anneannem nerde dedi ,teyzenin de senin gibi boğazı ağrımış ona şurup götürdü dedim... ahmetin mandalinası yokmuş diyordu akşam
babası sabah işe gitmeden görüşür '' çiko naber'' çiko da 2 zıplar olur biter ...He ya benzettim de ultrason resmimizi düşürmüsüz eve ult.cihazı alacaz daha çok görebilmek içino olacak
hadi git uyu nasıl olsa bir kaç ay sonra uyuyamıcan depola şimdidenKızlar bana ufak ufak musade bugün hiç uymadım kafam iyi anlayacağınızsize doyum olmaz devam ederiz yine olur mu
güle güle git sevgi kelebeği .... iciiiiiiKızlar bana ufak ufak musade bugün hiç uymadım kafam iyi anlayacağınızsize doyum olmaz devam ederiz yine olur mu
bu söylediğine bi de sen uysan kokoşum, senin dinlenecek zamanın ondan az kaldıhadi git uyu nasıl olsa bir kaç ay sonra uyuyamıcan depola şimdiden
görüşürüz öptm
hadi git uyu nasıl olsa bir kaç ay sonra uyuyamıcan depola şimdiden
görüşürüz öptm
böööö allah yardımcın olsun canım yaaa. anne olmak ne kadar zor. şu erkekler doğuştan şanslı valla...benim vücud anteremanlı kuzum uykusuzluga alışkın
şaka bi yana uyuyamıyorumki tuzum midem çok bulanıyo şuan yine geldiler yat yata bilirsen anında herşey çıkmak istiyo
hadi iyi geceler canım bende tıkınayım azcık acıktımböööö allah yardımcın olsun canım yaaa. anne olmak ne kadar zor. şu erkekler doğuştan şanslı valla...
ben uyuyayım kokoşum... lokomotifler çok şükür evlerine gittiler....
öptüm canımın içihadi iyi geceler canım bende tıkınayım azcık acıktım
alın bi tane daha :)))))))
Kız: Anne dışarı çıkıp kardan adam yapsak?
Anne: Gelinlik kızsın ayıp, millet canı adam çekiyor der
öptüm canımın içikendine dikkat et ,allaha emanetsiniz tuz kaçar...
günaydın aralıgım nasılsınKokoş gelsene
görüşemedik kaç gündür özledim seni
günaydın aralıgım nasılsın
bende çok şükür iyim
evimde kıyameti beklerken tıkınıyorum
son kez tıkınmadan gitmeyim dedim
hakkını helal et 1 saat kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?