tweety ile birlikte kilo almaya ne dersiniz ???

konuyla alakasi yok ama al yazmalimdaki helineee uyuz oluyorummmmmmm:47:

iste bahsettigim sey tamda bu mesela simdi sen bana dedin kalk ye mesela ben gidip yiyecem ve sunu sunu yedim diye yazacagim...
ben yemeye gidince sende gidip yiyeceksin falan...:26:nasil fikir acaba alabilirmiyiz boyle kilo:44:

walla ben yeni yedim menemen ve tost yedim hadi bakalım sıra sende:23:

walla ben yeni yedim menemen ve tost yedim hadi bakalım sıra sende:23:
:27:o zaman ben gideyim birseyler yiyeyim kaybolmayin bi yere:27::27:bu arada yasin kac:26:
:D dıger topiklere bakarken kaybettım bu topiği soonradan yenı sekme actım bıdaha kaybetmıyım dıe :D:52:

aklin fikrin baska topiklerde zaten efferim efferim bu sekmeyi kapatma :27::27:

:27:o zaman ben gideyim birseyler yiyeyim kaybolmayin bi yere:27::27:bu arada yasin kac:26:

aklin fikrin baska topiklerde zaten efferim efferim bu sekmeyi kapatma :27::27:

tamam sende git karnını doyur ardından bı kahve içek :D en çok ne kılo aldırır, ekmek ,şeker? onları yıyelım yemeye calışalım. :56:

tamam sende git karnını doyur ardından bı kahve içek :D en çok ne kılo aldırır, ekmek ,şeker? onları yıyelım yemeye calışalım. :56:

ben cok acikmisim ALLAH NE VERDIYSE yemeyi dusunuyorum...
kilo alalim dedik ama saglikli kilo alalimm bol seker yiyip seker hastasi olmaya gerek yok :34:

ben az once tost yaptım kendıme çay felan. ardından bıde omega 3 ıctım . sımdılık mıde ıyı gıbı ama açıkıyoda gıbıyım. ne yıcem kı :D :56::57:

afiyet olsun git bak dolaba ne bulursan ye :27::27: ay canimi tost istettirdiniz ama yapmaya mecailim yok yoruldum bugun:50:

iyi akşamlar kızlar. Herkes kilo vermeye çalışıyor siz de almaya mı? :)

ıkıdakıkada olur ya tereyag biber salçası dometes kaşar peynırı:)) bıde sallama çay yap pratık :D afıyetle ye:):56::17:

sallama cayi hic sevmem adi ustunde sallama dandikten cay:37:
tost makinem adam gibi bi tost makinesi degil ondan yapmiyacam...
mermicek corbasi iceyim bari:27:

Back
X