşacagımız yeri iyi ayarlayalım hep taksimde buluşuyoz
böön farklı biyer olsun sıkıldım artık ben
kızlar benimle geçirdiginiz kalan zamanımız son 43 gün belkide daha azdır
bga cım dogru beslenirsen bebek kilo alıyo eger ne bulduysan yersen sen kilo alıyosun
şekil a da görüldügü gibi ben
şimdi bakalım nasıl olacak
tamam bu gece tarlabaşında buluşuruz o zaman (tövbeeee!)
böön gelemzsem yarına kadar bekle olmadı öbürgün gece gidersin eve...
bizim kız da dün gece uyumak bilmedi yaaaw nedir bu çektiğimiz.?
hadi uyu uyu diye diye gece 1 oldu en son yatağa girdik ''anne neden beni üzüyorsun'' diyo bide hey allahım gelde ölme!!! özür dilerim dedim de uyudu
ben kızımda kendiliginden hamile kaldım oglum tüp bebek olabiir....Ama sen hamile olduğu bilerek oldun diyelim hamile olduğunu bılmıyorsun normal reglin beklyorsun ve regl oluyorsun dolayısı ıle hıc hamıle ıhtımalını dusunmuyorsun
ben kızımda kendiliginden hamile kaldım oglum tüp bebek olabiir....
kızıma hamile kalabilecegim hiç aklıma gelmezdi
adet görmüştüm,annem için tesadüf dr gittik menopoz tedavisine
annem kendinden bahsederkende laf bana geldi dr ultrasona bakabilirmiyim dedi
iyi dedim bende baktı
2 aylık hamilesin dedi şok oldum ben annemde
çünkü 2 aydır düzenli adet olmuştum ve ilaç kullanmıştım o ara diş agrısı falan yaşıyodum
birde başım çok agrıyodu her adet günümde
işte böle olabilir yani ben yaşadıgım için dedim
bizimkide tiriplerdeydi kaka oglana kıyafetler alıyosunuzda benim hiç kıyafetim yoktamam bu gece tarlabaşında buluşuruz o zaman (tövbeeee!)
böön gelemzsem yarına kadar bekle olmadı öbürgün gece gidersin eve...
bizim kız da dün gece uyumak bilmedi yaaaw nedir bu çektiğimiz.?
hadi uyu uyu diye diye gece 1 oldu en son yatağa girdik ''anne neden beni üzüyorsun'' diyo bide hey allahım gelde ölme!!! özür dilerim dedim de uyudu
yaaaa işteOOO anladım buydu işte öğrenmek istediğim ama yapacak birşey yok hayırlısı Allah'tan.
o tarlabaşı o tarlanın başı değil kokolatammmm tırpana gerek yok evde varsa yanına silah al bi tane gel. 12 de ordayımbizimkide tiriplerdeydi kaka oglana kıyafetler alıyosunuzda benim hiç kıyafetim yok
dolap almıyo artık kıyafetten
hepsini dagıttı gece 12 ye kadar bebegin kıyafetlerini ayakkabılarını giydi
tamam tarla başında elimde tırpanla bekliyomtam 12 de
ben anca gelirim koca göbemle sen beni bekle sakın ayrılma biryere
o tarlabaşı o tarlanın başı değil kokolatammmm tırpana gerek yok evde varsa yanına silah al bi tane gel. 12 de ordayım
görşürüz zati bende çıkacam kızımı okuldan alma saati geliyoannnaaaaam yemek yok ya gıııız !!!!
ben yemek yapmaya gidiyorum. öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?