tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

hayırlısı olsun inş.
izne az kaldı ozaman oh bol bol dinlenirsinde seni çok özlcem bidenem ya
tuzda zaten sık sık giremiyo
lohusalık pskoloji çigerim lohusalık:18:

Valla ne dimk bilmediğim için lohusalık psikolojisi anlayamıyorum seni çok mu kötü oluyor insan.

Evet önce Tuz gitti şimdi de sen gidiyorsun.

Valla ne dimk bilmediğim için lohusalık psikolojisi anlayamıyorum seni çok mu kötü oluyor insan.

benden önce sen gidecen bacım
şimdi korkutmak istemem ama lohusalık iyide çevrendekiler iyi olsa lohusalıkta ne var
ama ögrendim deprosyona girmeyecegim deprosyona sokacagım
sen sen ol kimseyi tınlama aldırma hiç birini

Tınlayacağımı sanmıyorum.

Ben buralara çok zor geldim Kokoş çok çektim. Onun için hiçbiri umurumda değil.

Görümcem bizi çağırıyormuş eşimde söz vermiş izinde geliriz diye yüzsüz çok meraklıyım ona sanki bakalım atlatmaya çalışacağım eşimi iznimin bir gününü onunla yiyemem.

aman eksik kalsın napacakmış sizi amannnnnnnnnnnn çok da tınnnn boşverrrrrrrrrrr

en iyisini yaparsın boşver lohusalıkda herkezi sadece bebgine ve kendine bak

aman eksik kalsın napacakmış sizi amannnnnnnnnnnn çok da tınnnn boşverrrrrrrrrrr

en iyisini yaparsın boşver lohusalıkda herkezi sadece bebgine ve kendine bak

Kokoşum sohbetine doyum olmuyor sana doyum olmuyor ama çıkmam lazım.

Erkenden evime toplanayım. İyi bak kendine, kızına, oğluna.

Öpüyorum seni.

ne gitmesi kısss! arada geliyorum .....
lohusalık psikolojisini anlatayım ben asana anacım: doğumu sen yapıyorsun bebek senin ama senden başka herkes depresyona giriyor önce sonra onlar delirdiği için seni de delirtiyorlar, başlıyor afakanlar basmaya bi bakıyorsun herkes ohhh miss normal hayatına geri dönmüş ama sennn! akıl hastanesinin kapısına hergün gidip geri dönüyorsun içten içe ufak cinnetler geçiriyorsun hergün..... allah yaşatmasın inşallah sana inşallahhhh!

katılıyorum. ben tınlamadığım halde tırlattım, canımı sıkanın gözünün yaşına bakmam bundan sonra bu da böyle biline diyecem 2. de inşallah. kimseyi de evime sokmayacam o kadarr!! (çok güçlü gördüm kendimi yaaaw)

dr gidiyorum dua edin doguruyosun desin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızımı okula götürüp gelicem
ogluşum iyimiş şükür daha gelmeye niyeti yok
görüşürüz

İyinim aralık sen nasılsın izne gidiyomussun galiba geçmişi okudum da biraz
Bebek iyi çok şükür bugün tam 3 aylık olduk büyüyo gitgide sen nasılsın

Bende iyiyim çok şükür evet normalde bugün sondu da benim işler işte haftaya da buralardayım.

Maşallah maşallah ona.

Darısı benim başıma inşallah. Hayırlısıysa tabiii.

Bende iyiyim çok şükür evet normalde bugün sondu da benim işler işte haftaya da buralardayım. Maşallah maşallah ona. Darısı benim başıma inşallah. Hayırlısıysa tabiii.
Ay inşallah canım cümle isteyenlerinde seninde kucağını doldursun rabbim hayırlısıyla şuan hareketli dönemi ben henüz hissedemiyorum ama var olduğunu bilmek bile çok güzel bi duygu allah sanada yaşatsın inşallah evinizi şenlendirsin daha gelmeden

ben geldim minnoşumu okula koydum
şimdi ogluşun karnını doyuracam inanmazsınız amakurultular geliyo sanırım bebişden yada bendenmi bilmem oglum midemi netarafa attıysa artık anlayamadım da neyse yani anlıcanız tıkınıyorum açıkmış
bu arada benim ekranda pepsi reklamı var sizdede varmı
ya benim canım cola istiyo ya anlatamam sabah tan beri oglumun çenesi titremese bari ya içemiyom zaten
eeee nasılsınız kuzular
aralıgım
pepem
tuz nasıl sınavı yaklaştı sanırım dimi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…