- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
amannnnnn olan oldu artıkGünaydın kokoşum benm.
Afiyet olsun 1 de kıyamet kopmayacak ama sen o kiloları vermeye çok uğraşcan benden söyemesi.
Hakkım sana helal olsun kınalı kuzu
Özlettin kendini
hadi çabuk gel beklemedeyim:44:Kokoşum bana 15 dakka müsade eder misin?
ne anlatsamki aralıgım:26::26:
hamişlik durumları nasıl gidiyo
hayırlısı olsun sen strese girme yeterYokki bişi bu ayda
hayırlısı olsun sen strese girme yeter
ev nasıl kv tur düzenliyomu
oh olmuş dinsizin hakkından imansız gelir dimişlerGirmiyorum zaten hayırlısı diorum hep.
Yok yok gelmiyor artık birkaç at da gelemezz heralde kayınvalidesi geldi. Onda kalacak br kaç ay.
Ben izne ayrılıyorum bir hafta sonra dinlenmeye ihtiyacım var. Bu işyerimde çok tatsız gidiyor neden bilmiyorum mutsuzum artık burda
oh olmuş dinsizin hakkından imansız gelir dimişler
yaaaa ozaman görüşemicekmiyiz zaten az bi zamanımız kaldı ama ben seni çok özlerim ya
neden canım mutsuzsun
nezaman ayrılcan tatile canım yaBİr haftcık sonra iş başı yapıcam umarım o arada sen doğurmssın yoksa görüşemeyiz.
Bende sizi çok özlcem bazen karşılaşamıyoruz ya o zaman bile çok özlüyorum. Canım sıkılıyor.
İş ile ilgili bir mutsuzluk. Keyfim kaçtı burda Ben çok severek yoğun çalışıyordum. Hevesimi kırdılar. Artık bezginlik geldi bana da. Ayakalrım geri geri gidiyor aartık
nezaman ayrılcan tatile canım ya
işte negibi sorunlar var patronun falanmı sıkıntı oluyo yoksa başka birilerimi
hımmm iş konularını anlamam pek ama ,dedigin olabilir .ama sen umursama aldırma kimseyi sen işine bak canım ya insanlar öle işte aldırmaAralığın son günü çıkcam izne.
Şöyle anlatayım. Ya benim yanıma brini aldılar ama konuyla ilgisi yok o kadar alakasız sevindim bende biraz iş devretcem diye mesleki konulara kafası basmıyor. Öğrettiğim angaryalardan da beni dışlamaya kalktı. Müdüre söyledim felan tepkisiz kaldılar benim de midem bulandı heriften olay bu. Bİrde ben çok koşturdum burda çok çaba harcadım ama baktım emeklerin karşılığ yok soğudum galiba. Ayağımı kaydımak istiyorlar gbime geliyor.
hımmm iş konularını anlamam pek ama ,dedigin olabilir .ama sen umursama aldırma kimseyi sen işine bak canım ya insanlar öle işte aldırma
aralıgın son haftasımı amannnbende 18 ocakta dogum olacak sen gelicen ben gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?