Isırırım totuşunu onun ben ,
Maşallah dizinin dibinden ayrılmıyor Tuz. Hareketli çocuk ama öyle kimisi çok ağlar zor büyür ya öyle biri değil
dizimin dibinde sürekli çünkü çok eğlenndiriyorum. benden başka eğlencesi yok. çok da zor büyüttüm bi hastalığı filan yoktu ama çok huysuz bi bebekti. 1,5 yıl gaz sancısı ve reflüsü vardı. sabaha kadar odasına koşturur dururdum.
kızlar epey ilerlemişiz zor yetiştim konulara valla:))yeni konumuz var mı güzeller
hoşgeldin papatyacım. senle ilk defa aynı anda online oluyoruz. nasılsın? ne var ne yok?
kızlar epey ilerlemişiz zor yetiştim konulara valla:))yeni konumuz var mı güzeller
Isırırım totuşunu onun ben ,
Maşallah dizinin dibinden ayrılmıyor Tuz. Hareketli çocuk ama öyle kimisi çok ağlar zor büyür ya öyle biri değil
dizimin dibinde sürekli çünkü çok eğlenndiriyorum. benden başka eğlencesi yok. çok da zor büyüttüm bi hastalığı filan yoktu ama çok huysuz bi bebekti. 1,5 yıl gaz sancısı ve reflüsü vardı. sabaha kadar odasına koşturur dururdum.
Maşallah saanada on parmağında on mağrifet bir yandan bize laf yetiştiriyorn bir yandan da kızını oynatıyorsun. Artık büyüdü artık annesi huysuzluk yapmıyo sanırsam oun istiyor artık
aramız iyi görümce ve kayınvalide adaylarıyla. çok tatlı sıcakkanlı insanlar. ben onları sevdim onlar da beni sevdiler.
damat adayı özel sektör de çalışıyor. işletmeci. kpssye girdi. onun da sonucu önemli olacak ikimiz için.
Allah tamamına erdirsin.
Her şey günlünüzce olsun
Yıldızım hoş geldin
Hepimiz bir aradayız ne güzel
dııdıjım da gelmiş. Hoşgelmiş.
iyilik canım benim haberler sende,gelin oluyoruz galiba:))))hayırlı olsun inşallah deyip birşeyler daha ekleyeceğim görümceye dikkat gibi ama tuz yine bana eski konuları açtı diyecek:)))ondan devamını yazmıyorum
iyilik canım benim haberler sende,gelin oluyoruz galiba:))))hayırlı olsun inşallah deyip birşeyler daha ekleyeceğim görümceye dikkat gibi ama tuz yine bana eski konuları açtı diyecek:)))ondan devamını yazmıyorum
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişi okudum geldim baya kaynatmışınız ayol nasılsınız hanımlar
:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124:
Allah tamamına erdirsin.
Her şey günlünüzce olsun
Yıldızım hoş geldin
Hepimiz bir aradayız ne güzel
evet bugün itibariyle sizlerden beklediğim performans budur. kv. nin lafı geçmesin pür neşe devam edelim.
Hoşbulduk canlarım
Hoşbulduk canlarım
Hoşbulduk canlarım
oooooo renkli renkli olmuşuz nerden aldın aldın söyle bizde alalım.:))))))))))))))
sölemem meslek sırrı
canım ilk bebiş mi
Eee kızlar nsıl gidiyo sıcak oruç
Ben bu sıcakta buhar olacak yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?