anam daha küçükmüşmaaşallah
ee ablaları bakıyodur artık
zor olmuştur dimi alışmak...ikiz bebek sonra üçüncü ,ben şimdi düşünüyorum nasıl olcak nasıl yapıcam iki tane çocukla:18:
ayy ne güzelSağol canım
Ablaları okuldan fırsat buldukça oynuyorlar
Evet zor ama bir düzene sokunca gidiyor canım yaparsın
ayy ne güzel
evt o düzeni bulana kadar biraz zaman geçiçektir:18:
eminim yardım etmişlerdirEvet biraz zor olabiliyorBenim 3.doğduğumda kızlar 5.5 yaşındalardı Seninkide 5 aynı sayılır Bayağı yardım ediyorlar
eminim yardım etmişlerdir
benim kızımda çok hevesli ama bakalım nasıl olucak
geçen gün gelmiş ''anne evde hiççççç yastık kalmamış ,kardeşimin yastıgını alabilirmiyim '''diyo
mecbur al dedik.:26:..bir seviniyo ki sorma
inş geçer bakalım nasıl olacak:18:Oy kıyamam kıskanmaya başlamış bileBenim kızlardan biride kıskanıyordu biraz uğraştık ama geçti İşin zor Ama geçer merak etme
inş geçer bakalım nasıl olacak:18:
iyi geceler muhabbet güzeldiGeçer geçer
Canım ben çıkıyorum sana iyi geceler
iyi geceler muhabbet güzeldi
sıksık beklerizz iyki geldinnn
oy oy oyyy ben size gelsem var yaaa senin kv.yı ararım kokoşun canı şunu istiyor yap gel,ayyy evde hiç yemek yok s... acıktı bebek durmuyo y... ma... yap da gel......diye diyeee boll kalorili yemekleri yaptırıp getirtirim .bide kadın gelince ilgilenmeyiz bebeği filan yıkarız senle ,süt filan sağarız o da bakar kendisiyle ilgilenmiyoruz çıkar gideraman dikkat et canım allah korusun zayıflayım derken saglıgından olursun
diyorum işte 40 gün lohusalıgım çıkana kadar bize gel bak gör 40 gün sonunda olursunki 90 60 90
hiççç gerek kalmaz kick micke
evde diyet yap canım ya yediklerine dikkat et tamam
ben kendi başıma 14 kilo vermiş idim
evdeki bütün yastıkları karı- koca yediniz demi çocuğa kalmadı tabieminim yardım etmişlerdir
benim kızımda çok hevesli ama bakalım nasıl olucak
geçen gün gelmiş ''anne evde hiççççç yastık kalmamış ,kardeşimin yastıgını alabilirmiyim '''diyo
mecbur al dedik.:26:..bir seviniyo ki sorma
oyyy ciğerimm tuzun perişandı bugün gündüz 2 saat uyumuşum ondan giremedim,halen başım ağrıyor.İki elimi birleştirdim
Kokoş Kokoş Kokoş
Tuz Tuz Tuz
Nrdesiniz çok misyuladım sizi
dogurdum doguracam son hız hazırlıklara devamİki elimi birleştirdim
Kokoş Kokoş Kokoş
Tuz Tuz Tuz
Nrdesiniz çok misyuladım sizi
hiç gülesim yoktu ilahi tuz..oy oy oyyy ben size gelsem var yaaa senin kv.yı ararım kokoşun canı şunu istiyor yap gel,ayyy evde hiç yemek yok s... acıktı bebek durmuyo y... ma... yap da gel......diye diyeee boll kalorili yemekleri yaptırıp getirtirim .bide kadın gelince ilgilenmeyiz bebeği filan yıkarız senle ,süt filan sağarız o da bakar kendisiyle ilgilenmiyoruz çıkar gidernasıl fikir ama?
evdeki bütün yastıkları karı- koca yediniz demi çocuğa kalmadı tabi
oyyy ciğerimm tuzun perişandı bugün gündüz 2 saat uyumuşum ondan giremedim,halen başım ağrıyor.
hoşbulduk canımKokoşum hoşgeldin.
Ben seni doğurdun sandımdı.
valla nolsun az zamanım kaldı iyi degerlendirmeye çalışıorumBiliyorum tatlım ee ne var ne yok
valla nolsun az zamanım kaldı iyi degerlendirmeye çalışıorum
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
gezmeler,evde hazırlıklar,dogum hazırlıkları
eksikleri tamamlama işte yetiştirmeye çalışıyorum
böle sen napıyosun nasılsın
hayırlısı olsun inş.Bende birşey yok ya nolsun it gibi çalışıyorum.
NEden moralin bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?