Bu akşam tv de programım var
Merhaba arkadaşlar,çok sevdiğim Bi arkadaşıma haber verdim.Müsaitsen akşam çaya gelmek istiyoruz diye.Bu akşam tv de programım var yarın gelirseniz daha çok sevinirim dedi.Ben yarın da benim misafirim var diyince o zaman buyrun gelin dedi.Ben sanki biraz alındım,başka zaman geliriz dedim siz olsanız ne yapar,ne düşünürsünüz???
Merhaba arkadaşlar,çok sevdiğim Bi arkadaşıma haber verdim.Müsaitsen akşam çaya gelmek istiyoruz diye.Bu akşam tv de programım var yarın gelirseniz daha çok sevinirim dedi.Ben yarın da benim misafirim var diyince o zaman buyrun gelin dedi.Ben sanki biraz alındım,başka zaman geliriz dedim siz olsanız ne yapar,ne düşünürsünüz???
Cok gorusmek istiyorsak kendi evimize davet ediyoruz o da bir kac gun oncedenBen kimseye emrivaki yapmadım.Müsaitsen gelcez dedim.Biz arkadaşlarımızla bu şekilde görüşüyoruz.Arayıp haber veririz uygunsa gideriz.Bana gelen de böyle geliyor.Peki siz nasıl yapıyosunuz.Nerdeyse arkadaşıma haber verdim diye kendimi suçlu hissettireceksiniz.Ayrıca kabul etmeyebilir ben sebebe takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?