Tv digiturk konusu. patlayacagim

kv ankarada ben gidemem de. o da halledemez. 75 yaşında. yandık.

dolandırıcılar yaa.

kv ankarada ben gidemem de. o da halledemez. 75 yaşında. yandık.
Canım çok gerilimli günler sizi bekliyor o zaman... Ankara'ya gittiğiniz bir zaman kv yi de alıp dijitürk ana bayisine gidin ama mutlaka dekoder ve ara kabloları kutusu falan yanınızda olsun, ordan halletmeye çalışın ama önce müşteri hizmetlerine tel açıp iyice sorup öğrenin not alın. Ben aboneliği bitirene kadar sinir harbi yaşadım. Dandik bi scart kablosu eksik diye onca km yolu geri döndürdüler bizi, kablonun parasını verelim dedik, iki katını verelim dedik yook illa o dandik kablo olacakmış. Lanet okuya okuya geri döndük de nihayet kurtulduk ama son darbeyi de yedik gider ayak bir fatura daha yükleyiverdiler

Digiturk alan kim varsa sitki siyrilmis bunlardan. Kapatmiyorlar yahu elli kere basvur yine yok. Bu zamanda faks cekmek nedir? Rezillik yani.

Bir yakinim digiturk cagri merkezinde calisiyordu. Altyapisi olmayan yere bile digiturk satmislar

Digiturk alan kim varsa sitki siyrilmis bunlardan. Kapatmiyorlar yahu elli kere basvur yine yok. Bu zamanda faks cekmek nedir? Rezillik yani.

Bir yakinim digiturk cagri merkezinde calisiyordu. Altyapisi olmayan yere bile digiturk satmislar

Şikayetvar sitesine yazarsan bir ihtimal işin hallolabilir ama o da garanti değil, bazen oraya sorunu çözdük yazıp hiçbir adım atmıyorlar

O sitw eskisi kadar umursanmiyor maalesef. Eskiden bir iki sikayet varken cozmeye calisirlardi. Simdi umurlarinda degil resmen. Sadece bu firma degil hepsi icim gecerli.

Geçen gün digiturk kart hatası verdi. her zamanki gibi servis yolladılar. çocuk geldi kartı çıkarıp sakalına sürdü (saçımıza da sürebilirmişiz) taktı, çalıştı meret

Nefret geldi artık. çağrı merkezi bi halta yaramıyor her soruna servis gönderiyor. iptal etmeyi düşünüyoruz ama burada okuduklarımdan sonra gözüm korktu.

Digiturke uye olmayi hic dusunmedim.. normal kanallar yetiyorda artiyor bile bana.. bence siz kokten cozun olayi.. digiturku tamamen kapattirin ki zormus kapattirmasi, bunuda bilerek yapiyorlar zaten, daha fazla para koparmak icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…