tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

ben öyle gelirim işte
geçen minibüste sizin yazdıklarınızı okuyordum bga yazmış ya tuz tuz tuz hadi tut elimi kokoş diye o ara da ben opera miniden topiği açtım ayy bi güldüm sorma.
hahahaha
aşkitom houma gitti belki yaparsın diye paylaşmak istedim
aa çok güzelmiş işte böle görüyorum dayanamıyorum ama kapı süsünü hazır alıcam canım ya artık bişeyler yapacak gibi deyilim halimi görsen ayaklarım gorilla gibi oldu çok zor hareket ediyorum

Bankamatikten para çekince sayan vatandaş; para eksik çıksa ne yapacaksın çok merak ediyorum :)

erkekler sadece konuşmaya yarayan ,konuşmak ,ve karısının her haltına karışmak için yaradılmış varlıklardır.
Fotoğrafı çektirdikten sonra "Kötü çıkmışım bir daha çek diyen insan" keşke bunu doğduğunda ebene deseydin...
ebesi napsın yazık adam çirkindir nede olsa onların belinden düşüyo

Bankamatikten para çekince sayan vatandaş; para eksik çıksa ne yapacaksın çok merak ediyorum :)
kadınsa kocasından yiyecegi paparayı düşünsün:18:
erkekse boşver onlara bişey olmaz
çocuksa vay haline

Sizin tel.den sonra uyuyamadım ki tel bayağı çaldı anne bulamadı derken kalktım minnam uydu mu
yok canım ne uyuması bi çizgifilm var onu izliyor. adı : ''küçük lokomotif'' kış soğuğunda yolunu kaybetmiş lokomotif ona ağlıyor bizimki ,onların evi nerde evlerine gitsinler, köprüden geçerken düşecekler, yok anneleri nerde............. dram oldu gitti güzelim çizgifilm

yavrum deme kıs annesi öle

badi badi yürürsün sen şimdi. peposki de bugün yavrusunu görmeye gitti (görüş günüydü anlayacağın:)

Oooy kıyamam duygusal kuzum benim konuşmadık bugün özledim kuşumu

daha erken ya kuzum, ama genital hub teorisini öğrendi peposki , bugün bakmış anladığı kadarıyla kıza benzetmi(inşalllahh-hayırlısıyla-)

He ya benzettim de ultrason resmimizi düşürmüsüz eve ult.cihazı alacaz daha çok görebilmek içino olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…