tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

aramız iyi görümce ve kayınvalide adaylarıyla. çok tatlı sıcakkanlı insanlar. ben onları sevdim onlar da beni sevdiler.

damat adayı özel sektör de çalışıyor. işletmeci. kpssye girdi. onun da sonucu önemli olacak ikimiz için.

ooo buz da burda. akşam oldu böyle oldu herkes gelmiş kadro tamam. gündüz hem sıcaktan hemsıkıntıdan patladık hatunlar.

hoşgeldin papatyacım. senle ilk defa aynı anda online oluyoruz. nasılsın? ne var ne yok?

iyilik canım benim haberler sende,gelin oluyoruz galiba:))))hayırlı olsun inşallah deyip birşeyler daha ekleyeceğim görümceye dikkat gibi ama tuz yine bana eski konuları açtı diyecek:)))ondan devamını yazmıyorum

kızlar epey ilerlemişiz zor yetiştim konulara valla:))yeni konumuz var mı güzeller

yok sankim ama tıp oynamayı düşünüyoruz kaynanayı konuşmama tıpı

Birde yeni bir topik mi açsak sırf gülmek eğlenmek için diye düşüncemiz var

dııdıjım da gelmiş. Hoşgelmiş.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişi okudum geldim baya kaynatmışınız ayol nasılsınız hanımlar
:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124:

evet bugün itibariyle sizlerden beklediğim performans budur. kv. nin lafı geçmesin pür neşe devam edelim.

eski mesajlarına bakarım canım. teşekkür ederim.

yıldızın geldiği smileylerden belii hoşgeldiinnnnnn

Allah tamamına erdirsin.

Her şey günlünüzce olsun

Yıldızım hoş geldin

Hepimiz bir aradayız ne güzel

sağol aralık Allah razı olsun. :13:

evet bugün itibariyle sizlerden beklediğim performans budur. kv. nin lafı geçmesin pür neşe devam edelim.

elimdengeleni yapacağım söz,şekerim de dedi kaynanayı konuşmama tıpı yapalım,ben varım,hatırlamazsak daha iyi olur belki,bir de böyle deneyelim şekerler

Eee kızlar nsıl gidiyo sıcak oruç
Ben bu sıcakta buhar olacak yakında

Eee kızlar nsıl gidiyo sıcak oruç
Ben bu sıcakta buhar olacak yakında

öyle ya da böyle geçiyor işte yıldızcım. bazı saatler zorluyor bazı saatler hiç anlamıyom bile. şuan gayet iyiyim mesela.

sen hamilesin senin oruç tutmaman lazım aslında. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…