tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

napıosunuz ..................

inş tuzum inş bol bol dua et benim için çok ihiyacım var inş kolaylıkla atlatırız
ederim canım benim yaa etmem mi. yeter ki haberim olsun. hamileliğini beraber geçirdik bu arada kaç ay oldu tanışalı dur bi bakıp geleyim 1. sayfaya

iilik benden de. bi bakim dedim napıosunuz

kokoş y.m.. normal fırından mayalı hamur alınarak yapılıyor mu? yoksa illa biz evde içine zeytinyağı ve yoğurt ilave ederek yapmalı mıyız?

Son düzenleme:
ederim canım benim yaa etmem mi. yeter ki haberim olsun. hamileliğini beraber geçirdik bu arada kaç ay oldu tanışalı dur bi bakıp geleyim 1. sayfaya
oy kuzum haber vermez olurmuyum hiç siz benim dostum oldunuz aylardır
her sıkıntımı sizlerle seninle paylaştım
kimseyle konuşamadıklarımı size sana yazdım
herkezden önce size haber veririm
5 ay olmuş yaa... ....:13:

okadar olmuşmu be kuzum 5 ay ha vaybe ne günler atlattım ama ben o ne zor günlerimdi
tam 4 aylıkışım ogluşuma vay vay

kokoş y.m.. normal fırından mayalı hamur alınarak yapılıyor mu? yoksa illa biz evde içine zeytinyağı ve yoğurt ilave ederek yapmalı mıyız?
yok kuzum onu elinde yapman lazım............

Son düzenleme:
tamam ben gidip yemek yapayım y.m değil ama hiç uğraşamam . zaten böyle diye diye y.m diye inliyorum yine de yapmıyorum sanki çok zor .
hadin ben kaçtım güzel muhabbett edin byeee

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
[video=youtube;sf6dpiBsnBQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sf6dpiBsnBQ[/video]

:6 2: :119::119::119::119::119::119::119::119::1 19::119::119::119::119::119::118::118::118::118::1 18::118::118::118::118::118::118::118::118::118::1 18::118::118::118::118::118::118::118::118::118::1 18::118::118::118::118::118::118::118::118::118::1 18::118::118::118:

bugün senle konuştuktan sonra y.m. yaptım kokoşum fotoğraflarını paylaşmamda bi sakınca var mı? bi bak bakalım nasıl görünüyor.

bugün senle konuştuktan sonra y.m. yaptım kokoşum fotoğraflarını paylaşmamda bi sakınca var mı? bi bak bakalım nasıl görünüyor.
ohhh afiyet olsun
paylaş bacım paylaşta sende rahatla bende bekliyom hadi

sen o konuyu anlatalı 5 ay filan olmuş demek ki. sanki ne varmış onca bekleyecek; hemencecik yaptım çok kolaymış. bundan sonra da yaparım.

sen o konuyu anlatalı 5 ay filan olmuş demek ki. sanki ne varmış onca bekleyecek; hemencecik yaptım çok kolaymış. bundan sonra da yaparım.
kolay tabi şekerim kuru fasulye pilavdan bile kolay birde pratiklige alışırsan daha kolay yapıyosun...

tamam o zaman ben hamuru biraz fazla yoğurup buzluğa atayım canım isteyince hemen çözdürüp yaparım

bak ben sana katlama teknigide söyleyim bizde böle yaparızda bir diger şekilde
uclarını birleştirmiyosunda ,iki ucunun orta kısmından birleştiriyosun ozamanda kızarınca çicek gibi oluyo
anlata bildim bilmiyorum ama dogum yaınca yaparım inş .ozaman resmini eklerim

Son düzenleme:
tamam o zaman ben hamuru biraz fazla yoğurup buzluğa atayım canım isteyince hemen çözdürüp yaparım
olabilir tabi şekerimde mayasını çürütmeden yapman lazım acemiler için biraz zor oluyo kullanmak

hımmmm anladım anladımmmmmm. ok bi dahaki sefere onu da denerim aplam. sultanın ne yapıyor, özlemiş mi kardeşini.? benimkine kardeş diyince havalara çıkıyo siirinden. istemiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…