tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Kokoş bunlar sana
teşekkür iderim aralıkcıgım bukadar iltifat etme neolur
öglende ben seni okadar bekledim başka topikleri gezdi, sona çıktın gittin ,...........:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::125::125::125::125::125::125::125::125::125::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

Olur mu kokoşum ya

Benimki açık ama ben çalışıyorum. Ara ara kontrol ediyorum sadece

okula gitti teyzesi
nasılsın şifam bebiş nasıl
kaç haftalık oldun
hımm iyi bari napıyım mesajının sonuna ağlayınca panik oldum bii an hamdolsun iyiyiz canım yarın kontrolüm var yarın tam 28 haftalığız sen nasılsın nasıl gidiyor son hallerin şafak kaç hangi doğum şekli olacaksın ayyy heyecanlandımmmmm

Olur mu kokoşum ya

Benimki açık ama ben çalışıyorum. Ara ara kontrol ediyorum sadece
şakaşaka canım biliyorum işin oldugunu bitanem

yarın kızın dogsunda bak gör nasıl oluyosun,
okula bırakınca yiyomu ,içiyomu,aglıyomu acaba ,birde zaten çok düşkünüz kızımla birbrimize okula gidince kendimi çok yalnız hissediyorum rabbim yokluklarını göstermesin
rüyamda görsem oturur aglarım ,ondan smile öle koydum
şakak 42 canım
çok zor geçiyo şifam ya bir an önce dogsun istiyorum ,miide bulantılarım oluyo çok fena,
birde ocak annelerin aralıkda dogmaya başladı daha çok istek başladı
hayırlısı tabi kısmet saglıkla dogsunlarda
sezeryan oldugu için gün belli benim 18 ocakta alacak turgutcugum öle dedi
sen nasılsın,maheretli anne kızına ne ciciler yaptın odasını hazırlıklar nasıl gidiyo

yarın alınırda nezaman gelir ,yerleşmesi falan nasıl nezaman olur bilmem ama koyarım mutlaka
ne işi ya hafta sonu dinlen bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…