Tv de programım var yarın gelin

Ben davet olmadıkca hasta ziyareti, cenaze ve bebek görmedi dışında gitmem kimseye. Ama beni arayanada bugün tv dizim var yarın gelin demem. Bana biri bunu dese yarın misafirim var gelemem demem. Tamam öyleyse baska zaman gelelim der kestirip atarım. Daha gitmediyseniz ben olsam gitmezdim. Hep ben ben dedim ama empati kurmaya çalışıyorum kusura bakmayın.

Sizin de ertesi gün gerçekten misafiriniz var mıydı? Sanki emrivaki yapmak için öyle demişsiniz gibi geldi. Gerek yoktu bunu demenize. Olabilir yani. İnsanlar her daim hazır ve nazır misafir beklemiyor. Bunda alınacak ne var?

Evet gerçekten misafirim var.Ve onlar da ayyynen benim gibi arayıp müsaitseniz gelcez dediler.Buyrun gelin dedik

hay allahım ya sen tv. de programım var deyınce
bende ne anladım; arkadasının tv. programına konuk olacak oyuzden ertelıyo anladım
cok ayıp bence yaptıgı, ınsallah coluklu cocuklu bı kadın degıldır barı yazık olur cocuklara
ayrıca tv. ıcın ertelıyorsa benı,hıc bır allahın kulu benı o arkadasa bır daha goturemezdı

Bende tv ye cikacak sandim valla. Aman ya program alti ustu ac internetten tekrarini izle nolcak sanki.

dün akşam da muhteşem yy kösem vardı. muhtemelen onu izleyecektir ev sahibi hanımefendi :)

bence arkadaşın biraz ayıp etmiş dizi için misafir çevrilmez benimle vakit geçirmek yerine dizi izlemeyi tercih eden birine ben gitmezdim

ev sahibi belki çalışan bir bayandır da o akşam tv karşısında hem uzanıp dinlenip hem de dizisini seyretmeyi planlamıştır. çok yakın arkadaşsanız sorun edilecek birşey değil gibi geldi.

Ben olsam daha ciddi bir bahane öne sürerdim. Yani ne biliyim daha önceden planlanmış bir programımız var derdim. TV için insan ekilir mi? Bilemiyorum...

Çalışmıyor ev hanımı izleyeceği program da dizi değil dini Bi program

Merhaba, arkadaşınız gayet kibarca teklifinizi geri çevirmiş ve hemen kendisi teklif etmiş yarın için. Bunda alınacak, küsecek bir şey yok ki. Geri çevirme sebebine takıldım demişsiniz ama herkesin öncelikleri, ilgi alanları vs. farklıdır. Akşam için izlemek istediği bir dizi, film, belgesel olabilir, belki günler öncesinden bu günü bekliyordur. Stresini atmak, keyifle izlemek istiyordur. Bir plan, program yapmıştır o gün için. Yadırgamayın, başka bir zaman buluşur, görüşürsünüz.

fazla açık sözlüymüş arkadaşın..bahane olarak başka birşeyler söyleseydi tamam anlardımda tv programı biraz tuhaf olmuş...gitme bence anlasın..yani ben olsam gitmezdim..tv programnızı bölmeyelim başka zaman artık derdim..

bunda alınacak bir durum yok. Size tv programı önemsiz gelebilir ama herkesi kendinizle 1 tutmayın. Bu hayata 1 kez geliyoruz o yüzden öncelikli olarak her insan ne yapmak istiyorsa onu yapmalı. Ayrıca ben çağırılmadığım yere geleyim mi diye teklifte bulunmam. Ben de çağırmadığım bir insanın sana gelmek istiyorum demesinden gıcık kaparım. İstesem zaten ben çağırırım dimi?

bence bidaha kendisi çağırana kadar gitme derim sonuçta yakın arkadaşsanız programı beraberde izleyebilirdiiz

Farkindaysan cümlede "müsait" kelimesi geciyor, o orada süs icin mi konulmus? Demek ki kadin müsait degil. Kim bilir o günü kendine ayirmak istiyor? Bu istek niye bu kadar anormal? Sonucta "hayiiir asla gelmeyin " dememis. Hatta ertesi günü teklif etmis. Gercek bir dostsan bunu sorun etmezsin.

Ve daha genis bir sekilde bakarsak, valla kadinlara ne oluyorsa asiri misafirperverlikten oluyor. Insanlar bos yerine kendini geriyor. Yok ikramliklar yapilcak, burda bile davet faslisi tartisiliyor. Ki ne sacma, bende arkadasimi ararim caya gitmek icin, o'da beni arar. Biraz daha relax olun hanimlar.

Alinacak birsey yok bence sonundada buyrun gelin yazmis tamam iste sorun yapmayin cunku bazen gercekten insan farkli birseyler yapmak istiyor o an gelenlerden baska paylasimlar istiyor cok yakinun olsada garip gelebilir ama gercekten sevdigin birseye vakit ayirmak isteyipte yapamayinca insan huzursuz oluyor insanlik hali takilmayin derim

Müsait misin diye sormuşsunuz o da değilim demiş, ısrar etmişsiniz tamam demiş. Müsaitim cevabını almak için aramışsınız, usulen sormayın gerçekten doğruyu söylemiş ne var yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…