- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
aynen bu anlattığın kişiyi biliyorum görümcen demi:)? benimde bi arkadaşım vardı lisede yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. tabi paraları ben öderdim genelde. neyse helal olsun. babası biz lisedeyken iflas etti durumlar tersine döndü neyse çalıştı işe girdi falan derken bi isteyeni oldu '' derdi ki bıktım anne- babamdan'' ilk gelenle evlenecem. ilk değil ama ilk gelen zenginle evlendi. kuyumculardı hanım evlenince 180 derece dönüş yaptı. sanki zor günlerinde beraber değilmişiz gibi. arıyorum naber diyorum iyyim bizde eve yeni halı aldık, yok telimi değiştirdim. görüşelim diyor tamam diyorum şu gün doluyum yok bugün falanca parti var ...... ıvır ve zıvır.
selam hanımlar nabersiniz?
iyyiz canım sıcaktan bayılıyorum ben. milidyada havalar nası?
hayaline yardımcı olayım üstünde tek parça pembiş bi elbise dizlerimin üstünde yürüyüp kanepeden kanepeye köprü gibi geçiyo.
aralık senden naber tatlım.nasıl gidiyor?
ase geldi mi buralara
milidya : malatyanın eski ismidir canım. kuzuma yemek yedirip geliyorum.
Tuğba yaş kaçtı? Bekardın değil mi?
Yok Ase pazartesi'nden beri gelmiyor. NAsılsın Buz?
Sende gelmez oldun?
Yakında düğün felan var mı?
küsüm ben size...........
şaka şaka ........ giriorum okuyorumda yazmıyorum. temizfalan yapmam lazım. ase test yapdımı die merak ettim
şu an yok aralıkcım. seneye inşallah.
İsteme felan oldu mu?
annesi ile ablası geldiler annemle tanıştılar. ben dgs sınavına girdim. sonuçlar açıklandıktan sonra daha netleşecek herşey.
Açalım olur ama biz artık içimizi açtık birbirimize en ufak birşey de bizz yine aynı şeyleri açıcaz.
Biz papatya ile arkadan geliyoruz çocuğumuzda olmadığı için geçmişe takılıp kalmışız hani çocuk olunca dağılır kafa diye düşünüyorum unuturum takmam onun için ne yaparsak yapalım bir araya gelme ve tanışma nedenimizi sanki hiç unutmayacağız gibi geliyor
Ama kızlara da sor bakalım onlarda ne diyecekler ama sen ne yaparsan yap biz arkandan geliriz tuzum beniim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?