tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

bende burdayım..........
ama baktım geri gitmişsin canımm..
görüşürüz inşş

bende geldim kızlar...! gece bi uyumuşum bi uyumuşum sormayın. artık nasıl yorulmuşsam :)))
hoşgeldinn...
beşikmi salladın yoruldunn :))
gündüzden iş yaptıysan , yorgunluk olmuştur haliyle

İyiyim çok şükür sen nasılsın?

Günaydın

teşekkür ederim bende iyiyim..
yemeğe kaçtın hı.. erkencimisin azcık :)

Birazcık erkenciyim bugün 10 dakka daha erken gittim sabah 7 de edince kahvaltı çok acıkıyorum bu saatlerde

Ne var ne yok sende?

Tuz beşik sallamadı da bir o topik bir o topik koşturuken kendi de yoruldu bizi de yordu.

Bak karanfil hala ulaşamadı bize.

uz şu topiğimizin başlığıda pazarcılar bağırıyor ya gel gel onu hatırlatıyor

Birazcık erkenciyim bugün 10 dakka daha erken gittim sabah 7 de edince kahvaltı çok acıkıyorum bu saatlerde

Ne var ne yok sende?

hııı ondan desene..
sabah erken yapınca kahvaltıyı, daha erkenden bile acıkılıyor.. 12 yine iyiymiş

bende ne olsun .. taş yok amaaaz işim var.. biraz onu hallediyorum, sonra geri dönüyorum buraya..
havada çok sıcak zatennn.. az önce bi dışarıya çıktım, 5 dk kadar.. çıkmaz olaydımm
ne bu yaaa kızlar hep ist.densiniz sanırımm..

Bende bir yandan eğitim notu hazırlıyorum bir yandan burayı takip ediyorum.

Galiba hepimiz İstanbulluyuz

Sen?

Nerde çalışıyorsun?

Ne zamandır bebek istiyorudun?

slm kızlar topiğiniz hayırlı olsun

hoşgeldinn...

bga bilir dün neden yorulduğumu topik açtım ya söylemesi ayıptır baklava açsam daha az yorulurdum.

slm kızlar topiğiniz hayırlı olsun

Hoşgeldin

hoşgeldinn...

bga bilir dün neden yorulduğumu topik açtım ya söylemesi ayıptır baklava açsam daha az yorulurdum.

Sende hoşgeldin

Napıyosunuz ana kız

Sesin souğun çıkmıyor.

Ben dedim ona zaten hem kendini yordu hemde bir oaraya koştur bir buraya koştur bizi yordu bir de fire verdik arada kayıp ta var anlayacağın.

canım benim ben dün ne yaptığımı bilmiyordum bi ara ber....si nin yeni topiği yazacaktım o derece yani.

hoş geldim beş gidiyorum arkadaşım. biraz işlerim var 3- 4 gbi girecem muhabbetin dibine vururuz o zaman. şimdi çıkıyorum. hepinizi öptüm.

ben de geldim kızlar nabersiniz.

dışarıdaydım. ne sıcak var yaaa

yarın da ramazanın ilk günü

ben de geldim kızlar nabersiniz.

dışarıdaydım. ne sıcak var yaaa

yarın da ramazanın ilk günü

hoşgeldin tubiş dünkü karışıklıktan sonra birbirimizi bulabildik şükür. bi tek yerçekimlikaranfil kaldı .
bu arada nerde yaşıyorsun ? ben istanbuldayım nefis bi rüzgar var şuan gayet serin

evet ya ramazan geldi çattı hayırlısıyla gelir inşallah. ben ev işini bitirdim bugün r.nın 2. günü de annem geliyor memleketten.

buraya da göndersene o serinlikten, rüzgardan yaaa

Malatya'da yaşıyorum tuzcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…