sana da iiii ciiii iyyiz 2 lafın belini kırak dedik sen ne yaptın müdür?Hu huuu nasılsınız hanımlar iciii
hahahahaben öyle gelirim işte
geçen minibüste sizin yazdıklarınızı okuyordum bga yazmış ya tuz tuz tuz hadi tut elimi kokoş diye o ara da ben opera miniden topiği açtım ayy bi güldüm sorma.
aa çok güzelmiş işte böle görüyorum dayanamıyorum ama kapı süsünü hazır alıcam canım ya artık bişeyler yapacak gibi deyilim halimi görsen ayaklarım gorilla gibi oldu çok zor hareket ediyorumaşkitom houma gitti belki yaparsın diye paylaşmak istedim
ooooo peposki de gelmiş ne zaman uyandın kuzucan?
erkekler sadece konuşmaya yarayan ,konuşmak ,ve karısının her haltına karışmak için yaradılmış varlıklardır.Ortalıkta erkeklerin kadınlardan daha güçlü olduğuyla ilgili bir dedikodu var. Hadi ama.. Erkekler, siz aynı anda yemek pişirip, temizlik yapıp telefonda konuşabilir misiniz? 10 santimlik topukların üzerinde yürüyebilir misiniz? 4,5 kiloluk bir bebeği 9 ay boyunca karnınızda taşıyıp bu esnada işe gelip gitmeye, 36 saat boyunca doğum sancısı çekmeye dayanabilir misiniz? ''Bütün gece ağlayıp ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi davranabilir misiniz?'' Unutmayın; Kadınlar sadece ojeleri kuruyana kadar yardıma muhtaçtır. Sonrasında sizi mahvedebilirler.....!!!!!!!!
ebesi napsın yazık adam çirkindir nede olsa onların belinden düşüyoFotoğrafı çektirdikten sonra "Kötü çıkmışım bir daha çek diyen insan" keşke bunu doğduğunda ebene deseydin...
kadınsa kocasından yiyecegi paparayı düşünsün:18:Bankamatikten para çekince sayan vatandaş; para eksik çıksa ne yapacaksın çok merak ediyorum :)
yok canım ne uyuması bi çizgifilm var onu izliyor. adı : ''küçük lokomotif'' kış soğuğunda yolunu kaybetmiş lokomotif ona ağlıyor bizimki ,onların evi nerde evlerine gitsinler, köprüden geçerken düşecekler, yok anneleri nerde.............Sizin tel.den sonra uyuyamadım ki tel bayağı çaldı anne bulamadı derken kalktım minnam uydu mu
yavrum deme kıs annesi öleyok canım ne uyuması bi çizgifilm var onu izliyor. adı : ''küçük lokomotif'' kış soğuğunda yolunu kaybetmiş lokomotif ona ağlıyor bizimki ,onların evi nerde evlerine gitsinler, köprüden geçerken düşecekler, yok anneleri nerde.............dram oldu gitti güzelim çizgifilm
badi badi yürürsün sen şimdi. peposki de bugün yavrusunu görmeye gitti (görüş günüydü anlayacağın:)hahahaha
aa çok güzelmiş işte böle görüyorum dayanamıyorum ama kapı süsünü hazır alıcam canım ya artık bişeyler yapacak gibi deyilim halimi görsen ayaklarım gorilla gibi oldu çok zor hareket ediyorum
ne olsun iyiz işte tostopak geziyoz ortalarda şafak saymayı bitirmeye çalışıyom işte büleH.buldum cocosh naber iyi misin
aka yapıyorum kısss! elini tuttum ağlama annecim o çizgifilm şakacıktan öyle yapıyorlar bak şimdi düşmeden geçecekler dedim...yavrum deme kıs annesi öle
aaaaa ne güzel nasılmış minnoş cinsiyet belli oldumu:26:badi badi yürürsün sen şimdi. peposki de bugün yavrusunu görmeye gitti (görüş günüydü anlayacağın:)
yok canım ne uyuması bi çizgifilm var onu izliyor. adı : ''küçük lokomotif'' kış soğuğunda yolunu kaybetmiş lokomotif ona ağlıyor bizimki ,onların evi nerde evlerine gitsinler, köprüden geçerken düşecekler, yok anneleri nerde.............dram oldu gitti güzelim çizgifilm
daha erken ya kuzum, ama genital hub teorisini öğrendi peposki , bugün bakmış anladığı kadarıyla kıza benzetmi(inşalllahh-hayırlısıyla-)aaaaa ne güzel nasılmış minnoş cinsiyet belli oldumu:26:
aaaaa ne güzel nasılmış minnoş cinsiyet belli oldumu:26:
hayırlı olsun saglıklı olsunda inş.daha erken ya kuzum, ama genital hub teorisini öğrendi peposki , bugün bakmış anladığı kadarıyla kıza benzetmi(inşalllahh-hayırlısıyla-)
anneannem nerde dedi ,teyzenin de senin gibi boğazı ağrımış ona şurup götürdü dedim... ahmetin mandalinası yokmuş diyordu akşamOooy kıyamam duygusal kuzum benim konuşmadık bugün özledim kuşumu
oh oh zıplasın çıkınca ben size göstericem diyodurYok yaa daha değil merak içinde 1 ay daha bekliycez iyi keyfi yerindeydi zipliyodu babasına biraz naz yaptı ama sonundaa ona da gösterdi ziplamasini
daha erken ya kuzum, ama genital hub teorisini öğrendi peposki , bugün bakmış anladığı kadarıyla kıza benzetmi(inşalllahh-hayırlısıyla-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?