tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Günaydın kokoşum benm.
Afiyet olsun 1 de kıyamet kopmayacak ama sen o kiloları vermeye çok uğraşcan benden söyemesi.

Hakkım sana helal olsun kınalı kuzu

Özlettin kendini
amannnnnn olan oldu artık
alan aldı satan sattı allah kabul etsin veleddaaaallin amin.
napak
bende seni özledim çiğerim
saba tümerde korkmuş şiriceye gitmiş

hayırlısı olsun sen strese girme yeter

ev nasıl kv tur düzenliyomu

Girmiyorum zaten hayırlısı diorum hep.

Yok yok gelmiyor artık birkaç at da gelemezz heralde kayınvalidesi geldi. Onda kalacak br kaç ay.

Ben izne ayrılıyorum bir hafta sonra dinlenmeye ihtiyacım var. Bu işyerimde çok tatsız gidiyor neden bilmiyorum mutsuzum artık burda

oh olmuş dinsizin hakkından imansız gelir dimişler
yaaaa ozaman görüşemicekmiyiz zaten az bi zamanımız kaldı ama ben seni çok özlerim ya
neden canım mutsuzsun

oh olmuş dinsizin hakkından imansız gelir dimişler
yaaaa ozaman görüşemicekmiyiz zaten az bi zamanımız kaldı ama ben seni çok özlerim ya
neden canım mutsuzsun

Bİr haftcık sonra iş başı yapıcam umarım o arada sen doğurmssın yoksa görüşemeyiz.

Bende sizi çok özlcem bazen karşılaşamıyoruz ya o zaman bile çok özlüyorum. Canım sıkılıyor.

İş ile ilgili bir mutsuzluk. Keyfim kaçtı burda Ben çok severek yoğun çalışıyordum. Hevesimi kırdılar. Artık bezginlik geldi bana da. Ayakalrım geri geri gidiyor aartık

nezaman ayrılcan tatile canım ya
işte negibi sorunlar var patronun falanmı sıkıntı oluyo yoksa başka birilerimi

nezaman ayrılcan tatile canım ya
işte negibi sorunlar var patronun falanmı sıkıntı oluyo yoksa başka birilerimi

Aralığın son günü çıkcam izne.

Şöyle anlatayım. Ya benim yanıma brini aldılar ama konuyla ilgisi yok o kadar alakasız sevindim bende biraz iş devretcem diye mesleki konulara kafası basmıyor. Öğrettiğim angaryalardan da beni dışlamaya kalktı. Müdüre söyledim felan tepkisiz kaldılar benim de midem bulandı heriften olay bu. Bİrde ben çok koşturdum burda çok çaba harcadım ama baktım emeklerin karşılığ yok soğudum galiba. Ayağımı kaydımak istiyorlar gbime geliyor.

hımmm iş konularını anlamam pek ama ,dedigin olabilir .ama sen umursama aldırma kimseyi sen işine bak canım ya insanlar öle işte aldırma
aralıgın son haftasımı amannn bende 18 ocakta dogum olacak sen gelicen ben gidecem

Umursamıyorum da keyfim kaçtı işte dilerim 2013 te güzel br iş fırsaatı çıkarda giderim.

Evet öyle olacak umarım doğurmadan görüşürüz.

Tuz hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…