- Konu Sahibi evinincicegi
-
Ben de aşırı tuzlu yiyenlerdendim hamile kalınca bebeğe giden damarlarda tıkanıklık yapmış ve bebek beslenememiş. Hemen azalttım da bebiş haftasıyla uyumlu şimdi. Eskiden aşırı tuzlu yiyen ben haşlanmış yumurtayı bile tuzsuz yiyorum.
Bir diyaliz merkezini ziyaret edin. Böbreği iflas etmiş insanların çaresizliğini görün.Merhaba arkadaşlar. Sorunum fazla tuz tüketmem. Yemeği tatmadan tuz atanlardanım. Yani aşırı seviyorum. Eşim yapma azalt diyor yapamıyorum. Biraz az olsun tuz yediğimden bir şey anlamıyorum. Nasıl yapabilirim bu azaltma işini. Çok istiyorum. Valla bildiğiniz en kötü yan etkisini yazabilirsiniz belki korkarım. Bu işi başaranlardan tavsiye istiyorum. Şimdiden teşekkürler
tuzlukları kaldır. yemekler de az tut at. belli bir süre tuzu azaltırsan zamanla alışırsın. tuz tüketimini normal seviyelere gelir. 80 yaşndaki ananem tuzu kesmeyi becerebildiyse sende yapabilirsin.Merhaba arkadaşlar. Sorunum fazla tuz tüketmem. Yemeği tatmadan tuz atanlardanım. Yani aşırı seviyorum. Eşim yapma azalt diyor yapamıyorum. Biraz az olsun tuz yediğimden bir şey anlamıyorum. Nasıl yapabilirim bu azaltma işini. Çok istiyorum. Valla bildiğiniz en kötü yan etkisini yazabilirsiniz belki korkarım. Bu işi başaranlardan tavsiye istiyorum. Şimdiden teşekkürler
Bu beni korkuttu bende çok tuz tuketiyorum su an 1 âylik hamileyim nasıl vazgecicem bundan yaBen de aşırı tuzlu yiyenlerdendim hamile kalınca bebeğe giden damarlarda tıkanıklık yapmış ve bebek beslenememiş. Hemen azalttım da bebiş haftasıyla uyumlu şimdi. Eskiden aşırı tuzlu yiyen ben haşlanmış yumurtayı bile tuzsuz yiyorum.
Diğer baharatları arttırmayı denediniz miMerhaba arkadaşlar. Sorunum fazla tuz tüketmem. Yemeği tatmadan tuz atanlardanım. Yani aşırı seviyorum. Eşim yapma azalt diyor yapamıyorum. Biraz az olsun tuz yediğimden bir şey anlamıyorum. Nasıl yapabilirim bu azaltma işini. Çok istiyorum. Valla bildiğiniz en kötü yan etkisini yazabilirsiniz belki korkarım. Bu işi başaranlardan tavsiye istiyorum. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?