birilerinin kara kanları kaynamışsen pişmaniyeyi bırak tuzum oglumu görmeye gelde gör nasıl paşam var benim
ondan sonra bizden hiç çıkmazsın
huhahuhauha
zaten aynı şehirde yaşasaydık senin çocuklaın benden çekeceği vardı, acaip sıka sıka severim desen pişmaniyeyi bırak tuzum oglumu görmeye gelde gör nasıl paşam var benim
ondan sonra bizden hiç çıkmazsın
huhahuhauha
iiki dogurmuşum tuzum iyikiiiibirilerinin kara kanları kaynamış
eminim çok güzeldiiiir oyyş bi hayal ettim de fena oluyorum mıncık mıncık sevmelikyemelik.
sen iyi yaptın valla 2. yi bide benim gözüm kesse, kızım büyüdü artık ama benim hiç sıkıntı çekesim geceleri uykusuz kalasım yok :26:
Allah seni top etmeyeiiki dogurmuşum tuzum iyikiiii
sende hiç düşünme ilkler gibi olmuyo ikinci daha farklı ve tecrübeli oluyosun
oyy
bak yine içim kaynadı gidemde öpemmmmm
geldim canım seni beklerken düşmüşüm nettenGelsene bacım beğenip kaçma
İyiyim tuzlu fıstığım sen nasılsın?
Canı sıkılıyordu gel diye bekliyordum.
allah allah rabbim hayırlısını versin kuzum. nedir mol gebelik ben bilmiyorum?Benim yeni gebelik başka bahara kaldı Tuz.
Mol gebelik çıktı bende.
bende iyyim şükürler olsun şekerli leblebim
evdeyiz takılıyoruz öyle
cücük makarna çizgifilm izliyor.tv de aklına göre bişeyler bulamazsa sataşır vallaCücük makarna gelmeden konuşalım da şurada hepi topu yarım saatimiz var herhal.
allah allah rabbim hayırlısını versin kuzum. nedir mol gebelik ben bilmiyorum?
cücük makarna çizgifilm izliyor.tv de aklına göre bişeyler bulamazsa sataşır valla
allah allah anlamadım hiçbişey ; neyse ben netten bakarım.Öyle nasip değilmiş. Kansere dönüşme ihtimali olan tümör türünün hastalık belirtilerinden biri. Bir yıl korunma veriliyor sonrasında beta değerlerin sürekli takip ediliyor ki hastalık olmasın. Tabii bu söylediğim meydana gelecek en kötü ihtimal.
şimdilik sesi çıkmıyor kuzum idare etmeye çalışırım.(aman ne de idare edilir çılgın bedişaman aman sen sürekli zap yap aklına göre bişiler bul gitme sakın
allah allah anlamadım hiçbişey ; neyse ben netten bakarım.
yanii 1 yıl gebe kalmak yok sana öyle mi?
herşeyde vardır bir hayır kuzum bazen çok zor oluyor bebek sahibi olmak bazen de tam tersi.
biliyorum bana hava hoş diye düşünebilirsin hakkımda, senin yaşadıklarını da hakkıyla anlayamam elbet ; ama herkesin bir imtihanı var hayatta ve daha yolun başındasın.
rabbim inşallahh hayırlısıya ve kolayca nasip etsin anne olmanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?