Tv digiturk konusu. patlayacagim

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar
bizim evde 2 digiturk var. Sebebi kv uzunca bir dönem bizde kalırken yan odaya onun için almıştık. Neyse ben işden çıktım kv evine gitti. şükür. Şimdi tek maaşa kaldık ben iktisat için içerideki digitürkü kapatmak istiyorum. Üstelik faturalar kv üzerine. Daha ucuzdu onun üzerine yaparsak. Bu vesile ile kendi üstümüze alalım diyorum. Haksizmiyim? Eşim okadar ağırdan aliyorki çıldırmış durumdayım. 1 defa seslerimizi yükselttik tmm dedi sonunda. Bidaha söyleme ben yapıcam dedi kızarak. Ama 1 hafta geçti hâlen durum aynı.
basit bir konu gibi görünüyor ama beni çok zorladı sizlere danışma ihtiyacı hissettim

Biraz uzun ve gıcık bir prosedür

Muhtemelen Kv ile gitmek lazım

Biz digitürk kullandığımız evden taşınalı 3 yılı aştı bu sürede kullanmadık daha ancak kapattırabildik

Beterin beteri var

Digiturk mu? duyunca bile sinirlerim bozuluyor. kapatmak o kadar zor ki. buradan bulasmamis herkese sesleniyorum asla ama asla bulasmayin! aylarca uzatiyor en sonunda kac defa faks cekip kac defa telefonda yeter düşün yakamdan diye cinnet getirdim de nihayet 6 ayda kurtuldum

Ya sorma. surunduruyorlar resmen. allahın cezaları.

Biraz uzun ve gıcık bir prosedür

Muhtemelen Kv ile gitmek lazım

Biz digitürk kullandığımız evden taşınalı 3 yılı aştı bu sürede kullanmadık daha ancak kapattırabildik

Beterin beteri var
kv de başka şehirde iyimi. pufff

annesinin üstüne ya. yapmıyorlar. dekoderi şahsın kendisi goturmeliymis

Öyle al getirdim olmuyor

Gidiyorsun kapatma talebini alıyor

Bir hafta sonra arıyor yaklaşık 20-30 gün ısrar ediyor bedava vereyim şu paket de koyayım vs vs

Kapatınca da tarih belirliyor işte şunu bunu getir diyor

taahhüdünüzün süresi bitmediyse kapatmazlar zaten.. tam zamanını kollamanız lazım geçirmeyin sakın..

Ya sorma. surunduruyorlar resmen. allahın cezaları.
bittim bittim resmen kapatana kadar. ki ben elinin altinda faks cihazı, arabasi olan, bunlarin türlü bahanelerini okuyup araştırarak basa cikabilecek biriyim. bi de bu imkanlari olmayanlarin kanini nasil emiyorlardir tahmin bile edemiyorum. konu sahibi sen bisey yapamazsin kimin uzerine kayitliysa o olmali islemler icin

Ya kv üzerine. o da taşındı gitti. Off nolcak bilmem. eşim de bi Rahat ki. kalsın nolcak diyo.

taahhüdünüzün süresi bitmediyse kapatmazlar zaten.. tam zamanını kollamanız lazım geçirmeyin sakın..
Hayatım taahüt dolsada kv gitmeli. eşim annesine söylemiyor bile.
kıyamet kopacak yakındır.

Aynen, takılması 5dk kurtulması aylarca sürüyor arkadaş!
Aboneliğimi sonlandırabilmek için ana bayiye kaç defa gittim saymadım, her defasında bir sorun çıkarttılar ve cebimden fazla fazla çıkan faturalar da cabası...

Bu arada kv ile gitmeden dijitürk işini halledemezsin, hatta kv ile gitseniz bile tek seferde halledebileceğinizi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…