he vallaa yağ mantısı yaktı kavurdu bu gece beni alevler içinde ordan oraya koştum, annaaaaaaaaaaaaaaaaaam bide ne görem sizn ordaki parktayımm, çoraplarımı çıkarmışım seni beklim parkta. bide baktım bgam gelmiş gel tuzum seni bu hayattan kurtaracam dedi kendilerine götürdü... orda uyanmışım zaten üstüm açılmıştabe yidin yagmantısını agır geldi nolcak
t........................açıkta kalmışhe vallaa yağ mantısı yaktı kavurdu bu gece beni alevler içinde ordan oraya koştum, annaaaaaaaaaaaaaaaaaam bide ne görem sizn ordaki parktayımm, çoraplarımı çıkarmışım seni beklim parkta. bide baktım bgam gelmiş gel tuzum seni bu hayattan kurtaracam dedi kendilerine götürdü... orda uyanmışım zaten üstüm açılmış
oh iyi olmuş dinlenmişindirPazartesi öğleden beridir tatil. Yok idim
Tuzum karbiberim
çay verdik yanında kısııım! ona batırıp yedi aç mı bırakacam kardeşimi.pepe sizdemi gittimi kızceyede bir kuru ekmek yidirdin zati yavrımmmmm
su da vireydinde banıp banıp yiyeydi yavrucak
nasıl tizessen haaa
iii bari çay varmışçay verdik yanında kısııım! ona batırıp yedi aç mı bırakacam kardeşimi.
bizd daha gitmedi yine bişeyler yiyo(şşşşt aramızda kalsın)
5 aydır açız didik anlamıyon daha, ne manitası, onu mu gördü gözüm bi tabak dolusu yedim kalktım ohhhh mis missssssssiii bari çay varmış
yavrım ne buluyoda ne yiyosa
fazla yapaydın yagmantısını da yiyeydi
hepsinimi yidin yosam allah bilir sen manitanada vermemişindir heeeeeee
dur daha karpuz kesecem, giteeksen git çok ağırdan sattın kendini zaten çekrge gibi herşeyi yiyip bitirdin evde kuru ekmek kalmadı yaaw!Aa 1 dk daha durmam buralarda hihh gidiyorum ben
Yada dur du elindekini de yiyem.de öyle gidem
5 aydır açız didik anlamıyon daha, ne manitası, onu mu gördü gözüm bi tabak dolusu yedim kalktım ohhhh mis missssssss
ye pepem ye dolapda ne var ne yok yeAa 1 dk daha durmam buralarda hihh gidiyorum ben
Yada dur du elindekini de yiyem.de öyle gidem
Kız bu böyle değildi niye böyle pis oldu bilmem aay dahada konuşmam piss
ye pepem ye dolapda ne var ne yok ye
dur bende gelemde beraber incir agacını dikek
enişteyede verek yazık 5 aydır adamcegiz açmış baksana
abbowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwdur daha karpuz kesecem, giteeksen git çok ağırdan sattın kendini zaten çekrge gibi herşeyi yiyip bitirdin evde kuru ekmek kalmadı yaaw!
sen bize gel anacım ben sana bi sofra hazırlayımYok anam yooook dahada davosa gelmem bi önceki seneden kalan ekmeği verem gelince hatırlat yimezsem tabi sen gelip alana kadar
yağ mantısı da yapacan mı? bende bendeee bendeeeeeeeabbowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
içim minnoşlara açıdı yaw
bizim evdeki ekmekleri kargoya verdim 5 dkdan kapıda olur
sen bize gel anacım ben sana bi sofra hazırlayım
1 yıl yimek istemen artıkın
abbowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
içim minnoşlara açıdı yaw
bizim evdeki ekmekleri kargoya verdim 5 dkdan kapıda olur
sen bize gel anacım ben sana bi sofra hazırlayım
1 yıl yimek istemen artıkın
pepe yaşlılık belirtisi olmasın yada içine bi kaynanatör kaçmışda olabilerKız bu böyle değildi niye böyle pis oldu bilmem aay dahada konuşmam piss
pepe yaşlılık belirtisi olmasın yada içine bi kaynanatör kaçmışda olabiler
duymasın
yag mantısı yok sana cezalısınyağ mantısı da yapacan mı? bende bendeee bendeeeeeee
yok anam hiç dirmiyim dimem gel sen banaYa sende evde bisey kalmadı dersen :26:
bence ogluna hazırlık yapıyo onuda bizim üstümüzden tez hazırlıgı yapıyo:18::18::18:Valla kızı büyük olsa kaynanalik belirtisi başladı diyecem ama bilemedim ki :26:
yag mantısı yok sana cezalısın
ama yaglama var bilirsinmiki
yok anam hiç dirmiyim dimem gel sen bana
hiç bişey kalmazsa koltukları dolapları kemiririk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?