orası ağustos topik i zaten. ağustos ta yoğun oluruz orda. inş. bu ay hepimiz hayırlı haber alırız ya.
ooo kızlarda burdaymışş..
ne kaynatıyosunusss.. ee benim dökecek taşım yok..[/Q
Swarowskinde mi yok. olmadı banyodan topuk taşını getir. bak benim bi beştaşım bile yok daha ne diyim size.
evde yemek de yok şimdi kalkıp tavukgöğsünü minik küpler halinde doğrayıp üzerine su dökecem akşam onu yiyecez. hoşgeldin topiğimize maksat geyik olsun.
RABBİM TATDIRSIN İNŞ
BENDE ÇOK ÇABALADIM ,SİZİ ÇOK İİİ ANLARIM
İLKİM KENDİLİGİNDEN,İKİNCİM TÜP BEBEK OLDU
ZOR GÜNLER ATLATTIK ŞİMDİ İYİZ
KUCAGIMIZADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ
bende hala gülüyorum birde sen buraya çağırıyorsun yilzdız ööteki tarafa ben bir öle bi böle teyit istorum sen burayı söylüyorsun yıldız öteki tarafı beni bir düşün birde
orası ağustos topik i zaten. ağustos ta yoğun oluruz orda. inş. bu ay hepimiz hayırlı haber alırız ya.
hee..ben temmuzum ..ortada kaldım yaniii
canlarım ben çıkıyorum artık zavallı yüreğim dayanmıyor bu kadar gülmeye. yarın 3-4 arası buluşalım inşallah.
maşallah diyin bakim!
canlarım ben çıkıyorum artık zavallı yüreğim dayanmıyor bu kadar gülmeye. yarın 3-4 arası buluşalım inşallah.
maşallah diyin bakim!
ilk çocuk çok mu büyüktü. bi ilki nasip olsa keşke. belki tek çocuklada yetinebilirm. önceden çok çocuk istiodum da şimdi öle düşünmüorum. hayırlısı bakalım. tüp bebek , tedavi vs. gözümü korkutuor.
canlarım ben çıkıyorum artık zavallı yüreğim dayanmıyor bu kadar gülmeye. Yarın 3-4 arası buluşalım inşallah.
Maşallah diyin bakim!
bi hafta geçmesi gerekio ya. senn bat 27 temmuz. 2 ağustosta test yapman lazım. ağustossun yani. 2 ağustosta senden haber beklicezz :) öncesinde yapma. yanlış sonuçlar çıkıo zaten üzücü oluyor. en az 5 gün bekletcem ttopicteki herkesi. sen de beklicen dimi
YOK KIZIM 4.5 YAŞINDA AMAN 5 OLACAKTA NEYSE
BEN TEDAVİ OLDUM KIZIMDA 2 SENE OLMADI TEDAVİ BIRAKINCA HAMİŞ KALDIM TABBİİ(HANIMANNECİMİN HİÇ HABERİ YOK HİÇ BİŞEYDEN )GİZLİ SAKLI YİNE TEDAVİ OLAYIM DEDİM BU SEFER YİNE OLMADIARTIK HANIMANNEM DE NİYE OLMUYO DERDİNE DÜŞTÜ ,BENİ DR GÖTÜRSE BELLİ OLACAK
DR DEDİKİ TÜP DENİYELİM TMM DEDİK
BUDA İKİNCİ TÜP İLKDE TUTUDU DÜŞDÜ BUDA İKİNCİ ALLAH SİZEDE NASİP ETSİN BGA DA SANADA İNŞ
niye o kadar bekliyorum kıs.. çatlarım bençıkar çıkar.. 1 gün geçse yeter
28 inde yaparım kısmet olursa.. hııı öğrensemde dilersen, 2 sinde haber veririm ben yinede
hayırlısı olsun inş..
hanım anne kaynana mı oluyor. Ilki nasip olursa 2. Ye bende korunmayayım diyorum. Nasıl olsa hemen olmuyor. Ama sonra da o da hemen olursa :) neyse kısmet. Ilki bi olsun da. Yaş kaçtı sizin. Niye olmuyordu.
evt kv oluyo
benim pko luyum ondan kilo vermem gerekiyo ilkde verdim hamile kaldım bunda olmadı veremedim
Yaş 26
senin niye olmadı canım
daha gençmmişin. 2 ciye niye acele ettin o kadar. Ben 27 olcam bu ay. Pko var dedi bi doktor. Ama ileri değilmiş galiba. Tam neyim var bilmiorum aslında. önümzdeki ay rahim filmi çekilcek. Ondan sonra tedaviye başlarım.
geç döllenme olursa çıkmıo. bekle lütfen. 1 ağustosta anlaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?