annesinin üstüne ya. yapmıyorlar. dekoderi şahsın kendisi goturmeliymisSen yapsana niye bu kadar delirdin ki. Ara hallet adam işteyken
Ya sorma. surunduruyorlar resmen. allahın cezaları.Digiturk mu? duyunca bile sinirlerim bozuluyor. kapatmak o kadar zor ki. buradan bulasmamis herkese sesleniyorum asla ama asla bulasmayin! aylarca uzatiyor en sonunda kac defa faks cekip kac defa telefonda yeter düşün yakamdan diye cinnet getirdim de nihayet 6 ayda kurtuldum
kv de başka şehirde iyimi. pufffBiraz uzun ve gıcık bir prosedür
Muhtemelen Kv ile gitmek lazım
Biz digitürk kullandığımız evden taşınalı 3 yılı aştı bu sürede kullanmadık daha ancak kapattırabildik
Beterin beteri var
annesinin üstüne ya. yapmıyorlar. dekoderi şahsın kendisi goturmeliymis
amaç 2 ft olmasın. ama eşim razı. bazen bosvereyim diyorum. sonra aklıma geliveriyor sebepsiz.Amac nedir ki? Yeni uyelige indirim mi var ? Sudan sebepler icin yapmayin gerilmeyin
bittim bittim resmen kapatana kadar. ki ben elinin altinda faks cihazı, arabasi olan, bunlarin türlü bahanelerini okuyup araştırarak basa cikabilecek biriyim. bi de bu imkanlari olmayanlarin kanini nasil emiyorlardir tahmin bile edemiyorum. konu sahibi sen bisey yapamazsin kimin uzerine kayitliysa o olmali islemler icinYa sorma. surunduruyorlar resmen. allahın cezaları.
Yok bitmedi. zor kurum bu bitirmek zor.Taahhüdünüz bitti mi?
Ya kv üzerine. o da taşındı gitti. Off nolcak bilmem. eşim de bi Rahat ki. kalsın nolcak diyo.bittim bittim resmen kapatana kadar. ki ben elinin altinda faks cihazı, arabasi olan, bunlarin türlü bahanelerini okuyup araştırarak basa cikabilecek biriyim. bi de bu imkanlari olmayanlarin kanini nasil emiyorlardir tahmin bile edemiyorum. konu sahibi sen bisey yapamazsin kimin uzerine kayitliysa o olmali islemler icin
tahaatut bitmeden de kapatiliyor ama indirimlerin parasini geri aliyorlar. bitmesi yaklasinca bi kac ay onceden ugrasmaya baslamani tavsiye ederimYok bitmedi. zor kurum bu bitirmek zor.
o zaman siz takip edin islemleri imza atmaya kv yi götürünYa kv üzerine. o da taşındı gitti. Off nolcak bilmem. eşim de bi Rahat ki. kalsın nolcak diyo.
Hayatım taahüt dolsada kv gitmeli. eşim annesine söylemiyor bile.taahhüdünüzün süresi bitmediyse kapatmazlar zaten.. tam zamanını kollamanız lazım geçirmeyin sakın..
Aynen, takılması 5dk kurtulması aylarca sürüyor arkadaş!Digiturk mu? duyunca bile sinirlerim bozuluyor. kapatmak o kadar zor ki. buradan bulasmamis herkese sesleniyorum asla ama asla bulasmayin! aylarca uzatiyor en sonunda kac defa faks cekip kac defa telefonda yeter düşün yakamdan diye cinnet getirdim de nihayet 6 ayda kurtuldum
ankara da kv. aramızda iyi değil.o zaman siz takip edin islemleri imza atmaya kv yi götürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?