ederim canım benim yaa etmem mi. yeter ki haberim olsun. hamileliğini beraber geçirdik bu arada kaç ay oldu tanışalı dur bi bakıp geleyim 1. sayfayainş tuzum inş bol bol dua et benim için çok ihiyacım var inş kolaylıkla atlatırız
iyiyiz geridönüşümkutusu senden naber?napıosunuz ..................
oy kuzum haber vermez olurmuyum hiç siz benim dostum oldunuz aylardırederim canım benim yaa etmem mi. yeter ki haberim olsun. hamileliğini beraber geçirdik bu arada kaç ay oldu tanışalı dur bi bakıp geleyim 1. sayfaya
5 ay olmuş yaa... ....:13:
yok kuzum onu elinde yapman lazım............kokoş y.m.. normal fırından mayalı hamur alınarak yapılıyor mu? yoksa illa biz evde içine zeytinyağı ve yoğurt ilave ederek yapmalı mıyız?
tamam ben gidip yemek yapayım y.m değil ama hiç uğraşamam . zaten böyle diye diye y.m diye inliyorum yine de yapmıyorum sanki çok zor .oy kuzum haber vermez olurmuyum hiç siz benim dostum oldunuz aylardır
her sıkıntımı sizlerle seninle paylaştım
kimseyle konuşamadıklarımı size sana yazdım
herkezden önce size haber veririm
okadar olmuşmu be kuzum 5 ay ha vaybe ne günler atlattım ama ben o ne zor günlerimdi
tam 4 aylıkışım ogluşuma vay vay
yok kuzum onu elinde yapman lazım............
[video=youtube;sf6dpiBsnBQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sf6dpiBsnBQ[/video]ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ohhh afiyet olsunbugün senle konuştuktan sonra y.m. yaptım kokoşum fotoğraflarını paylaşmamda bi sakınca var mı? bi bak bakalım nasıl görünüyor.
ohh mis gibi olmuş biliyon sen bu işi bacımEki Görüntüle 593341 Eki Görüntüle 593342 bi rahatladım sorma :))))))))
kolay tabi şekerim kuru fasulye pilavdan bile kolay birde pratiklige alışırsan daha kolay yapıyosun...sen o konuyu anlatalı 5 ay filan olmuş demek ki. sanki ne varmış onca bekleyecek; hemencecik yaptım çok kolaymış. bundan sonra da yaparım.
olabilir tabi şekerimde mayasını çürütmeden yapman lazım acemiler için biraz zor oluyo kullanmaktamam o zaman ben hamuru biraz fazla yoğurup buzluğa atayım canım isteyince hemen çözdürüp yaparım
hımmmm anladım anladımmmmmm. ok bi dahaki sefere onu da denerim aplam. sultanın ne yapıyor, özlemiş mi kardeşini.? benimkine kardeş diyince havalara çıkıyo siirinden. istemiyormuşbak ben sana katlama teknigide söyleyim bizde böle yaparızda bir diger şekilde
uclarını birleştirmiyosunda ,iki ucunun orta kısmından birleştiriyosun ozamanda kızarınca çicek gibi oluyo
anlata bildim bilmiyorum ama dogum yaınca yaparım inş .ozaman resmini eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?