benim pko çok ileri ve dr dediki yaşın ilerledikçe olmaz hım bide ben adet olamıyodum menopoza girersin dedi dr
hanımannemde bilmiyoya zor oldugunu bebe olsun diye tutdurdu
hımm anladım. Ben adt oluyorum. Hatta ilk doktora gittiğimde doktor yumurta oluşmamış dedi şaşırdım. Yumurta olmadan adet olunuyor mu die sormuştum kadın gülmüştü.40 gün falandı adet silkusum o zamnlar. şimdi 32 falan.
Arada soğan kürü yaptım bi kaç gün sadece. Son doktor hafif pko senn dedi. Kilo ve tüylenmede yok. Kilom zayıfta değilim çok kiloluda değilim. Anlamadım yani neden olmuyor.
allah nasip edecek işte
ben adt olmuyorum dr yumurtalar tembelki tembel 80 kilodan 65 indim zihnimi rahatlattım bebgi düşünmemeye çalıştım
ve o arada hamiş oldum şükür
bundada olmada dene dene olmadı bende tek çoçugum herkez başladı işte annesin kızı demeye falan filan işte dolu laf çeneler
aman aman
sende zihnini rahat bırak düşünme oldumu olacakmı diye
benim ki düşünmeyle alakalı değil ya. çünkü ilk 3 ay ve son bir ay dışında düşünmedim pek. Doğru düzgün doktora bile gitmedim. Bi ara maddi sıkıntılar vardı zaten düşünemedim. Korunmadım da düşünmedim de öle diyeyim. Rahim filmim bi çekilsinde bakcam artık. Kısmet bakalım. Haziran ayında çok hamilelik haberi aldım, o yüzden geçen ay çok takıntı yaptım. Bu ara daha rahatım. Kısmet. Hayırlı zamanda olur inş.
Gene lafa takıldım temizlik yapamadım yakendime sinir oluyyorum.
Bugüngünlerden aralık neredesin bayıldınmı gülmekten neoldu
Sen nasılsın durumlar nasıl
benim ki düşünmeyle alakalı değil ya. çünkü ilk 3 ay ve son bir ay dışında düşünmedim pek. doğru düzgün doktora bile gitmedim. bi ara maddi sıkıntılar vardı zaten düşünemedim. korunmadım da düşünmedim de öle diyeyim. rahim filmim bi çekilsinde bakcam artık. kısmet bakalım. haziran ayında çok hamilelik haberi aldım, o yüzden geçen ay çok takıntı yaptım. bu ara daha rahatım. kısmet. hayırlı zamanda olur inş.
gene lafa takıldım temizlik yapamadım yakendime sinir oluyyorum.
hayırlıı ile olur inş
temizlik diyince hatırladım çamaşırlar ne oldu (hatırlatmakistemezdim ama merak ettim)
bayılmak üzereydim ama son anda işe daldım
Tuz dayanamadın yine girmişsin
Bugün günlerdenaralık kız niye hiç sesin çıkmıyo:26:
neredesin ayol ses vermedin hiç neoldu ay
çalışmaya çalışıyorum 2 sattir gülmekten servis dışıydım ancak kedime geldim de çalışmaya başladım
ama gözüm sizde
aman ii olda canım
Tuz dayanamadı tekrar gelmiş
Saat kaçda eve gidiyosun canım sen
hayırlıı ile olur inş
temizlik diyince hatırladım çamaşırlar ne oldu (hatırlatmakistemezdim ama merak ettim)
görüşürüz canım yarın kendine ii bakÇıkıyorum şimdi bana müsade yarın gürüşürüz.
İyi akşamlar
3-4 tane alt giyim vardı onları direk attım.bi renkli atleti de attım. aslında onda leke yoktu ama güvenemedim. 4 tane falan atlet var galiba. onlar bi kaç gün balkonda kurudu. dün çamaşır suyu , limon tozuyla kaynattım biraz. çamaşır suyu çok azdı. eşim gelllirken getircek. daha bol çamaşır suyuyla kaynatcam yine.
Günaydın hanımlar.
Tabiii siz evde olduğunuz için gününüz benim kadar erken aymıyor ama neyse
Çabuk kalkın da iki lafın belini kıralım
günaydınnn..
bende iş başındayım.. ama uygun zamanda döneceğim..
hatunlar uyanana kadar çoook iş yapılır
Nasılsın aralık?keyifler yerinde inş
bende burdayım..........
bende geldim kızlar...! gece bi uyumuşum bi uyumuşum sormayın. artık nasıl yorulmuşsam :)))
İyiyim çok şükür sen nasılsın?
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Hoşgeldiniz hanımlar,
Nasılsınız?
Tuz yaptın mı kuzu çevirmeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?