Tv de programım var yarın gelin

Niye bu kadar takıldınız müsaitseniz gelmek istiyoruz lafına? Çok görüşmek isteyen davet edermiş bilmem ne. Hep aynı yerde mi görüşülecek? Belki daha önce konu sahibinin evine gidildi, belki dv aldı arkadaşı hayırlı olsuna gidecek.

çok önemli bir işim yoksa kimseye dizim var filmim var demem.
arkadaşın ilginçmiş gerçekten.

bence alınganlık yapmayın.
size yalanda söyleyebilirdi bugün bir eyre sözüm var yarın beklerim dese tamam derdiniz.
ne mutlu ki dürüst bir arkadaşa sahipsiniz kaybetmeyin..
belki sevdiği takip ettiği bir dizi programdır. kaçırınca tekrar dönemiyordur.
akışına bırakın. hiç arayı soğutmayın. siz müsait olunca kendisini davet edin.. şayet sizi daha rahatsız eden durumlar olursa arkadaşlığınızı gözden geçirirsiniz..

Ayrıca aynı arkadaşımı daha önce davet de ettim.Benim üniversiteye hazırlanan çocuğum var o yüzden sadece haftada bir gün misafir alabiliyorum .yoksa yine davet ederdim .ben misafir ağırlamayı severim

ay ben böyle dürüstlük istemem kusura bakmayın ayrıca arkadaş müsaitseniz size gelicez demekle niye hata etsin bilmem bende bu şekilde yaparım siz nasıl yapıyorsunuz diyelim ki size geldiler evinizde ağırladınız tekrardan yine mi evinize çağırırsınız açıkcası beni çağırsalar gitmem bir ara ayarlayalım bize gelin derim yüzüm olur hiç yoktan

Bu akşam tv de programım var

bu sözü görünce. sanki kişinin kendi programı var diye hayal ettim. sunucu vs. gibi geldi

dizi neden aklıma gelmedi ki . arkadaşlar yorum yaptıkça mevzunun farklı olduğunu anladım...

tv için sizi ekiyorsa salla gitsin. çok iyi arkadaş değilsiniz demek ki .

Ben iyi arkadaş olduğumuzu sanıyordum.Ben arkadaşlarıma çok değer veriyorum galiba,çok önemsiyorum.Üzüldüm

Kadın "bugün tv programım var, olmaz" deyip bıraksaydı alınmanıza hak verirdim. Başından savıp konuyu kapatmış derdim. Ama kadın hemen alternatif söylemiş, yarın a davet etmiş. O halde kızacak, alınacak bir şey yok. Ne kadar samimisiniz bilemem ama arkadaşlığınız bu kadar dürüstlüğü de kaldıramayacaksa işiniz zor.

Ben olsam sohbet etmeyi, sosyalleşip gülüp eğlenmeyi tv ye bön bön bakmaya tercih eden birine daha fazla arkadaşım demezdim:) ayrıca madem bu kadar hayati bir önemde, internetten program tekrarı izleyemiyor mu?

E ne var ki bunda?
Kadın sizi müsait olsa da olmasa da evine almak zorunda mı?
Kendi teklif edip iptal etse anlarız seni ama zaten sen teklif etmişsin.
Şimdi gidince de yaptığı ikramı beğenmez ona da alınırsın sen. En iyisi hiç gitme kadına yazık.

Sizi yakın görmüş bunu size uygun bir dille anlatmış ,
Size gelmeyin dememiş ki yarın buyurun demiş,
Sizde ogün musait olmadığınızı söyleyince arkadaşınız ertelememiş tekrar gelin buyurun demiş,
Demek ki tv bağımlı bir arkadaş mazur görün bence alınganlık yapmayın,

Valla arkadaşınız açık sözlüymüş. TV bakıcam demek yerine bu akşama başka bir planımız var deseydi daha iyi olurdu. Dizi, film, maç takıntılı insanlardan hoşlanmıyorum. Kaçırdınsa bile aç internetten izle.
Bende hafta içi pek misafir ağırlamak istemem. Sebebi çalışıyor olmam. Ve eve dönünce eşimle, evle ilgilenmek istemem. Bu sebeple hafta içi kimseye gitmekte istemem eve de kabul etmek istemem. İstisnalar oluyor ancak onlara da bahane üretmiyorum. Kekimi böreğimi çayımı hazır ediyorum geliyorlar. Gelmek isteyene hiç eften püften bahane bulmadım şimdiye kadar.

Bu arada tvde takip ettiği programı olduğu için o zamana misafir kabul etmemek gaayeet geçerli bir şey bence. Alt tarafı iki laf edeceksiniz, iki eliniz kanda değil ya, kimse kaçmıyor da, 1 gün sonraya görüşüverseniz nolur... Benim de takip ettiğim dizilerim var. Gerçi netten izliyorum ama, naklen izlediğimde de dizim varken dizimin saatlerinde vaktimi dizime ayırırdım. Kimse kusura bakmasın. Herkesin hobisi, arkadaşının yanısıra önem verdiği başka şeyleri de olabilir. Siz bir gün sonra da görüşebilecek kadar yakın mesafedesiniz diye, her gelmek istediğinizde dünya yanmış gibi sizin keyfinize mi hizmet etmesi lazım? Bence karşınızdaki kişinin hayatına saygı duymalısınız, size uymasa bile.

"Müsaitseniz" demişsiniz, müsait değilmiş işte. Sebebi ne olursa olsun. Alınacak bir şey yok. Herkes her an misafire müsait olmak zorunda değil ki, hayır demeyi bilen bir insan arkadaşınız. Bu güzel bir şey.

Valla kaçırınca üzüleceğim hiç bir TV programı olmadığı için bana abes birşey Ama gecen sene Muhteşem Yüzyılcılar vardı böyle akşamı iple çeken kimseye gitmeyen falan o yüzden o anlamdada garip gelmedi.

Cok gorusmek istiyorsak kendi evimize davet ediyoruz o da bir kac gun onceden
Ayrica sen musaitsen demissin o da musait olmadigini soylemis sebebin ne onemi var?

Ay bende aksam tvde programim var diyince arkadasin esra erol felan sandim.
Megersem tv karsisina uzanip kic buyutmekmis dedigi sey.

Bence ayip.

Normaller değişmiş ben çok geride kalmışım.Ben hayatım boyunca hiç böyle bişey yapmadığım için bana tuhaf geldi demekki

Alınacak bir şey yok şayet çok yakın arkadaşlar arasında böhle ufak şeylere alınılmaz.O da sizi yakın gördüğünden kalbinden geçeni dürüstçe söylemiş.He dizini bana mı tercih ediyorsun aşkolsun denilebilir arkadaşlar arasında bir şaka olarak.O da çok sevdiğim bir dizi napiyim vs.
Neyse sonuç olarak yakınsanız gidin fonda dizi oynasın arada bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…