Tv de programım var yarın gelin

Ben ogrenciyken aşkı memnu vardı dizi finale yaklasmisti ikinci öğretim oldugumuz icin hep istatistik dersine denk geliyordu perşembe aksamlari .bir de o zaman kurtlar vadisi vardi ayni aksam baya persembeleri resmen okul bosalirdi ey gidi
Arkadaşınız da samimiyetinize dayanarak söylemiş bence biz yakın arkadaslarimiza neler söylemiyoruz ki o yuzden yakin arkadasiz . E anlayışla karşılamak lazim

Herkesin adetti farklı sanırım. Ben kimseyi arayıp size gelmek istiyorum demem mesela. Karşıdakinin beni çağırmasını isterimm. Yada ben görüşmek istiyorsam onu bize çağırırım. Ayrıca akşam ev gezmelerini de hiç sevmem

Biz hep kapımızı çalan yok diye üzülürüz başkaları eve gelmek isteyen reddeder. Çok ayıp. O laf söylendikten sonra o zaman gelin demenin anlamı yok. Bir nedeni olur, yorgun olur, hasta olur neyse. Hayır çok yorgunum dese o bile iyiydi. Bir program ya ne var bunda aç netten izle bir aksam da. Artık hiç bir şey eskisi gibi değil komsuluklar, arkadaşlıklar, akrabalıklar üzülüyorum böyle olunca. Onun kötü gününde sen olacaksın yanında dizi de ki oyuncular değil. Zaten hiç sevmem dizi izlemeyi. Bir Leyla ile Mecnun vardı o kadar. Kitap okurum daha iyi. Neyse sizde fazla alınganlık yapmayın. Ama o hatasını anlayana kadar gitmeyin bence

ben size hak veriyorum. dizi yerine daha makul bir sebep söyleseydi hem sizi kırmazdı hem de kendi işi görülürdü.

Sen yanlis bisey yapmamissin, cat kapi muhabbetinin devam ettigi bir devirde yasiyoruz..arkadasiniz ayip etmekten cok sacmalamis..musait deilm dersinde sebebi cok seyce olmus tabir bulamadim yani..bu nasil bi tv kolikliktir

her arandığında müsait olamayabilirsin... gayet doğal bir durum.... bazen işin bile olmayabilir yalnız kalmak kafa dinlemek istersin... o zamanda biri gelsin istemezsin insani haller bunlar....

Aynen ben de hic sevmem
Bir de kendilerini zorla davet ettirmiyorlar mi bazilari ay bizzz size gelcezzz diye
Yahu gul yuzune hasret kalsam ben seni cagiririm ,gormek istemiyorum ki cagirmiyorum
Bir allahin kulu da falanca cafedeyim gel kahve icelim cay icelim seni bekliyorum demez mi arkadas yaaa

şimdi arkadaşlar arasında böyle bir teklifin sizin yapmanıza şaşıran da var arkadaşınıza kızan da..
bana göre sizin ilk sorunuz doğru.. samimi arkadaşa müsaitsen şu gün sana gelmek istiyoruz diye sorulur.. yoksa insanlar nasıl birbirine misafirliğe gidecek..
yanlış kısım şurda başlıyor.. arkadaşınız müsait olmayabilir ve sizi kabul edemeyebilir mazereti ne olursa olsun bu sizi ilgilendirmez.. yanlış olan sizin müsait olduğunuz zamanda ısrar edip gitmek istemeniz.. kadın sırf siz gelebilin diye kendi programını bozmuş bence bu biraz saygısızlık olmuş.. sırf size makul gelmeyen bir gerekçesi var diye ısrar etmek yanlış bence..

bazı insanlarda neden beni arayıp sormuyorsun neden gelmiyorsunuz diye darılıyorlar.
herkesin isteği farklı demekki.
bunun içinde arkadaşını iyi tanımak lazım.

Benim de izlediğim program pek yok. Gel bize kardeş :)

prensip olarak çağırılmadığım yere gitmem hele hele istenmediğim yerin sokağından geçmem

bunun bi değişik versiyonu benim başıma geldi arkadaşımı dışarı çağırdım gel çocukları gezdirelim diye çıktık gezdik kahve yapıyim gel dedi kahve içmeye çıkınca ayy bi dışarı çıktım evimin bütün işi kaldı diye homurdandı zorla çıkarmadık sonuçta bide üstüne bu lafı yedim bidaha kesinlikle aramadım kendisi kendi isterse çağırıyo

Bence bu kadar alinganlik yapmaya gerek yok. Kişi istemiyor ise sebebi ne olursa olsun onu kimse sorgulayamaz. Kendi evi kendi hayatı. Kaldi ki bu aksam size gelecez demeden önce bu aksam ne yapıyorsun diye sormak daha mantıklı.

Ben gelelim mi diye emrivaki yapmazdım.
Görüşmek istiyorsam müsaitsen dışarı çıkalım mı derim ya da kahveye gelsene derim.
Alınacak bir şey yok bana göre.

Bazı arkadaşlar size gelelim mi musaitseniz olayını garip bulmuşlar ama bizim çevremizde de bu çok yaygindir hâlbuki. Hatta biz birine müsaade isteyip gittiğimizde başka zaman da onların arayıp gelmelerini umarız. Demek ki bazı kişilerde yaygın değilmiş onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…