tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Evet evet ta kendisi

Uyuz oluyorm öyle kocasının parası ile hava atana. Allah'tan korkmayışına bugün olan paranın bakalım yarın olacak mı o paranın garantisi var mı? Bulnduğu yei sindirememiş sonradan görmeler halbuki geçmişine baksana bir ekmek parası bulamadığı günleri çabuk unutuyorlar aptallık onları alan koclarda kaynanalarda bence

Benim de öyle bir arkadaşım vardı hesabı hep bana kitlerdi zannederdiki ben safım diye hep ödüyorum alakası yok 3 - 5 liraya tenezzül etmek istemediğim için lafını etmezdim görmezden gelirdim

selam hanımlar nabersiniz?

Hoş geldin Tuğbiş

iyyiz canım sıcaktan bayılıyorum ben. milidyada havalar nası?

Milidya???

hayaline yardımcı olayım üstünde tek parça pembiş bi elbise dizlerimin üstünde yürüyüp kanepeden kanepeye köprü gibi geçiyo.

Isırırım totuşunu onun ben ,

Maşallah dizinin dibinden ayrılmıyor Tuz. Hareketli çocuk ama öyle kimisi çok ağlar zor büyür ya öyle biri değil
aralık senden naber tatlım. nasıl gidiyor?

İyiyim Tuğbişim sen nasılsın??

ben de iyiyim çok şükür.

ramazan işte malum sahur, iftar arasında yuvarlanıp gidiyorum

milidya : malatyanın eski ismidir canım. kuzuma yemek yedirip geliyorum.

şaka şaka ........ giriorum okuyorumda yazmıyorum. temizfalan yapmam lazım. ase test yapdımı die merak ettim

annesi ile ablası geldiler annemle tanıştılar. ben dgs sınavına girdim. sonuçlar açıklandıktan sonra daha netleşecek herşey.

ee Tuğbiş anlatsana kaynana nasıl görümce nasıl ilk elekterik nasıl lafı cımbızla çekiyorum ağzından damat bey ne iş yapar sen neden dgsya gircen hangi bölümde okuyacaksın

kızlar epey ilerlemişiz zor yetiştim konulara valla:))yeni konumuz var mı güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…