ohhhh canıma değsin valla 5 ayda zo yaptım bi mantıyı varsın erimesin.bacım yagmantısı yidin onları eritmen lazım hadi kalk çabuk
ye çigerim ye afiyet bal şeker löp löp et olsunohhhh canıma değsin valla 5 ayda zo yaptım bi mantıyı varsın erimesin.
ziyaretçiye paylaştığına da bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nee löp löp müüü? çöp çöp olsun bacım çok yiyeyim ama şişmanlamayayımmmmmm...ye çigerim ye afiyet bal şeker löp löp et olsun
haha güzelmişnee löp löp müüü? çöp çöp olsun bacım çok yiyeyim ama şişmanlamayayımmmmmm...
çok koşayım yorulmayayımmmmm
çok güleyimmmmm ağlamayayımmm amiiiiiiiiiiiiiin!
[video]http://www.timsah.com/husmen-aga-ve-pisikopat-beyaz/ZrTrV00UPI-[/video]
oooo onlar çoktan uyudular g...nde pireler uçuuyo onların. kızımın fotoğraflarına baktım şimdi de çok özledim yaaa uyandırıp bi seveyim...haha güzelmişbencede
eşin kuzun uyudular dimi:26:
benim manitam gelmedi daha(bugün kk biri eşine kulanmıştı kk replikler)
yaa analık işte ......benimkinede bir içim kaynıyoki sormaoooo onlar çoktan uyudular g...nde pireler uçuuyo onların. kızımın fotoğraflarına baktım şimdi de çok özledim yaaa uyandırıp bi seveyim...
aynen yaaa ben anne olmak için yaratılmış gibi hissediyorum artık. şükürler olsun ki bana bi evlat bağışladı rabbim. allah kimseyi o nimetten mahrum bırakmasın inşallah. hakeden herkese nasip etsin.yaa analık işte ......benimkinede bir içim kaynıyoki sorma
zorla uyutuyoz sonrada böle oluyo bende öleyim
bugün ne oldu bak
şimdi yatıyoruz biz hep birlikte yatarız uyuyana kadar
birde ninnimiz var biraz benim attıgım birazda duydugum işte onu söyleriz herzaman
o şarkıyı kızım kundaktan beri söylerim bir gece çok doldugum anda söylemeye başlamıştım
ve halen söylerim
bugün söylerken ben aglamaya başladım
kızımda anne neolur aglama benide aglatıcaksın dedi
ve aglamaya başladı
ayy ben ne oldum anlatamam ya şu annelik ve evlad çok şükür rabbime ki annelik duygusunu vermiş ve yaşatmış bizlere
hee biz öyle biraz datluyuz işte ne yapakoyyy ben o fındık agzını yerim prenses ya
çok tatlısınız maaşallah size
alllahhhım yaaaa anası güzel kızı ondan güzel maşallah suphanallah ....Eki Görüntüle 593405 .......................................................
hehehealllahhhım yaaaa anası güzel kızı ondan güzel maşallah suphanallah ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?