haklısın canım bende öyle düşünüyorum ama kafamızı dağıtmamız lazım şurda 1 ayımız kaldı. sonra tatil ve memleket derken 1,5 ay filan bu kadar sık giremem.
eşime soruyorum akşama istediğn bişy var mı diye yazdığına bak :ama dondurma-üzüm-kek-kavun-pide-su- çay -çekirdek-cipsde yiyelim
bu da benim yazdığım:yuhhhhhhh
ayakkabılarımı da vereyim mi?
Evet hklısın bu aralar çok depresif takıldık
Tıp oynayalım kaynanayı konuşmama tıpı
Ben bu durumlarda
SEMER de ister misin diye soruyorum
Ama napsın admcağız oruçlu iken herşey istiyor can
kesinlikle bunu oynayalım. kv kadar popüler bir topik açabilmem için iyi düşünüp istişahare etmemiz lazım.
aynen öyle canım ya diyo ki aşkım nolur beni açken markete gönderme abuk sabuk şeyler alıyorum :))
aralık dün ne oldu anlatayım çok üzüldüm . üst katımızda bi çift vardı bunlar 18 günlük evliylen biz kızla tanıştık 1 defa o geldi 1 defa da ben gittim kahve içmeye. pek aklıma yatmadı görüşmedim sonra.
facede tanışmışlardı anlattı biraz. evlenmişler ama adamın 2. evliliği eşyaların bi kısmı eski evinden gelmiş belli kızın parmağında 1 tek alyans var başka hiçbişey yapmamış adam. gelinlik bile giymemiş. sade bi nikahla evlenmişler. kavga sesleri geliyordu bi ara sonra şiddet.......
boşanmışlar evi boşaltıyorlardı dün. çok üzüldüm
Benimki de öyle.
Minik kızın napıyor şu anda.
Ayy inşallah bir gün benim de çocuğum olur.
Sen anlatınca kızın gözümün önüne geliyor çok tatlı maşallah ya
Ayy üzüldüm ya.
Yazık olmuş kıza kaderi böyleymiş. Yaşı küçük müydü?
Üzüldüm şimdi ya.
20 li yaşlarında kanıyorlar 25 tten sonra insan biraz temkinli oluyor ama aşık oldunmu temkin memkinde gidiyor.
Gözün kör olunca kopuyorsun.
Hapimizde kavga gürültü oluyor am şidddete karşıyım.
Birde 2. evliliğini yapanalr maalsef bu şekilde davranıyorlar olan eşlerine oluyor işte aşk mı saflık mı neyse adı kaderi böyleymiş.
Ben en çok şuna kızıyorum parası var diye evlenenlere zengin koca bulup kocanın parası ike hava atan kadın ve kadının ailesine ayar oluyorum.
Ama aptal adamalrda kanmasın gömüyor mu anasının evinde yicek ekmeiği yok sana neden geliyor paran için bir de adama bakıyorsun hani yakışıklılık felan da yok
selam hanımlar nabersiniz?
amin inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip eder sana da tüm isteyenlere de. benim amcamın 10 yıldan sonra çocuğu oldu. teyzemin 6 yıldan sonra. uzak bi akrabamız 20 yıl bekledi onun da bi oğlu oldu adı umut :) minnoş ya. çocuk evin şenliği bizimki uyuyunca canımız sıkılyor babasıyla ben o yokken acaba ne yapıyorduk diyoruz. şuan salatalık yiyo yanımda :)
keşke küçük olsaydı 33 yaşındaydı. bu saatten sonra yeni bir başlangıç yapmak için geç gibi. biraz değişik insanlardı ama üzüldüm çok.
Ayy ısırırım ben onu ya gözümün önüne o dodnruma yalayan salatalık kemiren hali geliyorda ısırasım geliyor kolunu bacağını
Kanacak yaşları da geçmiş.
Bende üzüldüm. Hepim,z evliliğimzizde zor zamanlar geçiriyoruz.Önemli olan o zor zamanları atlatmak ama herkes başaramıyor maalsef. İnşallah bundan sonrası iyi olur.
ben ram.dan önce 7 cüz okudum sonrasında tık yok. sıcaktan üstümü giyip okuyamadım. oruca da ara verdim (mecburi kesintiye uğradı). babanı kızdırma oranın nedir bugün :)çoookkkk sıcaakkkk
pc başında sere serpe oturuyom.
sabah kalktım, ders çalıştım. sonra babamla direksiyon çalışmaya gittik
cüz okudum. namaz kıldım.
aşkımla konuştuk baya.hayatımın rolü dizisini izliyorum şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?