- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 34
Ben kimseye emrivaki yapmadım.Müsaitsen gelcez dedim.Biz arkadaşlarımızla bu şekilde görüşüyoruz.Arayıp haber veririz uygunsa gideriz.Bana gelen de böyle geliyor.Peki siz nasıl yapıyosunuz.Nerdeyse arkadaşıma haber verdim diye kendimi suçlu hissettireceksiniz.Ayrıca kabul etmeyebilir ben sebebe takıldım
Sen yanlis bisey yapmamissin, cat kapi muhabbetinin devam ettigi bir devirde yasiyoruz..arkadasiniz ayip etmekten cok sacmalamis..musait deilm dersinde sebebi cok seyce olmus tabir bulamadim yani..bu nasil bi tv kolikliktirBen kimseye emrivaki yapmadım.Müsaitsen gelcez dedim.Biz arkadaşlarımızla bu şekilde görüşüyoruz.Arayıp haber veririz uygunsa gideriz.Bana gelen de böyle geliyor.Peki siz nasıl yapıyosunuz.Nerdeyse arkadaşıma haber verdim diye kendimi suçlu hissettireceksiniz.Ayrıca kabul etmeyebilir ben sebebe takıldım
Aynenben size hak veriyorum. dizi yerine daha makul bir sebep söyleseydi hem sizi kırmazdı hem de kendi işi görülürdü.
Aynen ben de hic sevmemHerkesin adetti farklı sanırım. Ben kimseyi arayıp size gelmek istiyorum demem mesela. Karşıdakinin beni çağırmasını isterimm. Yada ben görüşmek istiyorsam onu bize çağırırım. Ayrıca akşam ev gezmelerini de hiç sevmem
Merhaba arkadaşlar,çok sevdiğim Bi arkadaşıma haber verdim.Müsaitsen akşam çaya gelmek istiyoruz diye.Bu akşam tv de programım var yarın gelirseniz daha çok sevinirim dedi.Ben yarın da benim misafirim var diyince o zaman buyrun gelin dedi.Ben sanki biraz alındım,başka zaman geliriz dedim siz olsanız ne yapar,ne düşünürsünüz???
Aynen ben de hic sevmem
Bir de kendilerini zorla davet ettirmiyorlar mi bazilari ay bizzz size gelcezzz diye
Yahu gul yuzune hasret kalsam ben seni cagiririm ,gormek istemiyorum ki cagirmiyorum
Bir allahin kulu da falanca cafedeyim gel kahve icelim cay icelim seni bekliyorum demez mi arkadas yaaa
Benim de izlediğim program pek yok. Gel bize kardeş :)Biz hep kapımızı çalan yok diye üzülürüz başkaları eve gelmek isteyen reddeder. Çok ayıp. O laf söylendikten sonra o zaman gelin demenin anlamı yok. Bir nedeni olur, yorgun olur, hasta olur neyse. Hayır çok yorgunum dese o bile iyiydi. Bir program ya ne var bunda aç netten izle bir aksam da. Artık hiç bir şey eskisi gibi değil komsuluklar, arkadaşlıklar, akrabalıklar üzülüyorum böyle olunca. Onun kötü gününde sen olacaksın yanında dizi de ki oyuncular değil. Zaten hiç sevmem dizi izlemeyi. Bir Leyla ile Mecnun vardı o kadar. Kitap okurum daha iyi. Neyse sizde fazla alınganlık yapmayın. Ama o hatasını anlayana kadar gitmeyin bence
Cok dogruuuuu"Canim merhaba,Naber nasilsiniz,Bu aksam ne yapiyorsunuz" seklinda girizgah yaparsan boyle can skici durumlar olmaz.Baska bir aksam icin boyle yapmalisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?