hayırlısı olsun inş.
izne az kaldı ozaman oh bol bol dinlenirsinde seni çok özlcem bidenem ya
tuzda zaten sık sık giremiyo
lohusalık pskoloji çigerim lohusalık:18:
benden önce sen gidecen bacımValla ne dimk bilmediğim için lohusalık psikolojisi anlayamıyorum seni çok mu kötü oluyor insan.
Evet önce Tuz gitti şimdi de sen gidiyorsun.
benden önce sen gidecen bacım
şimdi korkutmak istemem ama lohusalık iyide çevrendekiler iyi olsa lohusalıkta ne var
ama ögrendim deprosyona girmeyecegim deprosyona sokacagım
sen sen ol kimseyi tınlama aldırma hiç birini
aman eksik kalsın napacakmış sizi amannnnnnnnnnnn çok da tınnnn boşverrrrrrrrrrrTınlayacağımı sanmıyorum.
Ben buralara çok zor geldim Kokoş çok çektim. Onun için hiçbiri umurumda değil.
Görümcem bizi çağırıyormuş eşimde söz vermiş izinde geliriz diye yüzsüz çok meraklıyım ona sanki bakalım atlatmaya çalışacağım eşimi iznimin bir gününü onunla yiyemem.
aman eksik kalsın napacakmış sizi amannnnnnnnnnnn çok da tınnnn boşverrrrrrrrrrr
en iyisini yaparsın boşver lohusalıkda herkezi sadece bebgine ve kendine bak
ne gitmesi kısss! arada geliyorum .....Valla ne dimk bilmediğim için lohusalık psikolojisi anlayamıyorum seni çok mu kötü oluyor insan.
Evet önce Tuz gitti şimdi de sen gidiyorsun.
katılıyorum. ben tınlamadığım halde tırlattım, canımı sıkanın gözünün yaşına bakmam bundan sonra bu da böyle biline diyecem 2. de inşallah. kimseyi de evime sokmayacam o kadarr!! (çok güçlü gördüm kendimi yaaaw)benden önce sen gidecen bacım
şimdi korkutmak istemem ama lohusalık iyide çevrendekiler iyi olsa lohusalıkta ne var
ama ögrendim deprosyona girmeyecegim deprosyona sokacagım
sen sen ol kimseyi tınlama aldırma hiç birini
doktor dermi bilmem ama artık doğur bence ,doğur da kurtul bu stressten(hayırlısıyla tabi)dr gidiyorum dua edin doguruyosun desin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızımı okula götürüp gelicem
ogluşum iyimiş şükür daha gelmeye niyeti yok
görüşürüz
Tizeeee
Ablana sevgilerimi (????) ilet lütfen?
Sen nasılsın pepe?? Bebiş nasıl?
Kokoş gelsene. Bebek nasılmış?
İyinim aralık sen nasılsın izne gidiyomussun galiba geçmişi okudum da biraz
Bebek iyi çok şükür bugün tam 3 aylık olduk büyüyo gitgide sen nasılsın
Ay inşallah canım cümle isteyenlerinde seninde kucağını doldursun rabbim hayırlısıyla şuan hareketli dönemi ben henüz hissedemiyorum ama var olduğunu bilmek bile çok güzel bi duygu allah sanada yaşatsın inşallah evinizi şenlendirsin daha gelmedenBende iyiyim çok şükür evet normalde bugün sondu da benim işler işte haftaya da buralardayım. Maşallah maşallah ona.Darısı benim başıma inşallah. Hayırlısıysa tabiii.
Ay inşallah canım cümle isteyenlerinde seninde kucağını doldursun rabbim hayırlısıyla şuan hareketli dönemi ben henüz hissedemiyorum ama var olduğunu bilmek bile çok güzel bi duygu allah sanada yaşatsın inşallah evinizi şenlendirsin daha gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?