şimdilik sesi çıkmıyor kuzum idare etmeye çalışırım.(aman ne de idare edilir çılgın bediş)
kandırmak mümkün değil:26:
amaaan yaşı başı takma be yavrum millet 40 yaşında doğuruyor. benim halamın oğlu 40 a yakın 1 senelik evliler daha ne çocuk var ne de bi parıltıBakarsın netten doktorumla süreyi tam konuşmadık ayak üstü konuşabildik şimdilik beta değerlerim haftalık takip ediliyor. Benimki yarı mol ama ne diyecek bilmiyorum.
Hayırlısı böyleymiş ne yapalım daha zamanı var demekki. Kız ne yolun başı 4.5 yıl oluyor evleneli üstelik yaş 31.
AMİN AMİN AMİN
hayır canım ne yaşıtı ben senden koooocaaa altı ay küçüğümEmme
senin 3 yaşında cücüğün var bir miyiz sankim.
Yaşıttık değel mi Tuz????
hayır canım ne yaşıtı ben senden koooocaaa altı ay küçüğüm
ben 30 um kuzum temmuzda 29'a girecem
Bilmezdim(30 yaşına girmeden önce) şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum.burdan yaş 35 yolun yarısı ona bağlayacam aslında
ben çıkıyorum bga
yok canım küs değiliz neden küs olalım ki.Tuzum gel hadi küsmüyüz??
yok canım küs değiliz neden küs olalım ki.
daha yeni fırsatım oldu, cücük makarna da uyumadı daha yimek de yapmadım pöffff
[h=5]kadınlar Termos Gibidir; Her Tartışmayı Ilk Günkü Gibi Sıcak Tutarlar.
kadınlar Kitap Gibidir; Korsanları Hemen Piyasaya Çıkar.
kadınlar Sigara Gibidir; Zararlıdır Ama Bırakması Zordur.
kadınlar Otomatik Kapı Gibidir; Ne Zaman Çarpacağı Belli Olmaz Ve Her Alışveriş Merkezinde Bulunur.[/h]aynı ben sen biz siz onlar hepimizzz
içine dert olmasın kuzum yaa boşver dün yok bişey demiştim sana..Kızkardeşin nasıl?
Arada sırada uğrardı gelmez oldu. Selam söyle. Bu arada cücük makarnanın hala fotolarını istiyorum.
içine dert olmasın kuzum yaa boşver dün yok bişey demiştim sana..
bugün kahvaltıya geldi o da (pepe) a.s canım
skype gel de göndereyim foto
burdan olmaz kuzum yaa, foto paylaşmıyorum burda.Bende skype yok. Ben hotmail outlooktan giriyorum olursa gönder ama sanmıyorum. Çok merak ediyorum fındık kurdunu. Buaraya koysan bir dakika sonra kaldırsan olur mu?
burdan olmaz kuzum yaa, foto paylaşmıyorum burda.
gel bi deneyelim outlooktan olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?