Hayatım taahüt dolsada kv gitmeli. eşim annesine söylemiyor bile.
kıyamet kopacak yakındır.
kv ankarada ben gidemem de. o da halledemez. 75 yaşında. yandık.Aynen, takılması 5dk kurtulması aylarca sürüyor arkadaş!
Aboneliğimi sonlandırabilmek için ana bayiye kaç defa gittim saymadım, her defasında bir sorun çıkarttılar ve cebimden fazla fazla çıkan faturalar da cabası...
Bu arada kv ile gitmeden dijitürk işini halledemezsin, hatta kv ile gitseniz bile tek seferde halledebileceğinizi sanmıyorum
ankara da kv. aramızda iyi değil.
o zaman sizin yapabileceginiz bir sey degil bu is. esinizde uğraşmiyor belli ki. en iyisi kv ile konusup size devretmesini istemek. devretmek icin o kadar sıkıntı çıkarmiyorlarankara da kv. aramızda iyi değil.
teklif ettim ben diyeyim dedim. katiyen izin vermedi. Karışma sen dedi.e 1 ay kala falan siz söyleyin.. boşuna para ödüyoruz anne sana zahmet kapattır deyin..
bekliyorum bakalım. uzar gider bu mevzu. bomba büyür büyür patlarim diye korkuyorum.ha aranız kötüymüş.. eşiniz söyleyecek o zaman ..
dolandırıcılar yaa.Öyle al getirdim olmuyor
Gidiyorsun kapatma talebini alıyor
Bir hafta sonra arıyor yaklaşık 20-30 gün ısrar ediyor bedava vereyim şu paket de koyayım vs vs
Kapatınca da tarih belirliyor işte şunu bunu getir diyor
teklif ettim ben diyeyim dedim. katiyen izin vermedi. Karışma sen dedi.
Bitmediyse ceza ödeyerek kapattırıyorsunuz. Sizin üzerinize değilse zaten kapatamazsınız.Yok bitmedi. zor kurum bu bitirmek zor.
Canım çok gerilimli günler sizi bekliyor o zaman... Ankara'ya gittiğiniz bir zaman kv yi de alıp dijitürk ana bayisine gidin ama mutlaka dekoder ve ara kabloları kutusu falan yanınızda olsun, ordan halletmeye çalışın ama önce müşteri hizmetlerine tel açıp iyice sorup öğrenin not alın. Ben aboneliği bitirene kadar sinir harbi yaşadım. Dandik bi scart kablosu eksik diye onca km yolu geri döndürdüler bizi, kablonun parasını verelim dedik, iki katını verelim dedik yook illa o dandik kablo olacakmış. Lanet okuya okuya geri döndük de nihayet kurtulduk ama son darbeyi de yedik gider ayak bir fatura daha yükleyiverdilerkv ankarada ben gidemem de. o da halledemez. 75 yaşında. yandık.
annesi arada gelir kalır diye düşünüyor olabilir. o da kötü tabi.İşine geliyordur o yüzden uzatır da uzatır bırakın ne zaman yapıyorsa yapsin
Digiturk alan kim varsa sitki siyrilmis bunlardan. Kapatmiyorlar yahu elli kere basvur yine yok. Bu zamanda faks cekmek nedir? Rezillik yani.
Bir yakinim digiturk cagri merkezinde calisiyordu. Altyapisi olmayan yere bile digiturk satmislar
Şikayetvar sitesine yazarsan bir ihtimal işin hallolabilir ama o da garanti değil, bazen oraya sorunu çözdük yazıp hiçbir adım atmıyorlarKime şikayet edilir bu rezil firma bilmemki.
Şikayetvar sitesine yazarsan bir ihtimal işin hallolabilir ama o da garanti değil, bazen oraya sorunu çözdük yazıp hiçbir adım atmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?