tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

sen pişmaniyeyi bırak tuzum oglumu görmeye gelde gör nasıl paşam var benim
ondan sonra bizden hiç çıkmazsın
huhahuhauha
birilerinin kara kanları kaynamış
eminim çok güzeldiiiir oyyş bi hayal ettim de fena oluyorum mıncık mıncık sevmelik yemelik.

sen iyi yaptın valla 2. yi bide benim gözüm kesse, kızım büyüdü artık ama benim hiç sıkıntı çekesim geceleri uykusuz kalasım yok :26:

iiki dogurmuşum tuzum iyikiiii
sende hiç düşünme ilkler gibi olmuyo ikinci daha farklı ve tecrübeli oluyosun
oyy
bak yine içim kaynadı gidemde öpemmmmm

allah allah rabbim hayırlısını versin kuzum. nedir mol gebelik ben bilmiyorum?

Öyle nasip değilmiş. Kansere dönüşme ihtimali olan tümör türünün hastalık belirtilerinden biri. Bir yıl korunma veriliyor sonrasında beta değerlerin sürekli takip ediliyor ki hastalık olmasın. Tabii bu söylediğim meydana gelecek en kötü ihtimal.

allah allah anlamadım hiçbişey ; neyse ben netten bakarım.
yanii 1 yıl gebe kalmak yok sana öyle mi?
herşeyde vardır bir hayır kuzum bazen çok zor oluyor bebek sahibi olmak bazen de tam tersi.
biliyorum bana hava hoş diye düşünebilirsin hakkımda, senin yaşadıklarını da hakkıyla anlayamam elbet ; ama herkesin bir imtihanı var hayatta ve daha yolun başındasın.
rabbim inşallahh hayırlısıya ve kolayca nasip etsin anne olmanı.

Bakarsın netten doktorumla süreyi tam konuşmadık ayak üstü konuşabildik şimdilik beta değerlerim haftalık takip ediliyor. Benimki yarı mol ama ne diyecek bilmiyorum.

Hayırlısı böyleymiş ne yapalım daha zamanı var demekki. Kız ne yolun başı 4.5 yıl oluyor evleneli üstelik yaş 31.

AMİN AMİN AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…