Tv de programım var yarın gelin

Diana

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
153
105
303
51
Merhaba arkadaşlar,çok sevdiğim Bi arkadaşıma haber verdim.Müsaitsen akşam çaya gelmek istiyoruz diye.Bu akşam tv de programım var yarın gelirseniz daha çok sevinirim dedi.Ben yarın da benim misafirim var diyince o zaman buyrun gelin dedi.Ben sanki biraz alındım,başka zaman geliriz dedim siz olsanız ne yapar,ne düşünürsünüz???

Ben olsam sorun yapmam giderim. alınacak bir şey yok. uygun olmadığınızı söyleyince tv de programı olsada o zaman bugün gelin demiş işte. davetiye mi göndersin...

ama arkadaşını tartmak lazım ayrıyeten tv programını reel hayatın önüne koyan biri bilemedim.

ben kimseye filmim var dizim var vb. şeyler sölemem kendime yakıştrıramam heleki beni saymış değer vermiş ziyaretime gelmek isteyen bir insan hiç sölemem.bence gitme sen proğramını izle de.çook sonra canın isterse yada o davet ederse gidersin hatasını anlasın bir daha kimseye sölemesin.toplumdan temizlemek lazım böle tv bağımlılarını.asosyaller

Bana da bu emrivaki çok yapılıyor,üstelik en çok yapan da çalışmayan bir arkadaşım. Eşim geçenlerde ona laf sokacağım dedi,sakın diye zor durdurdum. "Siz evdesiniz benim eşim akşama kadar çalışıyor,bir iki bişey hazırla da sen bizi davet et"diyecekmiş. Durdurmasam derdi de,şakayla karışık laf sokma huyu vardır,arkadaşlar da alışık zaten ama ben yerin dibine geçerdim.

Tabi ben dizim var yarın gelin de diyemem o ayrı :)

Lavaboya da reklam aralarinda mi gidiyor acaba

yuh bu hale de geldik mi tv yüzüden bravo bize ne programı varmış acaba şaka gibi gitme sana bir tv programı kadar deger vermiyor demek ki

akşam oturmalarını ben sevemiyorum.
ailenin toplandığı saatler. siz gitmek yerine de davet etmeyi seçseydiniz keşke.
bu durumda ne yapardım, tabi ki gitmem zaten ilk söylediği hayırı dikkate alırım. kestirip atmamış zaten yarın buyurun demiş. bakın sizin de o gün mazeretiniz var.
bunda küsülecek bir durum görmüyorum, hayır diyebilmeyi her zaman savunurum.

"Müsaitsen?" diye soruyorsun farkında mısın? O da müsait olmadığını söylemiş. Bunda abartacak alınacak bir yan göremiyorum ben. Başka bir neden de olabilir size söyleyemediği, biraz empati lütfen. Valla ben şahsen açıklama bile yapmam, müsait değilim bu akşam şu akşam görüşelim istersen der geçerim..

ben olsam alınırdım..ve gıtmezdım...yanı tvde ızleyecek sey yuzunden mısafır kabul etmıyo pes...ben bunu en yakın arkadasıma bıle yapmam...ayrıca yakınsanız tabıkı bu akşam gelıyoruz dıyebılır ınsan ne var bunda....

Gercek dostsaniz her sekilde gorusulur. Cikar gelirsiniz . Ama dost olmayanlarin "size gelelim mi ? " gibi seylerini anlamiyorum.

Is yerinde yeni biriyle tanistim. Kari koca goreselim dedi. Arayip durdu. Gelin diye. Sonra biz geliyoruz diye aramisti. Insanlar garip.

Birkaç kez okuduktan sonra anlayabildim herhalde dedim ünlü biri tv ye çıkıyor
tvde programım var cümlesini kullanıp misafiri geri çevirebilme cesareti anca böyle olur diye düşündüm meğer evde tv seyredecekmiş pes diyorum başka da birşey denir mi bilmiyorum baheneleri olabilir insanların hastalık sağlık filan ama o gece tv seyredicem ilk kez duydum alınırım gitmem herhalde bu kadar basit bir nedenle beni geri çevirebiliyorsa.....

Televizyonda programim var deyince bir tek ben mi programi kendisi hazirliyor sandim?
Müsaitsen bu hafta bir aksam görüselim, ya sen bize gel ya ben sana geleyim dense daha uygun olurmus. TV seyredicem diye dürüst davranmis. Ilk basta kaba gelebilir ama bence yalan söyleyip bahane bulmasindan iyidir acik acik söylemesi.

Ben kimseye emrivaki yapmadım.Müsaitsen gelcez dedim.Biz arkadaşlarımızla bu şekilde görüşüyoruz.Arayıp haber veririz uygunsa gideriz.Bana gelen de böyle geliyor.Peki siz nasıl yapıyosunuz.Nerdeyse arkadaşıma haber verdim diye kendimi suçlu hissettireceksiniz.Ayrıca kabul etmeyebilir ben sebebe takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…