tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

bende çok merak ediyorum en son dün girmiş kk ya inşallah iyidir(ler).
1-2 not bıraktım ama cevap vermemiş ; zaten bu ara pek görmüyor yazdıklarımı. kaç defa işaret verdim (beğeni yaparak) hiç gelmedi.

İnşallah iyidirler.

Kızkardeşin bebek odasının fotolarını yükleyecek mi?

bilmem yükleyecem demedi ama ben sana söyleyeyim de bak çilek bebek odası: adı baby dream
düşüncede kalmasın canım sen kendin için kılıyorsun kendi iyliğin ve ahiretin için.
biraz dini kitap oku belki şevk gelir. kuran meali, hadis kitapları var minik cep kitabı şeklinde onları oku boş kaldığında.

kızlr sizleri özledim çok da cevap yazamıyorum
inş.rabbimm nasip etsinde görün iki çocuk la meşakkat nasıl oluyomuş
bırakın pc yemek yemeye fırsatım olmuyo
çok da yogunum bu ara misafirler oluyo falan
giremiyorum girdigim zamanda pc açık kalıyo ölece duruyo
yazışmaları görüyorum
ama özledim sizi çok bi ara buluşalım inş
bu arada aralık hanımmmmm özel mesajı bende istiyorum girmiyorum diye beni unuttunuz heeeeeeee

kıss valla bak sen girdin mi diye açtım pc.yi
bizde seni özledik vallahi yarın buluşmaya çalışalım inşallah. en geç 5 te burda olmaya çalışalım.

Nasılsın Tuzum,

Cücük makarna nasıl?

Sen çok geziyon bak bu kızı da böyle alıştırıyorsun sonra gezelim gezelim diyecek hiç göremiciğiz seni

öhö öhöh öhööööööööööööööööööööööööö

saat 5 bakın ben geldim sona koko yok vay selam virmedi yok küstüm vay efem
dimiyimnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sivgili arkadaşlarım bugün saat 16:45 itibariyle gelip sizleri burada bulamamaktan dolayı sizlere esef ve teessüflerimi bildiririm...
yaz kıjım: bıdı bıdı bıdı bıdı
şaka bi yana da ben burdayken online olarak görmedim valla sizleri, baktım kimsecikler yok bende çıktım. bgam seni de görmedim cevap yazmışsın ya yoksa sözüme sadığım biliyorsunuz.

Son düzenleme:
Nasılsın Tuzum,

Cücük makarna nasıl?

Sen çok geziyon bak bu kızı da böyle alıştırıyorsun sonra gezelim gezelim diyecek hiç göremiciğiz seni

yok kıss bugün hep evdeydim, eşim de hasta yatıyordu (raporlu)
evde boş boş oturunca canım sıkılıyor ne yapayım canım yaa, kızım da seviyo gezmeyi... tabi havalartın durumu malum ..
amaaaaaa az kaldı mayıs başı memlekete gidiyorum
gayseriden geçerken kokoşuma pişmaniye atacam uçaktan

oglumla oyun oynuyorum
allahım tam ısırmalık görmelisiniz ya

çok yakışıklı benim oglummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben onu yiyorum oda elleriniiii

sen pişmaniyeyi bırak tuzum oglumu görmeye gelde gör nasıl paşam var benim
ondan sonra bizden hiç çıkmazsın
huhahuhauha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…