tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

acep 2. çocukta da insan ilkteki gibi zorlanıyor mu? hani öyleyse ben rahata ermişken bi yayılıp tadını çıkarayım.
sultanım seneye kreşe başlar bende o zamana arabamı alıp gezmeye başlamış olurum diye tahmin ediyorum... spora yazılacam. kokoşum bliyor musun,demir eksikliği tedavisi yüzünden kick boxı bırakmak zorunda kaldım ama bi ter attırıyordu anlatamam... kan seviyem az olduğundan çok çarpıntım oldu. ve kilo almaya devam ediyorum

tuzum bunlar senin için görüşürüz öpüyorum çok
bende öptüm annemmmmmmmm. offf ya sabah erken kalkmaktan nefret ediyorummm ve sizi burda bırakıp gitmeyi hiç istemiyorummmmm:18::18::18::18::18:
nevreste görüşürüz ,tekrar ve her zaman bekleriz..

bende öptüm annemmmmmmmm. offf ya sabah erken kalkmaktan nefret ediyorummm ve sizi burda bırakıp gitmeyi hiç istemiyorummmmm:18::18::18::18::18:

Tamam görüşürüz canım sana iyi geceler

aman dikkat et canım allah korusun zayıflayım derken saglıgından olursun
diyorum işte 40 gün lohusalıgım çıkana kadar bize gel bak gör 40 gün sonunda olursunki 90 60 90
hiççç gerek kalmaz kick micke
evde diyet yap canım ya yediklerine dikkat et tamam
ben kendi başıma 14 kilo vermiş idim
2 kız 1 erkek canım
31 yaşındayım
allah ömür versin saglık sıhhat versin
ozaman benim sana abla dimem gerekiyo

görüşürüz tuzum dinlen senin çalışman lazım
iyi geceler öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…