Tv de programım var yarın gelin

Müsait Değilim diyebilirdi ama bence çok dürüstçe davranmış alınmana gerek yok bence

ya burda konu sahibinin akşama çaya geleceğiz demesine şaşıranlar var.. siz birilerine akşam oturmasına gitmiyor musunuz? gidiyorsanız karşıdakinin çağırmasını mı bekliyorsunuz? ben kendimi bildim bileli akşam oturmasına gidileceğinde arayıp haber veririz müsait değilse zaten başka güne erteleriz baba evimde de böyleydi şimdi de öyle

Tv için misafir eken de abes davranmış.Direk müsait misiniz demeden gelecez diyen de ,karşıdaki sonradan dönüp gel dediğinde gitmeyen de abes davranmış...Ben reddederken önemli birşey varsa reddederim.Reddedenin de iyi niyetine bakarım.Bir arkadaşım vardı reddini normal karşılayamazdım biri vardı onun normal karşılardım çünkü bana gereken önemi verirdi bir başka gün gönlümü alırdı ama diğeri gönül hatır bilmez bir tipti ki arkadaşlığımız bitti.

Bir de sonradan gel dedikten sonra alınganlık etmez kırmayayım alınganlığımla diye giderdim.Ama çoğu insan kin güder alınganlık eder.Keşke etrafımdaki herkes ben gibi ince düşünceli olsa.:)

musaitseniz size gelmek istiyoruz diye soran olursa biizim anlamamız gereken musaitmisin diye soruyorum ama lafta, bahanen ne olursa olsun musait olmak zorundasın canın o gün misafir ağırlamak istemiyor olmamalı,yorgun olmamalısın,o akşam kafanı dinlemek istiyor olmamalısın senin bahanelerini kabul etmiyorum ,benim aklıma yatan bahanen olursa kabul edebilirim ,o yüzden dürüst olma sakın ,yalan söyle, yeter ki benim istemediğim cevabı verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…