günaydın yavrum, iyi erken geldi aklına..nasılsın kuzuccan
ya bak sana bişey sorucam snin adın niden bugüngünlerden aralıkk
merakımı şey ettide
aralık ayındayızya sorayım dididm
aralık ayındayızya ordan şey ettimdiki:80:günaydın yavrum, iyi erken geldi aklına..
aaa lütfen çigerim hep aklımdasın hiç çıkmadınbakıyorum da hiç sormamışsınız acaba tuz nerde diye merak bilem etmemişsiniz.
nörüm sen nördünnöörün evsaabuu yirim kız ben seni 1 gün yazışmadık özledim valla.
geçmiş olsun canım ya nasıl cesaret ettin sorması ayıptır narkozsuz falanbeni sorma dün hastanelerdeydim, belki söylemişimdir bende bi zımbırtı vardı onu narkozla çıkaracaklardı vucudumdan, ama ben narkozsuz aldırdımaynen böyle oldum dün.
aralığım hoşgeldin annnemmm test yaptın mı kız? cepten takip ediyordum sizi dün.
günaydın şekerimCancağızlarımmm
Günaydın.
beni sorma dün hastanelerdeydim, belki söylemişimdir bende bi zımbırtı vardı onu narkozla çıkaracaklardı vucudumdan, ama ben narkozsuz aldırdımaynen böyle oldum dün.
aralığım hoşgeldin annnemmm test yaptın mı kız? cepten takip ediyordum sizi dün.
valla narkoz almak istemedim dayanırım dedim vaktim de yoktu ,ben deli doktorum deligeçmiş olsun canım ya nasıl cesaret ettin sorması ayıptır narkozsuz falan
peki şimdi nasılsın sonuçları nasıl
ivet bendim :18:Yok yapmadım korkuyorum csaret edemiyorum
Demek o misafir sendin
sağolsasın annemmm.Geçmiş olsun kuzum kınalı kuzum
valla narkoz almak istemedim dayanırım dedim vaktim de yoktu ,ben deli doktorum deliyaptılar işte. şimdi iyiyim çok şükür sağolasın canım
ivet bendim :18:
sağolsasın annemmm.
ileri derecede anemi varmış bende yaaa
80 tane kan şurubu
20 tane de kan iğnesi verdi pazartesi başlayacam inşallah
ben bilimsel düşünüyorum canım yaa test yaptırmadan hiçbişey anlayamazsın. belki var belki yok. varsa eğer var olduğunu bilerek yaşaman ve daha dikkatli olman lazım.Tuz sen ne düşünüyorsun dünkü evhamım hakkında
erkeklerin başı büyük gidip hangi duvar sertse oraya vursunlar kafayı bi zahmet, onlar keyfindeler herşeyin.....tekrar geçmiş olsun canım da zor ciddedn annem gibisin oda narkozsuz yaptırdı:18:
bende ilk düşük yaptıgımda bende oldum eşim yanımdaydı ayılırken eşime senden nefret ediyorum git yanımdan ..............bazı küfürler saymıştım
bencede onlara göre ne varkierkeklerin başı büyük gidip hangi duvar sertse oraya vursunlar kafayı bi zahmet, onlar keyfindeler herşeyin.....
erkek olmak vardı yaa oh miss
yaaa bunu hiç düşünmemiştim işte offfff desene aç kalacaz.Dikkat et çok kilo aldırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?